Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#814650 Θα απαρνηθώ τους πειρασμούς και θα παραμείνω στοκ μέχρι να λήξει η εγγύηση. Μετά θα δούμε τι σκάλισμα και αν θα πέσει

Προσευχόμαστε στον Άγιο Borg Warner τον ρουλεμανάτο να μας βγάλει ασπροπρόσωπους μέχρι τότε

Μετά το πάτημα ευθεία μπορούμε να κανονίσουμε και ένα γυρολόι Σέρρας!
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Το πρόβλημα βέβαια έγκειται στην μαμά Getrag της οποίας παιδί είναι το σαζμάν (DC4016 κωδικός).
Υποθέτω και στη φάουβε το πρόβλημα είναι της Lucas που φτιάχνει το 7άρι ξηρού τύπου (όχι το 6άρι υγρού που είναι -νομίζω- της BorgWarner).
Το ίδιο σαζμάν με τα ρενό φοράει και η φορντ, powershift το λέει εκείνη. Πιο αξιόπιστο είναι το 6άρι υγρού (DC4019) που έμπαινε όμως στα μεγαλύτερα μοντέλα, από 2λιτρα και πάνω. Πλέον όμως και στα νεότερα μοντέλα πχ. το προηγούμενο Καπτούρ με το 1.300άρι μοτέρ βενζίνης της κοινοπραξίας με την μέρκα.

Μα, και για το Powershift έχουν ακουστεί πάμπολλες ιστορίες τρόμου. :lol:

edit:

dimik έγραψε:Γενικά το αυτόματο συνεπάγεται εξτρα άνεση με έξτρα κόστος μακροπρόθεσμα, είτε για συντήρηση τύπου αλλαγή λαδιού κάθε 60Κ με κόστος από 300 ευρώ και πάνω είτε εγκεφάλους κλπ αν δεν είναι τυπική η συντήρηση.

Mercedes του πατέρα μου (C200K του 05) με κλασσικό 5άρι αυτόματο κατασκευής Mercedes, θέλει αλλαγή λαδιών κάθε 120Κ χλμ, εκτός αν θυμάμαι κάτι λάθος.

Τα αλλάζει ευλαβικά και στα 450+Κ χλμ που έχει το αμάξι το κιβώτιο είναι σαν καινούριο (το μόνο που είναι σαν καινούριο σε αυτό το αμάξι :lol: ) και δεν εμφάνισε ποτέ την παραμικρή βλάβη (κάτι που δεν μπορώ να πω για τον 1,8K κινητήρα)...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:
BARHonda έγραψε:Καινούριοι αποστάτες παρελήφθησαν (Eibach)

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ανακαλύψουμε άλλο πρόβλημα στην εγκατάσταση

γμσετους τους αποστατες :rtfm: ,πανε τεντωσε το να ριξουμε μια κολωνα στο βαγκιτη. :s_yes

Είμαι έτοιμος και περιμένω με τα 42 κιλά ροπής μου. :lipsealed:

@Μπαρ

Καμία σχέση ε... Προφανώς και θα κάτσει κανονικά αυτός χωρίς θέματα.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#815889 Και μία γιατί το χτυπάει ο ήλιος ωραία

Εικόνα

Λίγο πριν μπει στο πλυντήριο για τα χρωματιστά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#815892 Τουμπανιασε :metalo:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#815901 Τώρα αυτό που θα ήθελα ιδανικά είναι μία τετράδα
Cup 2 και 1-2 μέρες Σέρρες (θα μου πείτε έχεις το Brno δίπλα, ποιες Σέρρες. Δίκιο, αλλά παλιές αγάπες είναι αυτές!)

Υ.Γ και 50-60 hp παραπάνω
Άβαταρ μέλους
By edmond
dimviii έγραψε:
BARHonda έγραψε:Καινούριοι αποστάτες παρελήφθησαν (Eibach)

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ανακαλύψουμε άλλο πρόβλημα στην εγκατάσταση

γμσετους τους αποστατες :rtfm: ,πανε τεντωσε το να ριξουμε μια κολωνα στο βαγκιτη. :s_yes

Πάνε τέντωσέ το.....
Να ρίξουμε μια κολώνα....
Στο βαγκίτη.....

Κάθε λέξη και ένας διαφορετικός κόσμος :lol:
Αν το διαβάσει κανένας άσχετος, θα φουντάρει :lol:
Μου θυμίζει φανταρίσια αργκό.
Δεν προλαβαίνω, δεν προλαβαίνω να προλάβω, νέοπας, γυαλισμένοςξυρισμένος(μια λέξη :lol: ), αλεού, τιγκανά(οκ πιο universal αυτό :lol: ), έφαγα μπιφτέκι, ανθύπας, στρατέγκο κτλ...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#817238 Thanks Busso :s_roses
πριονοκορδελα η μαζουτιερα. :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:Thanks Busso :s_roses
πριονοκορδελα η μαζουτιερα. :metalo: :lol:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και κάποια στιγμή να έχεις ξανά στα χέρια σου ένα δυνατό εργαλείο βενζίνης. Χειροκίνητο... Γιατί από χέρια έχεις DSG... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By JASON21_90
#817471 Γειά και από 'μενα.

Πριν 2 μέρες μου είπε γείτονας ότι πιτσιρικάδες με μηχανή σταμάτησαν και τσέκαραν το αμάξι μου (clio 23'). ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ!! ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ! Ευτυχώς, δεν είδα γραντζουνιές ή ίχνη παραβίασης.

Ωστόσο, σκέφτηκα να βάλω pandora v3 ή bearlock. Έχετε κάποια γνώμη πάνω σε αυτό ;

Ευχαριστώ.