Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By rafi
#813223 Ναι εδώ το megane ξεκινάει από τα 29000€ και το twingo από τα 17.500€.
Σε όλες τις μάρκες εδώ που τα λέμε αυτό ισχύει.
Το καινουριο αυτοκίνητο αν δεν παρέχεται ως εταιρικό η δεν είσαι πολύ πλούσιος έχει ήδη γίνει ένα άπιαστο όνειρο.
Ευτυχώς που υπάρχει ανάπτυξη και οι κοινωνίες πάνε μπροστά.
Το 2009 με κάποιες εκπτώσεις και ένα κυβερνητικό κίνητρο είχαμε πάρει clio dynamic έκδοση μαζί με πινακίδες 13.400€.
Τώρα το dynamic πρέπει να έχει πάνω από 22k.

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#813225 To Austral δείχνει πολύ ωραίο όντως, αλλά στα λεφτά που ζητάει, ποιος μπορεί να τα πληρώσει; Μόνο εταιρείες, αλλά μετά εκεί μπαίνουν άλλα κριτήρια.
Είδα την νέα Χ1, πιο άσχημη από τις φωτογραφίες, αλλά σίγουρα δείχνει πλέον πιο μεγάλη κατηγορία, πρέπει πια να είναι μεγαλύτερη από την πρώτη Χ3 ή όχι;
Θεωρώ θα σκίσει σαν εταιρικό και όχι μόνον.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Άβαταρ μέλους
By edmond
#814302 Έχουμε άποψη για τον 1600άρη dci της ρένας?(130 άλογα, 32 νομίζω κιλά)
Κυρίως έναντι του μπετόν 1.500
Πέραν δλδ των 20 ίππων και 5 κιλών ροπής παραπάνω, αν είναι εξίσου αξιόπιστος, αν τσιμπάει σε κατανάλωση, κόστος συντήρησης, έχει καδένα ή ιμάντα; κλπ. κλπ...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#814303 θα παρεις ρενωλτ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#814321 Σκόρπιες σκέψεις για ένα Scenic του 15, Bose edition και δε συμμαζεύεται. Δεν δίνω πάνω από 20% στο πρότζεκτ, απλά ρωτάω για 2-3 βασικά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#814336 Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο μοτέρ ενδέχεται να με ενδιαφέρει κι εμένα σε κάποιο διάστημα... :ninja:

Όχι σε scenic (τα 20άρια λάστιχα θέλουν 800+ ευρώ για αλλαγή και δεν ψήνομαι ιδιαίτερα.... :lol: )

Για τον κινητήρα, πέρα του ότι είναι μάλλον λίγο θορυβώδης και δείχνει δυνατός, δεν έχω ακούσει κάτι άλλο, θετικό ή αρνητικό... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#814338 Σε nissan Qashqai που είναι φορεμενος έχουμε 6,4 εντός πόλης, 5,8 εκτός.

Αρκετά καλός σε επιδόσεις. Τα έχουμε συνηθίσει πλέον τα 130 άλογα, χρειάζεται ένα πρόγραμμα να γαζωσουμε.

Είναι όντως κάπως θορυβώδης. Δηλαδή στις 2.900 στροφές με 130 χλμ. γίνεται μια φασαρία.

Για συντήρηση δεν πληρώνω εγώ και δεν ασχολούμαι. Αλλά είναι λίγο αλμυρή με βάση αυτά που μου λέει ο φαδερ.

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
markvag έγραψε:Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο μοτέρ ενδέχεται να με ενδιαφέρει κι εμένα σε κάποιο διάστημα... :ninja:

Όχι σε scenic (τα 20άρια λάστιχα θέλουν 800+ ευρώ για αλλαγή και δεν ψήνομαι ιδιαίτερα.... :lol: )

Για τον κινητήρα, πέρα του ότι είναι μάλλον λίγο θορυβώδης και δείχνει δυνατός, δεν έχω ακούσει κάτι άλλο, θετικό ή αρνητικό... :hmmm:

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... ult-scenic
Ποια 20ρια; 16ρες φοραει και 17 η πιο πλουσια εκδοση

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... ult-espace

ΑΜΑΞΑΡΑ αυτο ^
Άβαταρ μέλους
By edmond
#814342 Μάρκο (να πω χρόνια πολλά; :s_roses ) τα 20άρια μπαίνουν στο επόμενο--> 2017 και μετά.

Γιώργο για πες(χρόνια πολλά και σε σένα :) )

Edit
Με πρόλαβε ο ΝΠ. για τα 20άρια.
Και βασικά, είναι το συγκεκριμένο Scenic που ενδιαφέρομαι!!
Ναι, το Espace γαμεί αλλά εκεί πάμε για άλλα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#814345 Σε φασαριες με εβαλες ρε Αργυρη
Κολλησα με αυτο τωρα. Πωωωωωωωω
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... ult-megane
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... ult-espace

ΑΜΑΞΑΡΑ αυτο ^

Τα χιλιόμετρά του είναι ύποπτα λίγα. Υποψιάζομαι εισαγωγή από εξωτερικό και γύρισμα. Αμαξάρα, φοβερό οικογενειακό, αυτοματίκλα, diesel βέβαια, αλλά σε αυτά τα μεγέθη δεν γίνεται και αλλιώς για να μην ρουφάει καύσιμο με το καλαμάκι.
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By g8777
#814348 Eχει γεμισει η αγορα με Ρενω κεντρικοανατολικης Ευρωπης. Με ο,τι και αν συνεπαγεται αυτο.
Eνα Grand Scenic / Espace το αγοραζα χτες παντως.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#814352 Επίσης η τιμή του συγκεκριμένου είναι για τρίτεκνους, άρα η κανονική είναι ακριβότερη.
Πραγματικά, σαν οικογενειακά είναι απίστευτα, προσωπικά η όρθια θέση οδήγησης δεν μου αρέσει καθόλου βέβαια, αλλά αυτό ισχύει και στα περισσότερα SUV.
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Μάρκο (να πω χρόνια πολλά; :s_roses )

Ευχαριστώ! :inlove:

edmond έγραψε:τα 20άρια μπαίνουν στο επόμενο--> 2017 και μετά.

Νομίζω από το 2015 ή 2016 έβγαινε αυτό με τις 20άρες... αλλά ΟΚ, συνεννοηθήκαμε... :lol:

Επίσης, αυτόματο + Renault ούτε στον χειρότερο εχθρό μου! :lol:

Νίκος Παππάς έγραψε:Σε φασαριες με εβαλες ρε Αργυρη
Κολλησα με αυτο τωρα. Πωωωωωωωω
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... ult-megane

Έχει και άλλα με περισσότερο εξοπλισμό και φουλ λεντ φώτα (που λένε πολύ).

9/10 δυστυχώ εισαγωγής και ... κάπως... Καλύτερα να κάνεις έναν dimvii και να την κάνεις μόνος σου τη δουλειά, παρά να πάρεις κάτι που πήρε υπερβολικά φθηνά ένας έμπορος...

Anonymous Founder έγραψε:Επίσης η τιμή του συγκεκριμένου είναι για τρίτεκνους, άρα η κανονική είναι ακριβότερη.
Πραγματικά, σαν οικογενειακά είναι απίστευτα, προσωπικά η όρθια θέση οδήγησης δεν μου αρέσει καθόλου βέβαια, αλλά αυτό ισχύει και στα περισσότερα SUV.

Η θέση οδήγησης δεν με πειράζει προσωπικά, ιδίως αν πάρει κανείς ένα Scenic ή Πικάσο με καθίσματα με μασάζ ( :inlove: :inlove: ). Πάντως ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ένα πολυμορφικό απλά ΔΕΝ παίζεται για οικογενειακό. Από SUV μόνο ένα CRV ίσως παίζει στα ίσα...