Τα πρωτότυπα και τα μελλοντικά μοντέλα των κατασκευαστών
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#62441 Η μούρη του ακολουθεί την γραμμή της Acura. Πιστεύω ότι αν και όταν έρθει στη γηραιά ήπειρο θα έχει ολίγον διαφορετική εμφάνιση.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
#62588 ...άψογο, τελεία και παύλα! Ένα Type R για μένα παρακαλώ στα 200k
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#62787 Θα το φάς εδω ή να στο τυλίξουμε για το σπίτι. :shifty:

Συνέντευξη Ted Klaus.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#64737 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#68351 Εικόνα

Το άρθρο μιλάει για 1300 κιλά που μοιάζει εξωπραγματικό νούμερο.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
j.marr έγραψε:http://www.automobilemag.com/features/by_design/1504-by-design-2016-acura-nsx/

Ενδιαφέρον αρθρο (κριτική) σχετικά με το design.

Και συμφωνώ σχεδόν σε ολα.

...Κλασικό μνησίκακο άρθρο - κριτική, από κάποιον που δεν έχει σχεδιάσει ποτέ κάτι αξιόλογο, ποτέ. Μου θυμίζει κάτι κριτικούς τέχνης που μπήκαν στην τάδε σχολή καλών τεχνών και επειδή δεν μπόρεσαν να απορροφηθούν στον καλλιτεχνικό/ δημιουργικό κόσμο, έγιναν κακοί μαζί του, κριτικάροντας ελεύθερα ότι δεν τους κάθεται//

Η αυστηρή κριτική είναι πολύ εύκολη, δεν κοστίζει, δεν αποτιμάται, δεν απαιτεί κανενός είδους ισχυρή εσωτερική δέσμευση και προσπάθεια, όπως πολύ καλά καυτηρίασε το πρόσφατο έργο The Birdman σε μια σύντομη συνομιλία ενός ηθοποιού και μιας κριτικού θεάτρου...

Δεν συμφωνώ σχεδόν σε τίποτα και μια μέρα που θα έχω όρεξη, ως σχεδιαστής, θα δείξω σημείο προς σημείο πόσο κομπλεξικός κριτικός είναι.

Το αυτοκίνητο έχει σωστές διαστάσεις, σωστή στάση πάνω στην οριζόντια επιφάνεια του δρόμου, πολλές αξιόλογες λεπτομέρειες που θα το κάνουν αρκετά ενδιαφέρον στις πρώτες επαφές του με τους πελάτες του, αρκετά συντηρητικό ώστε να μπορέσει να μείνει και λίγο στην αγορά, παρότι διαισθάνομαι facelift αν συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιοι αρθρογράφοι που ποτέ δεν θα το αγοράσουν, ποτέ δεν θα το οδηγήσουν, ποτέ δεν θα μπορέσουν να σχεδιάσουν κάτι ανάλογο και αξιόλογο αλλά έχουν γνώμη...

Θυμάμαι πόσο έντονες συζητήσεις είχαμε για το πρόσωπο του Cumberford στο Design School μεταξύ μας ώς φοιτητές σχεδιασμού το 1993 στην Αγγλία./
Άβαταρ μέλους
By IKE
j.marr έγραψε:http://www.automobilemag.com/features/by_design/1504-by-design-2016-acura-nsx/

Εγώ διαφωνώ μόνο στο ότι είναι πολύ ελαστικός ο συγγραφέας, απαράδεκτο σχέδιο, κρίμα για ένα τόσο ενδιαφέρον μοντέλο.

ΥΓ. Goldmund πολύ καλό ποστ - not. Βλέπω ένα επαναλαμβανόμενο pattern υφέρποντος "ρε ξέρετε ποιος είμαι εγω?". Θα σου πρότεινα να μην αυτοπεριορίζεσαι, μίλα ελεύθερα, βγάλτα από μέσα σου :lol:

ΥΓ2. Να συμπληρώσω πως η δικιά μου κριτική μετράει επειδή είμαι και Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο-Σ σχεδιαστής οπότε δεν έχεις να πεις τίποτα.-
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
IKE έγραψε:

Εγώ διαφωνώ μόνο στο ότι είναι πολύ ελαστικός ο συγγραφέας, απαράδεκτο σχέδιο, κρίμα για ένα τόσο ενδιαφέρον μοντέλο.

ΥΓ. Goldmund πολύ καλό ποστ - not. Βλέπω ένα επαναλαμβανόμενο pattern υφέρποντος "ρε ξέρετε ποιος είμαι εγω?". Θα σου πρότεινα να μην αυτοπεριορίζεσαι, μίλα ελεύθερα, βγάλτα από μέσα σου :lol:

...ελεύθερα εκφράζομαι, μην ανησυχείς, δεν φοβάμαι...

ΥΓ2. Να συμπληρώσω πως η δικιά μου κριτική μετράει επειδή είμαι και Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο-Σ σχεδιαστής οπότε δεν έχεις να πεις τίποτα.-

...όσο για την δική σου κριτική, αν και εφόσον δεν έχεις καν σπουδάσει το αντικείμενο, είναι το λιγότερο άτοπη. Το να δανείζεσαι κριτική από άλλους, εμπειρότερους από μένα, σχεδιαστές δεν κάνει την κριτική σου πιο βάσιμη, αντιθέτως μπορεί κάποιος του επαγγέλματός μου να την χρησιμοποιήσει αρνητικά.

Τώρα, για το ύφος της γραφής μου και το κατά πόσο αξίζω να έχω γνώμη αλλά και πως θα την εκφράζω, ας μη μιλήσω καλύτερα γιατί πολλά διαμάντια υπάρχουν εδώ μέσα που όταν καλέστηκαν να σταθούν στα πόδια τους ιδίοις όμασι δεν είχαν καν το κατάλληλο υπόβαθρο και την απαραίτητη εμπειρία ζωής.

Γενικότερα, η γνώμη, θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι φτωχή στην Ελλάδα αλλά όχι επειδή είναι φτωχή η γνώμη αυτή καθευτή αλλά επειδή φτωχοί τω πνεύματι άνθρωποι την καταθέτουν όλο και συχνότερα απαγορεύοντας σε άλλους, που έχουν κάποια καλά στοιχεία, να εκφράζουν την δική τους, όσο καλοπροαίρετοι κι αν είναι...

Εν κατακλείδι, συγχώρεσε το κατακριτέο ύφος μου και διάβασε την ουσία... αν θες, αν όχι, στα απαυτά μου, δεν περιμένω κανενός είδους επιβεβαίωση μέσω media όπως πολλοί της εποχής αυτής.
Άβαταρ μέλους
By IKE
Goldmund έγραψε: ας μη μιλήσω καλύτερα.

Μα πες
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Goldmund έγραψε:αν και εφόσον δεν έχεις καν σπουδάσει το αντικείμενο, είναι το λιγότερο άτοπη.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl κατουρήθηκα απ τα γέλια. :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Γιατί οντως για να σχεδιάσεις πρέπει να το έχει σπουδάσει. :s_thumbsup

Γελάνε και τα μολύβια. :s_rofl :s_rofl