Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#818288
mousatos έγραψε:εγώ περιμένω δηλώσεις pop και HF .

Εγώ έχω ήδη μιλήσει πιο πίσω. Πιο ξεκάθαρη νίκη δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
Carte blanche στον Μητσοτάκη να κάνει ό,τι θέλει, ο λαός μίλησε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#818294
bibendum έγραψε:G κόψε ένα market pass κ ένα kazantzidis pass για το παιδί


< >


Μιας και απο σινεμα ειστε ντιπ μπαστουνοβλαχοι, θα σας μεταλαμπαδευσω γνωση αλλιως:


Εικόνα

:s_drinks

Της πλακας ιστορια, ουαν μορ ταημ. Τουλαχιστον εβγαλαν ( πολιτικη) τσουτσουνα κατι αφυλα, δεν ειναι και λιγο.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#818297 Αν τελικά έχουμε δευτερες εκλογές, θα πέσει απίστευτο ξεμάλλιασμα εσωκομματικό σε όλα τα κόμματα για τη θέση στη λίστα. Και δε θα μου έκανε εντυπωση αν "αμφίβολοι" βουλευτές σε ΠΑΣΟΚ, Βελο, μη σου πω και ΣΥΡΙΖΑ ακομα, εχουν ήδη αρχίσει τα τηλέφωνα "Κούλη ερχόμαστε, μην κάνεις δεύτερες".
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#818299 Οι πράκτορες και πεμπτοφαλαγγιτες της χούντας δεν θα πρεπε να χαίρονται.

Στις 2ες εκλογές θα συσπειρωθουν οι παραπλανημενοι και θα τιμωρησουν παραδειγματικα το γαμωσογο.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#818300 Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίστηκε εναντίον του εαυτού του και ήρθε δεύτερος. Αυτό δείχνει καταρχάς η σημερινή εκλογική επίδοση, που υπολείπεται της επίδοσης του 2019. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε τέσσερα χρόνια απέναντι «στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης», όπως βάφτισε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, για να αποκαταστήσει τα ρήγματα στη σχέση με τους ψηφοφόρους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στις σημερινές κάλπες έδειξε ότι εξακολουθεί να μην μπορεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Το τραύμα που προκάλεσαν οι ανερμάτιστες υποσχέσεις του 2015, οι νόμοι με ένα άρθρο που δεν ήρθαν ποτέ και στη συνέχεια η περιπέτεια του δημοψηφίσματος, το «όχι» που έγινε «ναι» και το αρνητικό αποτύπωμα από την «πρώτη φορά Αριστερά» διακυβέρνηση, είναι πληγές που, όπως αποδεικνύεται, δεν έχουν επουλωθεί.

Η ήττα δεν έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία. Τέσσερα χρόνια οι δημοσκοπικές επιδόσεις έδειχναν σταθερά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπολείπεται όχι μόνο του ποσοστού της κυβέρνησης, αλλά και του ποσοστού που είχε κερδίσει στις εκλογές του 2019. Η κυβέρνηση κλήθηκε να διαχειριστεί μια σειρά από κρίσεις και οι όποιες απώλειες κατέγραφε δημοσκοπικά δεν κατευθύνονταν στον ΣΥΡΙΖΑ, που εμφάνισε όλη την τετραετία μικρές δημοσκοπικές αναλαμπές, τις οποίες ακολούθησαν γρήγορες διορθώσεις με απώλεια των έστω και μικρών κερδών.

Εμφατικά αυτό αποτυπώθηκε αμέσως μετά το δυστύχημα το Τεμπών, ένα ιδιαίτερα κρίσιμο γεγονός. Οι απώλειες της κυβέρνησης ούτε τότε πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δυσαρεστημένοι πολίτες έδειξαν απέναντι στην τραγική συγκυρία ότι θεωρούν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέρος του προβλήματος και όχι δυνητικό υποδοχέα της προσδοκίας για λύσεις.

Με δυο λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ στη συνείδηση του κόσμου έχει γίνει συστημικό κόμμα. Η ηγεσία του, όμως, εξακολούθησε σε σημαντικό βαθμό να επενδύει στον αντισυστημισμό.

Σε δεύτερο επίπεδο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κατάφερε να διαχειριστεί αποτελεσματικά την ανάδειξή του ως δεύτερου πόλου του νέου διπολισμού. Δεν μπόρεσε να «συνομιλήσει» είτε με τις ηγεσίες είτε με τους ψηφοφόρους των μικρότερων κομμάτων του ευρύτερου φάσματος της κεντροαριστεράς και να ενσωματώσει τις δυνάμεις τους ως ο κεντρικός εκφραστής του χώρου.

Κάτι που απαιτούσε συντονισμένη προσπάθεια σε βάθος τετραετίας. Είχε τον χρόνο, δεν ενεργοποίησε τις αναγκαίες διεργασίες. Αντίθετα, στην τελική ευθεία προς τις εκλογές «θόλωσε» το μήνυμα όσον αφορά το σε ποιους απευθύνεται, ποιους θέλει να εκπροσωπήσει, με αμφιλεγόμενες επιλογές και στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και στη δημόσια εκφορά λόγου.

Τελευταίο λιθαράκι σε μια πορεία σχεδόν αυτοκαταστροφική, τα διαδοχικά αυτογκόλ λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες, πράγμα αδικαιολόγητο για ένα κόμμα που διακηρύσσει ότι τώρα πια «έχει μάθει, έχει εμπειρία, και ξέρει και μπορεί».

Η επόμενη μέρα είναι πολύ δύσκολη για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του. Ενας σκόπελος που μπορεί να ενεργοποιήσει διαδικασίες συνολικότερης αναδιάταξης του πολιτικού τοπίου.

https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... -o-syriza/
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#818301 Έντι εσύ που έχεις άκρες στο Βαρδινογιαννέικο, από αύριο, πόσο θα έχει το λίτρο η 100άρα; είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#818303
Giuseppe Busso έγραψε:Έντι εσύ που έχεις άκρες στο Βαρδινογιαννέικο, από αύριο, πόσο θα έχει το λίτρο η 100άρα; είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει δηλαδή.
Μας παιρνει για 2.50 η απλή

35 οι πάνες

Όχι αυριο όμως

Από Ιουλιο

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#818305
Giuseppe Busso έγραψε:Έντι εσύ που έχεις άκρες στο Βαρδινογιαννέικο, από αύριο, πόσο θα έχει το λίτρο η 100άρα; είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει δηλαδή.


Έστειλα μήνυμα στο Ντιμη να ξαναβγάλει τον αλγόριθμο.
Κάτσε να γυρίσει από Κλαυθμωνος και θα ποσταρει σχετικά.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#818307
Thomas_C200K έγραψε:
rafi έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Ας μην ειμαστε υπερβολικοι, τα εχω γραψει και τα εχω πει.
Αυξησεις μισθων, επιδοματα, κινηθηκαν γρηγορα με την ακριβεια, εφτιαξε το καλατι του νοικοκυριου, διαφορα προγραμματα για τα σπιτια, επιδοτηση ρευματος.
Εσεις εχετε 0,13€ την κιλοβατωρα και εμεις στην Γερμανια σταθερα 0,40€...
Επενδυσεις στην χωρα, εξοπλιστικά.
Δεν βλεπω κάτι στραβό.
Έτσι μια αλφάδια που λενε

.

Κοροιδευεις, αλλά εγω στην Γερμανια ειδα εκτοξευση τιμων σε σουπερ μαρκετ και ρευμα και γενικα παντου και δεν κανανε τιποτα. Και σε εσας κατω μοιρασανε χρημα....
Φοροελαφρυνσεις επισης
3 αυξησεις μισθων σε λιγοτερο απο ενα ετος, εγω θα παρω 5,5% του Χρόνου :rtfm: .
Δεν εχω φιλο κατω που να μην αμοιβεται καλα....
Ο χειροτερος παιρνει 1050€
Τζαμπα ενοικια μπροστα στα ρδελαμπου του εξωτερικου
θες κιαλλα? Θα εκνευριστεις αλλα εγω βλεπω οτι ειστε μια χαρα σε σχεση μεχρι το 2019.


Παράδεισος.
Εννοείται δεν υπάρχει μισθός κάτω από 1050€.
Σούπερ μάρκετ οι τιμές έχουν πέσει σε επίπεδα 2000.
Ενοίκια μέχρι ένα 100αρικο το πολύ.
Για κάποιο λόγο όμως δεν βλέπω κόσμο να επιστρέφει από έξω. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#818309
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ο Βαρουφάκης το πήρε πάρα πολύ βαριά.


Άρχισε τα τηλέφωνα;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#818313
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ο Βαρουφάκης το πήρε πάρα πολύ βαριά.
Και εμείς που είδαμε τις δηλώσεις του αυτό κουβεντιάζαμε , πρέπει να τον πείραξε, πολύ.