Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#820322 Καλά και εμένα τόσα χρόνια μια χαρά έπαιζα με το CE, με λίγο πλάνο και μελέτη βρίσκεσαι στο σωστό σημείο και κανείς δουλειά .
Αν αυτό το FCC παίξει καλά , γιατί όχι; Η εγκατάσταση στη περίπτωση μου ήταν ευκολότατη πάντως δούλεψε όπως λέγανε οι οδηγίες

Βασικά η μεγάλη διαφορά ήταν από το Mini 1 στο 2 όταν άλλαξε από WiFi to occusync
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#820405 Σε καλούς μπελάδες μας έβαλες :lol:
Μόλις αγόρασα και εγκατέστησα το αντίστοιχο hack του Drone Hacks.
Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, αύριο θα το δοκιμάσω στην πράξη!
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#820406 Εμένα είναι μπελάς διότι έχω το rc pro χειριστήριο και με αυτό πετάω και τα 2 drone

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
bujinkan έγραψε:Εμένα είναι μπελάς διότι έχω το rc pro χειριστήριο και με αυτό πετάω και τα 2 drone

< >
Αν δεις το λινκ που έβαλα λέει υποστηρίζει RC pro με permanent hack
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#820488 Σήμερα το απόγευμα κατάφερα και έκανα ένα range test με το FCC hack της drone hacks.

Το καλό της υπόθεσης είναι πως το Mini 2 έφτασε στην μέγιστη απόσταση που είχα ορίσει (4Km), σε ανοιχτό χώρο και στα 120m ύψος, χωρίς αποσυνδέσεις. Σε εκείνο το σημείο είχε 2 μπάρες σήμα και είχα σήμα κανονικά. Στην επιστροφή, όταν έριχνα το ύψος στα 70-80 μέτρα, είχα ορισμένες αποσυνδέσεις σε κάποια σημεία, αλλά σε γενικές γραμμές όλα ΟΚ.

Το κακό της υπόθεσης, είναι πως μπορεί με το FCC hack το σήμα να βελτιώνεται, αλλά η αυτονομία προφανώς δεν αλλάζει. Έτσι το drone έφτασε στα 4Km με 70% μπαταρία (επειδή είχε τον αέρα στην ουρά του), αλλά με κόντρα τον αέρα στην επιστροφή, δεν μπορούσε προφανώς να καλύψει τα 4Km. Οπότε 1Km πριν την επιστροφή πήγαμε αναγκαστικά για forced landing. :whistlink:

Βρήκα ένα σημείο που είχα εύκολη πρόσβαση, σε έναν χωματόδρομο, ανανέωσα το home point, το κατέβασα και έτρεξα γρήγορα με το αυτοκίνητο, ελπίζοντας να μην μου το πατήσει ή το κλέψει κανείς! Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά! :)

Προς γνώση και συμμόρφωση, για τις επόμενες φορές.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
axel12p έγραψε:Σήμερα το απόγευμα κατάφερα και έκανα ένα range test με το FCC hack της drone hacks.

Το καλό της υπόθεσης είναι πως το Mini 2 έφτασε στην μέγιστη απόσταση που είχα ορίσει (4Km), σε ανοιχτό χώρο και στα 120m ύψος, χωρίς αποσυνδέσεις. Σε εκείνο το σημείο είχε 2 μπάρες σήμα και είχα σήμα κανονικά. Στην επιστροφή, όταν έριχνα το ύψος στα 70-80 μέτρα, είχα ορισμένες αποσυνδέσεις σε κάποια σημεία, αλλά σε γενικές γραμμές όλα ΟΚ.

Το κακό της υπόθεσης, είναι πως μπορεί με το FCC hack το σήμα να βελτιώνεται, αλλά η αυτονομία προφανώς δεν αλλάζει. Έτσι το drone έφτασε στα 4Km με 70% μπαταρία (επειδή είχε τον αέρα στην ουρά του), αλλά με κόντρα τον αέρα στην επιστροφή, δεν μπορούσε προφανώς να καλύψει τα 4Km. Οπότε 1Km πριν την επιστροφή πήγαμε αναγκαστικά για forced landing. :whistlink:

Βρήκα ένα σημείο που είχα εύκολη πρόσβαση, σε έναν χωματόδρομο, ανανέωσα το home point, το κατέβασα και έτρεξα γρήγορα με το αυτοκίνητο, ελπίζοντας να μην μου το πατήσει ή το κλέψει κανείς! Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά! :)

Προς γνώση και συμμόρφωση, για τις επόμενες φορές.
Πάντα επιστροφή με ούριο άνεμο αλλιώς δεν πάμε μακριά ώστε να έχουμε μπαταρία για επιστροφή

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#820490 Το ξέρω, αλλά ανυπομονούσα για το range test! :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
axel12p έγραψε:Το ξέρω, αλλά ανυπομονούσα για το range test! :lol:
Αφού δεν το έκλαψες πάλι καλά
Εχω κάνει και εγώ κάτι range test μλκιες και μάλιστα πάνω από θαλλασα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#820498 Range test πάνω από νερό, χαρά στο κουράγιο σου! Range test κάνω μόνο σε ελεγχόμενο περιβάλλον, που γνωρίζω από πριν ότι αν χρειαστεί υπάρχουν εύκολα προσβάσιμα σημεία στα οποία να μπορώ να το κατεβάσω, όπως συνέβη και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
axel12p έγραψε:Range test πάνω από νερό, χαρά στο κουράγιο σου! Range test κάνω μόνο σε ελεγχόμενο περιβάλλον, που γνωρίζω από πριν ότι αν χρειαστεί υπάρχουν εύκολα προσβάσιμα σημεία στα οποία να μπορώ να το κατεβάσω, όπως συνέβη και σήμερα.
Σου λέω έχω κάνει και εγώ μλκιες
Βέβαια άπνοια και το πήγα στο σπορτ τέρμα γκάζι δεν πρέπει να έκανε πάνω από ξέρω γω 3 λεπτά να φτάσει ? Στα 3 χλμ και κάτι που είναι η απόσταση

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
axel12p έγραψε:Range test πάνω από νερό, χαρά στο κουράγιο σου! Range test κάνω μόνο σε ελεγχόμενο περιβάλλον, που γνωρίζω από πριν ότι αν χρειαστεί υπάρχουν εύκολα προσβάσιμα σημεία στα οποία να μπορώ να το κατεβάσω, όπως συνέβη και σήμερα.
Xαχαχεχα και έχω το ειχα κανει με το air προς ανοιχτο πέλαγος!
Εφτασα κάπου 1.400 μέτρα (ευτυχως οχι σε βάθος!) Και χανουαν το σήμα εκει, ευτυχως γυρισε μονο του

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
bujinkan έγραψε:
Βέβαια άπνοια και το πήγα στο σπορτ τέρμα γκάζι δεν πρέπει να έκανε πάνω από ξέρω γω 3 λεπτά να φτάσει ? Στα 3 χλμ και κάτι που είναι η απόσταση

Να έχεις υπόψη σου απλά ότι σε range test, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η χαμηλή κατανάλωση και όχι η ταχύτητα. Καλύτερα να σου επιστρέψει αργά, παρά καθόλου. Στο sport mode έχεις εκ των πραγμάτων υψηλότερη κατανάλωση (αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον).
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#820688 Και εγώ Range Test Mini 2 Λιμενι . απέναντι μεριά του κόλπου
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
axel12p έγραψε:
bujinkan έγραψε:

Να έχεις υπόψη σου απλά ότι σε range test, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η χαμηλή κατανάλωση και όχι η ταχύτητα. Καλύτερα να σου επιστρέψει αργά, παρά καθόλου. Στο sport mode έχεις εκ των πραγμάτων υψηλότερη κατανάλωση (αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον).
Ναι μεν αλλά αντισταθμίζεται με το μειωμένο χρονο πτήσης ....εγώ θα κάνω με 65 χλμ 3 λεπτά στο σπορτ ενώ με το νορμάλ με 30 πχ χλμ θα κάνω 6 λεπτά

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#820692 Μου θυμίζεις έναν γνωστό μου που το άναψε λαμπάκι βενζίνης στην Εθνική και το πήγαινε τάπα για να φτάσει πιο γρήγορα στο βενζινάδικο. Δε χρειάζεται να αναφέρω ότι έμεινε στον δρόμο :lol:

Το θέμα είναι να έχεις χαμηλή κατανάλωση, ώστε να μπορέσεις να επιστρέψεις, όχι το πόσο γρήγορα θα επιστρέψεις.