Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By 224v
#817833 Ε όχι να αλλάξω λ για άναμμα του check engine ενα smart που έχω τωρα 2 εβδομάδες είναι συνεχώς αναμμένο και ο ιδιοκτήτης αδιαφορεί... το ιδιο και γιος μου για το R53 του 2006 που κάνει τα ίδια και οι κωδικοί που βγαίνουν δεν ξεκαθαρίζουν τι φταίει, έχει μπρος - πίσω λ και μπλεκουν την μονάδα του.
Είδες διαφορά στην απόδοση αφού τον αλλαξες??

.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#817836 Όχι αλλα είχε τσιμπήσει η κατανάλωση και επίσης ήταν στην εγγύηση .
Άβαταρ μέλους
By 224v
#817855 Πολύ καλα έκανες τότε..

.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#817860 Ναι δε νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία.Περασαμε και ΚΤΕΟ .Πότε πέρασαν 4 χρόνια ...Ευτυχώς που το θυμήθηκα αν και καθυστέρησα για 15 μέρες και πλήρωσα 18euro επιπλέον.
Επίσης άλλαξα και τα πατάκια με καινούρια που τα έφτιαξε ο Ρελλας.
Εγγύηση έχει ακόμα ένα χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#867819 63000 km πλέον ,στα 5 χρονια και 2 μήνες ,μετα απο λήξη εγγύησης και μεγάλο service ...ξαναμενει απο μπαταρία εν κινήσει αυτή τη φορά ,σε φανάρι αφού ενεργοποιήθηκε το start stop....
Ελεος δηλαδή είναι δυνατόν να ενεργοποιεί το ss ενώ εχει χαμηλή μπαταρία? Η οποία εχει αλλαχθεί πριν 2,5 χρονια περίπου.
Ετσι χωρίς καμία προειδοποίηση?
Άβαταρ μέλους
By bill33
kostis20 έγραψε:63000 km πλέον ,στα 5 χρονια και 2 μήνες ,μετα απο λήξη εγγύησης και μεγάλο service ...ξαναμενει απο μπαταρία εν κινήσει αυτή τη φορά ,σε φανάρι αφού ενεργοποιήθηκε το start stop....
Ελεος δηλαδή είναι δυνατόν να ενεργοποιεί το ss ενώ εχει χαμηλή μπαταρία? Η οποία εχει αλλαχθεί πριν 2,5 χρονια περίπου.
Ετσι χωρίς καμία προειδοποίηση?

:lipsealed:
Σίγουρα είναι μπαταρία και όχι κάποια χαλαρή σύνδεση καλωδίων;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#867828 Ήταν τέρμα σφιχτά όλα bill τα κουνησα.Εδινε ρεύμα αλλά δεν έφτανε να γυρίσει τη μίζα.