mousatos έγραψε:εγώ περιμένω δηλώσεις pop και HF .
Εγώ έχω ήδη μιλήσει πιο πίσω. Πιο ξεκάθαρη νίκη δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
Carte blanche στον Μητσοτάκη να κάνει ό,τι θέλει, ο λαός μίλησε.
mousatos έγραψε:εγώ περιμένω δηλώσεις pop και HF .
bibendum έγραψε:G κόψε ένα market pass κ ένα kazantzidis pass για το παιδί
< >
Giuseppe Busso έγραψε:Έντι εσύ που έχεις άκρες στο Βαρδινογιαννέικο, από αύριο, πόσο θα έχει το λίτρο η 100άρα; είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει δηλαδή.Μας παιρνει για 2.50 η απλή
Giuseppe Busso έγραψε:Έντι εσύ που έχεις άκρες στο Βαρδινογιαννέικο, από αύριο, πόσο θα έχει το λίτρο η 100άρα; είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει δηλαδή.
Thomas_C200K έγραψε:rafi έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:Ας μην ειμαστε υπερβολικοι, τα εχω γραψει και τα εχω πει.Έτσι μια αλφάδια που λενε
Αυξησεις μισθων, επιδοματα, κινηθηκαν γρηγορα με την ακριβεια, εφτιαξε το καλατι του νοικοκυριου, διαφορα προγραμματα για τα σπιτια, επιδοτηση ρευματος.
Εσεις εχετε 0,13€ την κιλοβατωρα και εμεις στην Γερμανια σταθερα 0,40€...
Επενδυσεις στην χωρα, εξοπλιστικά.
Δεν βλεπω κάτι στραβό.
.
Κοροιδευεις, αλλά εγω στην Γερμανια ειδα εκτοξευση τιμων σε σουπερ μαρκετ και ρευμα και γενικα παντου και δεν κανανε τιποτα. Και σε εσας κατω μοιρασανε χρημα....
Φοροελαφρυνσεις επισης
3 αυξησεις μισθων σε λιγοτερο απο ενα ετος, εγω θα παρω 5,5% του Χρόνου.
Δεν εχω φιλο κατω που να μην αμοιβεται καλα....
Ο χειροτερος παιρνει 1050€
Τζαμπα ενοικια μπροστα στα ρδελαμπου του εξωτερικου
θες κιαλλα? Θα εκνευριστεις αλλα εγω βλεπω οτι ειστε μια χαρα σε σχεση μεχρι το 2019.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ο Βαρουφάκης το πήρε πάρα πολύ βαριά.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ο Βαρουφάκης το πήρε πάρα πολύ βαριά.Και εμείς που είδαμε τις δηλώσεις του αυτό κουβεντιάζαμε , πρέπει να τον πείραξε, πολύ.
Και για να προσθέσω κάτι σε αυτά που έγραψα και με[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]