Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#77818 Εχουν λυσσαξει στα τηλεφωνα απ την wind καθως 3 Μαρτιου γινεται η μετατροπη απο συμβολαιο σε καρτοκινητο..
Σημερινη προσφορα: 1.000' προς wind και Q , 600' προς λοιπους , 100sms , 1Gb --------->14.90€ /γραμμη. (Εστω υπ οψιν η χρεωση ειναι 3λεπτη..)
Άβαταρ μέλους
By DAP
#79557 Εχω μια ερωτηση /απορια και παντα την ξεχνω οταν παω να πληρωσω.....
Μπορει κανεις να καθυστερησει/ρυθμισει τη πληρωμη του κινητου χωρις να γινει διακοπη;
Και αν σταματησεις τη πληρωμη πότε στο κοβουν;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#79568 κάνα μήνα μπιφτέκι μπορείς να ρίξεις άνετα νομίζω.. εγώ πολύ σύχνα από βαρεμάρα πλήρωνα δύο λογαριασμούς μαζεμένους και νομίζω το έχω κάνει και στη λήξη του δεύτερου χωρίς να έχω κάποιο θέμα.. (δηλαδή δύο μηνάκια)
δε μου το είχαν κόψει ποτέ

πάντως αν περιμένεις να σου εκδοθει και ο δεύτερος (αν ξεχαστείς με το πρώτο) για να έχεις και τα δυό ποσά στον επόμενο λογαριασμό το βρίσκω πιο βολικό

αν λήξει και ημερομηνία πληρωμής του 2ου νομίζω είναι που στο κόβουν
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#79594 Έχω ακούσει περιπτώσεις που με ένα μήνα απλήρωτο κάνουν φραγή εξερχόμενων κλήσεων.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#81168 Την έκανα και εγώ σήμερα (από συμβόλαιο σε CU). Κερατιάτικο ένα 10ευρω για "αποσύνδεση", δεν πειράζει, θα γίνει απόσβεση από το πρώτο μήνα. Έτσι όπως τα υπολογίζω (και τα έχουμε πει εδώ μέσα), με Talk2Voda, 15€ αυτόματη ανανέωση και τα Combo600 και Surf&Mail100 (κόστος 12€) με online αυτόματη ενεργοποίηση, θα έχω περισσότερα από το τωρινό μου συμβόλαιο (τα 1500' δεν τα χρειάζομαι) με το μισό περίπου κόστος.

Όταν με ρώτησε η κοπέλα γιατί κάνω αποσύνδεση, της είπα "κάτι δεν έχετε υπολογίσει καλά στις χρεώσεις των συμβολαίων, στο CU παίρνω τα διπλά με τα μισά λεφτά". Καλά, ίσως υπερέβαλα και λίγο, αλλά κάπως έτσι ένιωθα....

Ερώτηση: το CU account το φτιάχνω τώρα ή μόλις γίνει η ενεργοποίηση της νέας SIM ?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#81175 λογικά με τη νεα sim

βρε καρτούλα και αστους να κουρεύονται.. είναι εκτός τόπου όλοι τους με αυτές τις αστείες τιμολογήσεις που έχουν στις συνδέσεις :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By gakost
#81201 Μάλλον ανάποδα τα λες. Το "πρόβλημα" (για τις εταιρίες) είναι η σφαγή που έγινε και γίνετε να πάρουν συνδρομητές έστω και καρτοκινητούς ώστε να έχουν έσοδα από τα τέλη τερματισμού σύνδεσης. Αυτό μας οφέλησε όλους μας σαν καταναλωτές ξεφτυλίζοντας τις τιμές στα καρτοκινητά. Αν το σκεφτείς γελείες είναι οι χρεώσεις στα καρτοκινητά.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#81213 ναι αλλά στις συνδέσεις (τιμές καταλόγου, δε μιλάω για όταν σου κατεβάζουν βρακιά για συγκεκριμένο διάστημα για να σε γλυκάνουν και μετά να νιώθεις υποτίθεται ότι δε μπορείς χωρίς συμβόλαιο.. μιας και πέρασα για 2 χρόνια το στάδιο κατεβάσματος βρακιού και στη συνέχεια περίμεναν ότι θα πλήρωνα τα διπλάσια) είναι αστεία υψηλές και πραγματικά απορώ με αυτούς που κάθονται σε συνδέσεις, εδικά στα φθηνά συμβόλαια (των 20-40€) τα οποία είναι για κλωτσιές

βέβαια φοβάμαι ότι όσο περισσότερος κόσμος πάει σε κάρτα, τόσο πιο πολύ παίζει να μας κάνουν κάνα αστείο και να ανεβάσουν υπερβολικά τις τιμές και να γίνει ασύμφορη όπως ήταν πριν 15 χρόνια
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#81221 αν θες δεδομένα η κάρτα είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή και εκεί ρίχνουν "ξύλο" στα συμβόλαια

σκέψου έγω έχω 1GB "δώρο" με κάθε ανανέωση αν αυτή γίνει από πιστωτική (που συνήθως μου φτάνει) και αν θελήσω δίνω τάληρο και βάζω άλλο ένα. για να έχεις συμβόλαιο με 1GB ή ακόμα χειρότερα 2 πρέπει να σου πάρουν τα σώβρακα :lipsealed:

κι εκεί ήταν που δε τα έβρισκα με τίποτα με όσους με έπαιρναν για συμβόλαια. ήθελα 1GB οπωσδήποτε και κανένας μα κανένας δε μου το έδινε με συμβόλαιο σε λογική τιμή.
δεν υπάρχουν και συμβόλαια άλλωστε με σχετικά λίγα λεπτά (που εγώ βάζω 300' προς όλους και 500' προς wind) και πολύ internet, αυτό μόνο με κάρτα μπορείς να το χτίσεις

η τρίλεπτη χρέωση είναι μεν λίγο γαμησάκι, αλλά στη πράξη δε μου έχει δημιουργήσει θέμα και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που μπορώ να παίρνω τα πακετάκια που πραγματικά χρειάζομαι και να μοιράζω το 10ευρο στα μέτρα μου ακριβώς όπως θέλω και ααααααν χρειαστεί να έχω την ευχέρεια όοοοοταν χρειαστεί να ξοδέψω μόνο τότε επιπλέον χρήματα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 24 Φεβ 2015, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#81226 Φοιτητικο έχω ρε. Είμαι γύρω στα 4.5 gb αυτή την στιγμή

@geakos
Λογω νέων απωλειών προς την καρτοκινητη προτείνω να αναβαθμίσεις τα συμβόλαια σου :rtfm:

<
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#81227 εγώ εξήγησα πιο πίσω γιατί δεν έχω πάει σε φοιτητικό, αν και μέχρι το καλοκαίρι που με παίρνει ακόμα (αύγουστο λήγει το πάσο μου) ίσως αναθεωρήσω
Άβαταρ μέλους
By Mark
The Ace έγραψε:Την έκανα και εγώ σήμερα (από συμβόλαιο σε CU).

Ερώτηση: το CU account το φτιάχνω τώρα ή μόλις γίνει η ενεργοποίηση της νέας SIM ?

Μόλις έχει πραγματοποιηθεί η μετατροπή σε καρτοκινητό. Και όταν είναι σύνδεση να το φτιάξεις πάλι θα δουλεύει μετά, ωστόσο υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στο τι σου δείχνει.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#81237 Πήραν τον κολλητό μου πριν λίγο απο τη wind , χρόνιος χρήστης f2g και του προτειναν 600' προς ολους, 100sms προς ολους, 2gb data....με 22 ευρω. τους γειωσε, με μια κάρτα 10ευρη το μηνα είναι τζετ, χρόνια τώρα.

< 4X >