Αν αυτό το FCC παίξει καλά , γιατί όχι; Η εγκατάσταση στη περίπτωση μου ήταν ευκολότατη πάντως δούλεψε όπως λέγανε οι οδηγίες
Βασικά η μεγάλη διαφορά ήταν από το Mini 1 στο 2 όταν άλλαξε από WiFi to occusync
bujinkan έγραψε:Εμένα είναι μπελάς διότι έχω το rc pro χειριστήριο και με αυτό πετάω και τα 2 droneΑν δεις το λινκ που έβαλα λέει υποστηρίζει RC pro με permanent hack
< >
axel12p έγραψε:Σήμερα το απόγευμα κατάφερα και έκανα ένα range test με το FCC hack της drone hacks.Πάντα επιστροφή με ούριο άνεμο αλλιώς δεν πάμε μακριά ώστε να έχουμε μπαταρία για επιστροφή
Το καλό της υπόθεσης είναι πως το Mini 2 έφτασε στην μέγιστη απόσταση που είχα ορίσει (4Km), σε ανοιχτό χώρο και στα 120m ύψος, χωρίς αποσυνδέσεις. Σε εκείνο το σημείο είχε 2 μπάρες σήμα και είχα σήμα κανονικά. Στην επιστροφή, όταν έριχνα το ύψος στα 70-80 μέτρα, είχα ορισμένες αποσυνδέσεις σε κάποια σημεία, αλλά σε γενικές γραμμές όλα ΟΚ.
Το κακό της υπόθεσης, είναι πως μπορεί με το FCC hack το σήμα να βελτιώνεται, αλλά η αυτονομία προφανώς δεν αλλάζει. Έτσι το drone έφτασε στα 4Km με 70% μπαταρία (επειδή είχε τον αέρα στην ουρά του), αλλά με κόντρα τον αέρα στην επιστροφή, δεν μπορούσε προφανώς να καλύψει τα 4Km. Οπότε 1Km πριν την επιστροφή πήγαμε αναγκαστικά για forced landing.![]()
Βρήκα ένα σημείο που είχα εύκολη πρόσβαση, σε έναν χωματόδρομο, ανανέωσα το home point, το κατέβασα και έτρεξα γρήγορα με το αυτοκίνητο, ελπίζοντας να μην μου το πατήσει ή το κλέψει κανείς! Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά!![]()
Προς γνώση και συμμόρφωση, για τις επόμενες φορές.
axel12p έγραψε:Το ξέρω, αλλά ανυπομονούσα για το range test!Αφού δεν το έκλαψες πάλι καλά

axel12p έγραψε:Range test πάνω από νερό, χαρά στο κουράγιο σου! Range test κάνω μόνο σε ελεγχόμενο περιβάλλον, που γνωρίζω από πριν ότι αν χρειαστεί υπάρχουν εύκολα προσβάσιμα σημεία στα οποία να μπορώ να το κατεβάσω, όπως συνέβη και σήμερα.Σου λέω έχω κάνει και εγώ μλκιες

axel12p έγραψε:Range test πάνω από νερό, χαρά στο κουράγιο σου! Range test κάνω μόνο σε ελεγχόμενο περιβάλλον, που γνωρίζω από πριν ότι αν χρειαστεί υπάρχουν εύκολα προσβάσιμα σημεία στα οποία να μπορώ να το κατεβάσω, όπως συνέβη και σήμερα.Xαχαχεχα και έχω το ειχα κανει με το air προς ανοιχτο πέλαγος!
bujinkan έγραψε:axel12p έγραψε:Range test πάνω από νερό, χαρά στο κουράγιο σου! Range test κάνω μόνο σε ελεγχόμενο περιβάλλον, που γνωρίζω από πριν ότι αν χρειαστεί υπάρχουν εύκολα προσβάσιμα σημεία στα οποία να μπορώ να το κατεβάσω, όπως συνέβη και σήμερα.Σου λέω έχω κάνει και εγώ μλκιες
Βέβαια άπνοια και το πήγα στο σπορτ τέρμα γκάζι δεν πρέπει να έκανε πάνω από ξέρω γω 3 λεπτά να φτάσει ? Στα 3 χλμ και κάτι που είναι η απόσταση
axel12p έγραψε:Ναι μεν αλλά αντισταθμίζεται με το μειωμένο χρονο πτήσης ....εγώ θα κάνω με 65 χλμ 3 λεπτά στο σπορτ ενώ με το νορμάλ με 30 πχ χλμ θα κάνω 6 λεπτάbujinkan έγραψε:axel12p έγραψε:Range test πάνω από νερό, χαρά στο κουράγιο σου! Range test κάνω μόνο σε ελεγχόμενο περιβάλλον, που γνωρίζω από πριν ότι αν χρειαστεί υπάρχουν εύκολα προσβάσιμα σημεία στα οποία να μπορώ να το κατεβάσω, όπως συνέβη και σήμερα.Σου λέω έχω κάνει και εγώ μλκιες
Βέβαια άπνοια και το πήγα στο σπορτ τέρμα γκάζι δεν πρέπει να έκανε πάνω από ξέρω γω 3 λεπτά να φτάσει ? Στα 3 χλμ και κάτι που είναι η απόσταση
Να έχεις υπόψη σου απλά ότι σε range test, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η χαμηλή κατανάλωση και όχι η ταχύτητα. Καλύτερα να σου επιστρέψει αργά, παρά καθόλου. Στο sport mode έχεις εκ των πραγμάτων υψηλότερη κατανάλωση (αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον).
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]