Αφορούσε το 1ο στιντ που έπρεπε να φτάσουν πολύ μακριά με τα κίτρινα και δεν έπρεπε να τα φθείρουν για |λογοκρισία|.
Διαφωνείς στο ότι αυτό δεν ίσχυε στο 2ο στιντ, για λιγότερους γύρους με τα άσπρα, μιας που δεν υπήρχε άγχος για τα λάστιχα πια;
Στο κάτω κάτω ο Σάινθ θα έκανε το κομμάτι του για καμιά 10αρια γύρους με τα άσπρα. Θα ήταν στο DRS για να δείξει ότι μπορούσε αλλά ήταν σχετικά καλό παιδί.
Όμως δεν πλησίασε καν. Για τόσο άγιο δεν τον έχω...
Εγώ πάντως σήμερα ένιωσα μια πρεμούρα να πείσουν τον Leclerc ότι... τον αγαπούσαν λίγο περισσότερο από ό,τι τον Sainz. Επίσης, ο Ted o Kravitz είπε σε κάποια φάση ότι έλεγαν στον Μονεγάσκο στον ασύρματο πού χάνει σε σχέση με τον Ισπανό και τι πρέπει να κάνει. Συμπτωματικά όλο αυτό έρχεται λίγες ώρες μετά το (πρωτοφανές για τα δεδομένα Leclerc) κράξιμο που δεν του έβαλαν από την αρχή του Q2 slicks. Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουμε να ακούμε και φήμες για Audi σε λίγο καιρό.
Φυσικά το ότι πρέπει να θεωρήσουμε καλό recovery την γενικότερη αποτυχία της Ferrari, ασχολίαστο.
Yugo_para_siempre έγραψε:Διαφωνείς στο ότι αυτό δεν ίσχυε στο 2ο στιντ, για λιγότερους γύρους με τα άσπρα, μιας που δεν υπήρχε άγχος για τα λάστιχα πια;
Στο κάτω κάτω ο Σάινθ θα έκανε το κομμάτι του για καμιά 10αρια γύρους με τα άσπρα. Θα ήταν στο DRS για να δείξει ότι μπορούσε αλλά ήταν σχετικά καλό παιδί.
Όμως δεν πλησίασε καν. Για τόσο άγιο δεν τον έχω...
Αυτο που λεει ο mousatos ειπωθηκε καθαρα αφου εβαλαν τα λευκα και οι δυο, ενα γυρο μετα.
Το ακουσα στην μεταδοση του F1TV, αν δεν ακουστηκε απο αλλου δεν ξερω.
Fiat Panda 7,6l/100km
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Έτσι λοιπόν:
1. Δεν θα μάθουμε ποτέ ποιός ήταν ο πραγματικός ρυθμός του ιθπανού μιας και έκατσε στ' αυγά του.
2. Το αυτό, εαν η άλλη παλτουδιά
ο πέρεζ πλησίαζε με το εντερπράιζ τον ιθπανό. Θα έπαιζε άραγε άμυνα ο δικός μας ή θα τραβιόταν προς τα εμπρός με την σχετική δικαιολογία;Το ότι ακούσαμε σχετική...δήλωση περί Νο1 και Νο2 στην ομάδα, sorry αλλά εμένα δεν με πείθει.
Εννοείται μου άρεσε η φάση με λούη και αστούρια. Ο σερ τον πλησίασε στο 1.2σεκ αλλά αν κατάλαβα έκανε καναδυό άτσαλα περάσματα από κέρμπ και έχασε αφενός χρόνο αφετέρου ρυθμό. Δεν πολυπιστεύω δλδ ότι η γριά έκρυβε χρόνο για το τέλος. Όχι ότι η άστον δεν είναι καλό αμάξι.
Α και μια και είπα άστον. Γιατί δεν λέει κάποιος στον μπαμπά στρολ, ότι ο γιος του είναι μέγιστη παλτουδιά και ότι αν έφερναν κάποιον ικανότερο(εύκολο
) στην ομάδα, μπορεί και να τα πηγαίναν καλύτερα στο κατασκευαστών;
Δεν είναι πάντα απαραίτητο ο γιός να δουλεύει στην δουλειά του μπαμπά
μπορεί να είναι φύρα
Παντως η ferrari εστω και με αυτην την οχι καλη εικονα, εχτες του ξεφτυλισε λιγο τους υπολοιπους με την επιλογη να μην κανει το 'δωρεαν' πιτ στοπ. Ο Οκον πχ απο 4ο-5ος βρεθηκε 9ος-10ος και μετα ξαναεκανε pit.
Είχα πάει προς νερού μου, εκεί λίγο μετά τα πιτ στοπ των κόκκινων.
21:37 ο Sainz λέει ότι έχει κι άλλο pace
Αμέσως μετά λένε στον Λεκλέρ δύο φορές ότι θέλουν clean and fast stint χωρίς να του επιτεθεί ο Σάινθ. Ψέμα γιατί ο Σάινθ δεν έλαβε τέτοια εντολή ΕΝΤΟΣ αγώνα
Ο Λεκλέρ κάνει 6/10 χρόνο κάτω από τον Σάινθ
Ακολούθως έγινε επικοινωνία με τον Σάινθ για αλλαγή στη χαρτογράφηση και πιτ, ο Σάινθ ζήτησε να μείνει και συμφώνησαν.
Μετά έγιναν τα πιτ στα οποία δόθηκε ευκαιρία για undercut στον Σάινθ που έκοψε τη διαφορά. Ο Λεκλέρ έχασε έδαφος αρχικά και γύρους 42 & 43 έριξε 7/10 στον Σάινθ.
22:03 μετά από 2 γύρους που κέρδισε 1,5" λένε ΧΩΡΙΣ επικοινωνία με Σάινθ Sainz will not attack you
22:20 λένε ότι compare to Sainz we are faster everywhere except 2 στροφές
Αυτά από το full team radio. O Sainz δεν έλαβε καμία εντολή εκτός αν το F1TV βγάζει επιλεκτικά ράδιο που νομίζω πως από φέτος τα βγάζει όλα.
Παντως το πετυχα αυτο που λες πριν λιγο στο onboard του F1 TV, οι δυο στροφες που ο Λεκλερκ ηταν πιο αργος ηταν η 8 και η 9 που εχανε περιπου 1 δεκατο, οπως τον ενημερωσαν.