Οπότε ανοίγει έρχεται και push notification.
Και βλέπω τι γίνεται από την σχετική κάμερα.
mjacob έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Το σημαντικό είναι [...] να περάσουν παντού Utp cat7 και οπτική ίνα
Γιατί είναι σημαντικό αυτό;
Τι συσκευές θες ενσύρματη σύνδεση;
Dimitris_P έγραψε:Έχει μια βάση αυτό που λες, αλλά το θέμα είναι ποιες συσκευές πλέον μπορούν ή έχει νόημα να έχουν καλώδιο;mjacob έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Το σημαντικό είναι [...] να περάσουν παντού Utp cat7 και οπτική ίνα
Γιατί είναι σημαντικό αυτό;
Τι συσκευές θες ενσύρματη σύνδεση;
Είμαι της σχολής καλώδιο όπου είναι εφικτό, κυρίως για τη σταθερότητα και τη μέγιστη αξιοποίηση bandwidth.
glf έγραψε:Α δηλαδή να έχεις 5-10 κάμερες σε λίγο όλες με 4Κ ανάλυση και θα απασχολούν συνέχεια τον αέρα για το καταγραφικό; Ok...
Κάμερες μπαλκόνια κτλ στείλτε ένα UTP για POE όσο είναι καιρός ή ακόμα καλύτερα αφού είναι πριν την ανακαίνιση, ας υπάρχει μια σωλήνα για ασθενή ρεύματα.
Σου ρχεται να περασεις πχ HDMI, ήχο, οπτική για το NAS σε 5 χρόνια ξερω γω. Άσε να υπάρχουν σωλήνες και κουτιά.
glf έγραψε:Α δηλαδή να έχεις 5-10 κάμερες σε λίγο όλες με 4Κ ανάλυση και θα απασχολούν συνέχεια τον αέρα για το καταγραφικό; Ok...
Κάμερες μπαλκόνια κτλ στείλτε ένα UTP για POE όσο είναι καιρός ή ακόμα καλύτερα αφού είναι πριν την ανακαίνιση, ας υπάρχει μια σωλήνα για ασθενή ρεύματα.
Σου ρχεται να περασεις πχ HDMI, ήχο, οπτική για το NAS σε 5 χρόνια ξερω γω. Άσε να υπάρχουν σωλήνες και κουτιά.
Καλά, από μπρίζες είχα πει ότι έβαλα αρκετές και πάλι είμαστε με τα πολύμπριζα και τις επεκτάσεις...

, συν PC, NAS, κάμερες PoE, όλα τα άλλα στο mesh.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]