Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bill33 έγραψε:
bibendum έγραψε:Δεν θα πήγαινες Κέρκυρα για δουλεια;

< >

Πριν ή μετά την βόρεια Κορέα;

:lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mousatos έγραψε:Εβαλα πριν λίγο σε ένα τούρκικο πρατήριο με 21,36/λ και μου φάνηκε τσιμπιμένη η τιμή. Είχα την εντύπωση οτι η ισοτιμία ήταν στο 1:23 αλλά τώρα που γύρισα τη βλέπω στο 1:25 . και δε με έκλεψε αφού με αναμμένο λαμπάκι πήρε 35,1λ με όριο τα 42.
Σχεδόν 0,86e / λ δηλαδή .
Έσπασα και ρεκόρ στο έμπα με μόνο 15λ καθυστέρηση . στο έβγα 40 .

Mousatos κανα μπετονι επιτρεπεται να περασεις?
Άβαταρ μέλους
By mousatos
dimviii έγραψε:[Mousatos κανα μπετονι επιτρεπεται να περασεις?

I don't know. Τον χειμώνα που έβαλα στα σύνορα της Βουλγαρίας , ο υπάλληλος με ρώτησε αν είχα και μπιτόνια για γέμισμα στο πορτ μπαγκαζ. Άρα κάποιοι βάζουν και σε μπιτόνι και μάλλον επιτρέπονται καμιά 10ριά?? λίτρα ξέρω γω,
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
mousatos έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:καφε δεχονται?

Αν εννοείς μπαχτσίσι για καφέ , δε ζητάνε . Αλλά το περίεργο είναι που σε βάζουν να σταθείς μπροστά από καμερούλα στο γκισέ ελέγχου των διαβατηρίων και σε παίρνουν σέλφι και στο έμπα και στο έβγα.
Την πρότελευταία φορά μου πήραν τη σέλφι μόνο στο έμπα , τώρα και στο έμπα και στο έβγα. :dizzy:
Το κάνει κάνα άλλο κράτος από αυτά που περνάτε αυτό; Ούτε στην Αμερική να μπαίνω-έβγαινα να ούμε. :s_biggrin
Το κάνει και η Ελλάδα... Βγάζει σελφι μέχρι να ανοίξει η μπάρα στο μπες και βγες από Β.Μακεδονια.

.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
mousatos έγραψε:
dimviii έγραψε:[Mousatos κανα μπετονι επιτρεπεται να περασεις?

I don't know. Τον χειμώνα που έβαλα στα σύνορα της Βουλγαρίας , ο υπάλληλος με ρώτησε αν είχα και μπιτόνια για γέμισμα στο πορτ μπαγκαζ. Άρα κάποιοι βάζουν και σε μπιτόνι και μάλλον επιτρέπονται καμιά 10ριά?? λίτρα ξέρω γω,
Επιτρέπεται ένα των 20λτ σε όλη την Ευρώπη το ίδιο ισχύει. Έχω ρωτήσει και τσεο εδώ στην Γερμανία και ο ίδιος μου είπε είναι νόμιμο ενα μπιτονι ασφαλείας των 20λτ.
Έχεις πμ με πληροφορίες
.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Thomas_C200K έγραψε:Το κάνει και η Ελλάδα... Βγάζει σελφι μέχρι να ανοίξει η μπάρα στο μπες και βγες από Β.Μακεδονια.

Μέχρι να ανοίξει η μπάρα με σένα ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο το κάνουν κι άλλοι.
Οι Τούρκοι σε βγάζουν απ'τ αμάξι και σε βάζουν να χώσεις τη μούρη σου μπροστά στην κάμερα δίπλα στο γκισέ.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#821141 Τέτοιο πράγμα όχι. Πάντως σκέφτομαι φέτος το καλοκαίρι να ενισχύσω φίλο Ταγίπ για διακοπές. Οι Ελ ας κάτσουν με τις ακριβές τιμές

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#821142 Εσένα θα σε βόλευε μια καλή παραλία στην Αλβανία όπου όλοι γνωρίζουν και Ελληνικά βεβαίως-βεβαίως.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
mousatos έγραψε:Εσένα θα σε βόλευε μια καλή παραλία στην Αλβανία όπου όλοι γνωρίζουν και Ελληνικά βεβαίως-βεβαίως.
Θέλω να φάω μπακλαβά. Βέβαια και η νότια Ελβετια δεν είναι κακος προορισμός. Όλα εξαρτώνται από το ποια χώρα έχει φθηνή βενζίνη...

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Thomas_C200K έγραψε: Βέβαια και η νότια Ελβετια δεν είναι κακος προορισμός

Locarno :inlove: . Το αγαπημένο μέρος του Erich Maria Remarque . Κάποια μέρα θα τον επισκευτώ να τα πούμε από κοντά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By rafi
#827861 Καλό πρατήριο στα νότια προάστια ξέρουμε;
Λέω μετά από πολλά χρόνια να βάλω ενισχυμένη βενζίνη γιατί θα παραλάβω το αμάξι μου μετά από 2 μήνες ακινησίας.
Λογικο η είμαι υπερβολικός;
100αρα έχει τύχει να βάλω το πολύ 3 φορές σε 220κ χλμ.

.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#827919 Με το σκεπτικο οτι θα ανακατευθει με την παλια που ειναι στο ρεζερβουαρ και θα φρεσκαριστει το μειγμα ?
Δεν υπαρχει λογος. Και 95αρα να βαλεις παλι θα φρεσκαριστει . Αρκει να μην ειναι νοθευμενη δλδ

Παντως οι τιμες πηραν την ανηφορα παλι. Λιγο ανεβηκε το βαρελι , ανεβασαν αμεσως τα @@@
Άβαταρ μέλους
By g8777
rafi έγραψε:Καλό πρατήριο στα νότια προάστια ξέρουμε;
Λέω μετά από πολλά χρόνια να βάλω ενισχυμένη βενζίνη γιατί θα παραλάβω το αμάξι μου μετά από 2 μήνες ακινησίας.
Λογικο η είμαι υπερβολικός;
100αρα έχει τύχει να βάλω το πολύ 3 φορές σε 220κ χλμ.

.

Κανε italian tuning να καταναλωσεις αυτη που εχει μεσα , και αυτο για ψυχολογικους λογους, δεν υπαρχει κανενα οφελος με το να βαζεις μια φορα στα 10 χρονια 100αρα.

Ουτε καν βελτιωτικο/καθαριστικο μην σκεφτεις.
Άβαταρ μέλους
By rafi
#827931 Οκ θα βάλω απλή, πρόσεξα και την τιμή, 1.89 στα περισσότερα, σαν να βάζω 100αρα θα είναι.

.