Nikos! έγραψε:Δημήτρη, τι εννοείς με το +80% και από ποια τιμή?
Νομίζω το εξήγησα
dimitrisB έγραψε:τιμές πώλησης εργοστασίου της Rolexαλλά και .... επεξηγηματικότερα, +80% επί της τιμής που αγόρασε απο την ίδια τη Rolex ο έμπορος-πωλητής.
Nikos! έγραψε:Δημήτρη, τι εννοείς με το +80% και από ποια τιμή?
dimitrisB έγραψε:τιμές πώλησης εργοστασίου της Rolexαλλά και .... επεξηγηματικότερα, +80% επί της τιμής που αγόρασε απο την ίδια τη Rolex ο έμπορος-πωλητής.
dimitrisB έγραψε: +80% επί της τιμής που αγόρασε απο την ίδια τη Rolex ο έμπορος-πωλητής.
dimitrisB έγραψε:Nikos! έγραψε:Δημήτρη, τι εννοείς με το +80% και από ποια τιμή?
Νομίζω το εξήγησαdimitrisB έγραψε:τιμές πώλησης εργοστασίου της Rolexαλλά και .... επεξηγηματικότερα, +80% επί της τιμής που αγόρασε απο την ίδια τη Rolex ο έμπορος-πωλητής.
red_monster έγραψε:Τι γνώμες έχουμε γενικά για τα Hamilton?
CARυοθραύστης έγραψε:red_monster έγραψε:Τι γνώμες έχουμε γενικά για τα Hamilton?
Είχα ρωτήσει κι εγώ πολλές σελίδες πίσω, αλλά κανείς δεν απήντησε..
The Ace έγραψε:CARυοθραύστης έγραψε:red_monster έγραψε:Τι γνώμες έχουμε γενικά για τα Hamilton?
Είχα ρωτήσει κι εγώ πολλές σελίδες πίσω, αλλά κανείς δεν απήντησε..
Έχω φίλο/συνεργάτη στο γραφείο, που ορκίζεται για τα Hamilton (έχει 2). Πάντα μιλάμε για αυτόματα....
CARυοθραύστης έγραψε:Ρε παιδιά τι εννοείται με το αυτόματο;;
Μόνο ο sv2 το έλεγε με τόσο στόμφο...
kubiak έγραψε:Αυτόματο ωρολόι = μηχανικό ωρολόι που δε χρειάζεται κούρδισμα. Δεν είναι σαν τα ηλεκτρονικά που έχουν μπαταρία (χονδρικά).

Cosmic έγραψε: Τα μηχανικά ρολόγια τα φοράει ο κόσμος όχι επειδή είναι αξιόπιστα αλλά διότι (και το θέτω πολύ "ρομαντικά") αντιπροσωπεύουν την τεχνολογική υπεροχή και εξέλιξη της ωρολογοποιίας, σε μηχανισμούς που συναρμολογούνται στο χέρι και που ενώ θα μπορούσαν να έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια χρησιμοποιούνται και εξελίσσονται ακόμα. Αν θέλετε, ένα μηχανικό ρολόι είναι ένας "ζωντανός" μηχανισμός καθώς και ο μοναδικός (πολύπλοκος) μηχανισμός που ¨φοράει" ο άνθρωπος.
Πάλι καλά. Το μη χείρον βέλτιστον που λέμε. Ευτυχ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]