bill33 έγραψε:bibendum έγραψε:Δεν θα πήγαινες Κέρκυρα για δουλεια;
< >
Πριν ή μετά την βόρεια Κορέα;
bill33 έγραψε:bibendum έγραψε:Δεν θα πήγαινες Κέρκυρα για δουλεια;
< >
Πριν ή μετά την βόρεια Κορέα;
mousatos έγραψε:Εβαλα πριν λίγο σε ένα τούρκικο πρατήριο με 21,36/λ και μου φάνηκε τσιμπιμένη η τιμή. Είχα την εντύπωση οτι η ισοτιμία ήταν στο 1:23 αλλά τώρα που γύρισα τη βλέπω στο 1:25 . και δε με έκλεψε αφού με αναμμένο λαμπάκι πήρε 35,1λ με όριο τα 42.
Σχεδόν 0,86e / λ δηλαδή .
Έσπασα και ρεκόρ στο έμπα με μόνο 15λ καθυστέρηση . στο έβγα 40 .
dimviii έγραψε:[Mousatos κανα μπετονι επιτρεπεται να περασεις?
mousatos έγραψε:Το κάνει και η Ελλάδα... Βγάζει σελφι μέχρι να ανοίξει η μπάρα στο μπες και βγες από Β.Μακεδονια.Thomas_C200K έγραψε:καφε δεχονται?
Αν εννοείς μπαχτσίσι για καφέ , δε ζητάνε . Αλλά το περίεργο είναι που σε βάζουν να σταθείς μπροστά από καμερούλα στο γκισέ ελέγχου των διαβατηρίων και σε παίρνουν σέλφι και στο έμπα και στο έβγα.
Την πρότελευταία φορά μου πήραν τη σέλφι μόνο στο έμπα , τώρα και στο έμπα και στο έβγα.![]()
Το κάνει κάνα άλλο κράτος από αυτά που περνάτε αυτό; Ούτε στην Αμερική να μπαίνω-έβγαινα να ούμε.
mousatos έγραψε:Επιτρέπεται ένα των 20λτ σε όλη την Ευρώπη το ίδιο ισχύει. Έχω ρωτήσει και τσεο εδώ στην Γερμανία και ο ίδιος μου είπε είναι νόμιμο ενα μπιτονι ασφαλείας των 20λτ.dimviii έγραψε:[Mousatos κανα μπετονι επιτρεπεται να περασεις?
I don't know. Τον χειμώνα που έβαλα στα σύνορα της Βουλγαρίας , ο υπάλληλος με ρώτησε αν είχα και μπιτόνια για γέμισμα στο πορτ μπαγκαζ. Άρα κάποιοι βάζουν και σε μπιτόνι και μάλλον επιτρέπονται καμιά 10ριά?? λίτρα ξέρω γω,
Thomas_C200K έγραψε:Το κάνει και η Ελλάδα... Βγάζει σελφι μέχρι να ανοίξει η μπάρα στο μπες και βγες από Β.Μακεδονια.
mousatos έγραψε:Εσένα θα σε βόλευε μια καλή παραλία στην Αλβανία όπου όλοι γνωρίζουν και Ελληνικά βεβαίως-βεβαίως.Θέλω να φάω μπακλαβά. Βέβαια και η νότια Ελβετια δεν είναι κακος προορισμός. Όλα εξαρτώνται από το ποια χώρα έχει φθηνή βενζίνη...
Thomas_C200K έγραψε: Βέβαια και η νότια Ελβετια δεν είναι κακος προορισμός
. Το αγαπημένο μέρος του Erich Maria Remarque . Κάποια μέρα θα τον επισκευτώ να τα πούμε από κοντά. rafi έγραψε:Καλό πρατήριο στα νότια προάστια ξέρουμε;
Λέω μετά από πολλά χρόνια να βάλω ενισχυμένη βενζίνη γιατί θα παραλάβω το αμάξι μου μετά από 2 μήνες ακινησίας.
Λογικο η είμαι υπερβολικός;
100αρα έχει τύχει να βάλω το πολύ 3 φορές σε 220κ χλμ.
.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]