Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#810644 :s_empathy
Πραγματικά ρε συ, μην το παίρνεις τόσο βαριά, εγώ θεωρώ πως η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα, μην χάνεις το κουράγιο σου.
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#810646 Εικόνα

Ρουφιέται;
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Ως γνωστόν, το φυσιολογικό σ'αυτή τη χώρα είναι να έχεις 10άδες ακίνητα, κι ακόμη περισσότερα εκατομμύρια σε χρέη. Όχι ν'αποπληρώνεις το δάνειο πρόωρα. Κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα.
:s_biggrin

Ακριβώς. Η μ@λ@κία του Ραγκούση ήταν ότι το πλήρωσε και δεν το ρύθμισε όπως κάτι υπουργοί να πληρώσει το 2% εν τέλει.

Ή και καθόλου.

Θα μπορούσε να είχε και αδιευκρίνηστα ποσά στο πόθεν έσχες του, είναι και αυτό μία επιλογή, δεν λέω... :hmmm: :hmmm:

Πρέπει πάντως να παίζει πολύ απελπισία για να παρουσιάζεται ως σκάνδαλο το ότι ο Ραγκούσης έχει σπίτι στο booking.com, το οποίο έχτισε με δάνειο που έχει πληρωθεί κανονικά... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
markvag έγραψε:Ακριβώς. Η μ@λ@κία του Ραγκούση ήταν ότι το πλήρωσε και δεν το ρύθμισε όπως κάτι υπουργοί να πληρώσει το 2% εν τέλει.

+1

Βεβαια οπως είχε πει ο μεγάλος Φερμας στη χαρτοπαιχτρα --> Εσυ με την ωραία σου ποκιτσα εγώ με τον ωραίο μου παπά.

Eddieτ : ινβ4 νικοπαππας που θα ρθει να ζυγίσει τις γίδες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
markvag έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ως γνωστόν, το φυσιολογικό σ'αυτή τη χώρα είναι να έχεις 10άδες ακίνητα, κι ακόμη περισσότερα εκατομμύρια σε χρέη. Όχι ν'αποπληρώνεις το δάνειο πρόωρα. Κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα.
:s_biggrin

Ακριβώς. Η μ@λ@κία του Ραγκούση ήταν ότι το πλήρωσε και δεν το ρύθμισε όπως κάτι υπουργοί να πληρώσει το 2% εν τέλει.

Ή και καθόλου.

Θα μπορούσε να είχε και αδιευκρίνηστα ποσά στο πόθεν έσχες του, είναι και αυτό μία επιλογή, δεν λέω... :hmmm: :hmmm:

Πρέπει πάντως να παίζει πολύ απελπισία για να παρουσιάζεται ως σκάνδαλο το ότι ο Ραγκούσης έχει σπίτι στο booking.com, το οποίο έχτισε με δάνειο που έχει πληρωθεί κανονικά... :lol: :lol:

Το ΠΘ βέβαια λέει πως υπήρξε έκπτωση στο δάνειο, όταν ουσιαστικά πρόκειται για τους τόκους που δεν πλήρωσε λόγω πρόωρης αποπληρωμής.
Αλλά είπαμε, ο Ραγκούσης χαλάει την πιάτσα με κάτι τέτοια, οπότε κάτσε να του δείξουμε πώς παίζεται το παιχνίδι.
Κι ακόμη δεν αρχίσαμε, μέχρι τις εκλογές θα τα δώσουν όλα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#810681 Όπου να ναι θα γράψουν και για την αστεφάνωτη Περιστέρα

Oh wait

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#810682 Αχχαχχαααα

Αρχίσαμε πάλι, τα σύνορα, η Περιστέρα, οι Τούρκοι, χαρτιά υγείας, θα τρώμε με κουπόνια... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#810683 Μην ξεχνάμε τον Πολάκη που καπνίζει και κάποια στιγμή πήρε κι ένα δάνειο 100.000

Ντροπής πραγματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#810703 Είπαμε όμως, παίζουμε το ηθικό πλεονέκτημα τώρα, αυτό πρέπει να γκρεμιστεί και να πούμε πως είναι ΙΔΙΟΙ. Γιατί ο Ραγκούσης το δάνειο το στέρησε από κάποιον φτωχό, και έτσι ο φτωχός δεν πήρε σπίτι, το δάνειο δεν κοκκίνησε, ο Πάτσης δεν έβγαλε λεφτά, η οικονομία δεν κινήθηκε, κλπ κλπ.

Οπότε, καταλήγουμε πως Ραγκούσης tale quale με τον Βουλγαράκη, άρα ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Καταλάβατε; :s_sarcastic

Δεν έχει σημασία πως ο Ραγκούσης δεν έχει κάνει ούτε παρανομία, ούτε ανηθικότητα, πήγε με το γράμμα του νόμου, πήρε ένα δάνειο που το δικαιούνταν 100% και το αποπλήρωσε και πριν την ώρα του κιόλας.
Ε, πάνω σ'αυτό όμως, θα γράψουμε την @@ρα μας, και θα έρθουν οι EDDIE_147 αυτού του κόσμου, να πουν το ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
:s_dance

Το πιάσατε, ή να το κάνω περισσότερα τάληρα; :s_gamer
Και σκεφτείτε πόσα ακόμη θα διαβάσουμε μέχρι τις εκλογές.... Το απολύτως εντυπωσιακό είναι πως ακόμη και το πιο καταφανές ψέμα, θα γραφτεί και θα διακινηθεί χωρίς να τρέχει ΚΑΣΤΑΝΟ. Οι τόκοι που γλίτωσε ο Ραγκούσης από την πρόωρη αποπληρωμή, βαφτίζονται "έκπτωση" , "κούρεμα" και υπονοούν συναλλαγή κάτω από το τραπέζι. Οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει πόσο τρομακτικό ψέμα είναι αυτό, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Είναι στα όρια του καταπληκτικού, αν όντως αυτό και ό,τι ακολουθήσει αντίστοιχο, ο περήφανος περιούσιος λαός της Βαλκανικής το χάψει, είναι άξιος της μοίρας του. Πραγματικά.
:s_howdy

ΥΓ: Ο αντιπρόεδρος της καρδιάς μας:
Επιστροφή στη "γαλάζια"... λάσπη

https://www.news247.gr/politiki/epistro ... 89670.html
Όπως ευθέως ομολόγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης παίρνοντας τον λόγο στην Βουλή «εγώ προτιμώ η πολιτική ζωή του τόπου να γίνεται με όρους πολιτικούς, να είναι όρους ιδεολογικούς, να γίνεται με όρους αξιοπρέπειας και πολιτικής διαφοράς, που προφανώς έχουμε, καμία αντίρρηση. Εάν αυτό κάνουμε μια χαρά, εγώ είμαι υπέρ. Εάν, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει να πάμε στη «λάσπη», θα σας στεναχωρήσω. Διότι, εγώ δυστυχώς έχω ένα χαρακτήρα περίεργο. Μπαίνω και στη «λάσπη» άμα χρειαστεί». Αυτά ειπώθηκαν αμέσως αφού ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χάρης Μαμουλάκης επανέφερε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να κατατεθεί στην Βουλή το κείμενο του διακανονισμού του δανείου του υφυπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση σχετικά με δάνειο που έλαβε στο παρελθόν της τάξης του 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε θέσει το αίτημα και στην ακριβώς προηγούμενη της επιτροπής, γεγονός που οδήγησε τον υπουργό Ανάπτυξης – όπως ο ίδιος ομολόγησε- στην επιλογή της εκτόξευσης λάσπης.

Στόχος ο Αλέξης Τσίπρας
Όπως φάνηκε ένας από τους βασικούς στόχους του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν να επιτεθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Επαναφέροντας στην συζήτηση δημοσιεύματα σχετικά με την «βίλα στο Σούνιο» για τα οποία έχει υπάρξει καταδικαστική απόφαση από τον Οκτώβριο του 2022.

Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε αναφορικά με την εξοχική κατοικία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως πρέπει «να ελέγξουμε τα μισθωτήρια με τις αντικειμενικές αξίες της περιοχής, με παρεμφερείς γειτονικές κατοικίες του καθενός τι δηλώνει, για να δούμε αν μπορεί να νοικιάσει άλλος Έλληνας στην Ελλάδα 500 ευρώ το μήνα ενοίκιο στο Σούνιο πάνω στη θάλασσα, όπως ο κύριος Τσίπρας. Εγώ ισχυρίζομαι ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων το έχω ψάξει ο ίδιος. Όλες οι γειτονικές κατοικίες του Σουνίου, κάτω από 3.500 ευρώ δεν έχω βρει να νοικιάζεται. Κατά έναν περίεργο τρόπο, τρεισήμισι χιλιάρικα από τη μια, τρεισήμισι χιλιάρικα από την άλλη, τρεισήμισι από το πλάι, όμως στον κύριο Τσίπρα 500 ευρώ».

Επίσης επανέφερε αντίστοιχης ποιότητας δημοσιεύματα παλιότερων ετών για ένα δάνειο του Γιάννη Ραγκούση όπως και για την επιχειρηματική δραστηριότητα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη την οποία επιχείρησε να συμψηφίσει με την αποκάλυψη της επιδότησης έγκρισης 4 εκατομμυρίων ευρώ για την σύζυγο του βουλευτή της Ν.Δ, Κώστα Μαραβέγια. Οι καταγγελίες αυτές απαντήθηκαν δημόσια από τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#810709 Δεν ξέρω πόσο κόστισε συνολικά, 150Κ ήταν το δάνειό του τότε. Πόσα παραπάνω δήλωσε πως έδωσε, δεν το γνωρίζω. Αν το θέμα είναι να δούμε αν υπάρχουν μαύρα κάτω από το τραπέζι, ευχαρίστως, αλλά 3 δημοσιεύματα από το ΠΘ που διάβασα, δεν είπαν κάτι τέτοιο, αλλά υπονοούν πως έχει κάνει κάτι παράνομο με το δάνειο και πως έπαιξε περίεργη έκπτωση, τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Κοινώς, τα δημοσιεύματα στηρίζονται σε μια κατασκευή και σε τίποτε παραπάνω.
Ίδια φασούλα με την "βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο" που μας τα είχαν κάνει μπαλόνια, πήγε στα δικαστήρια, κέρδισε, και έχουμε πάλι τον Άδωνι να το επαναφέρει το θέμα...

Δηλαδή, απ' όλα τα στραβά που έχουν κάνει οι ζαίοι, βρήκαμε το σπίτι του Ραγκούση, που δεν έχει παρανομία, αλλά προσπαθούμε να κατασκευάσουμε με το ζόρι μία, για να παιχτεί το αφήγημα του ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ και ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΙΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ.
Πραγματικά δηλαδή, έχει ξεπεράσει τα όρια του αστείου και είναι ΓΕΛΟΙΟ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#810711 Όταν έχεις γράψει τόσο επικά ποστάκια, καλό είναι να διαβάζεις τι κουοτάρεις.

Anonymous Founder έγραψε:στεγαστικό δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, που αφορά δικαιούχους με μεγάλες κοινωνικές ανάγκες

Το οποίο πήρε ΝΟΜΙΜΑ η σύζυγος του ως τρίτεκνη ψιλοάπορη (οικιακά).

Και για να το θέσω στην αγαπημένη σου διάλεκτο -->
Αυτό είναι το δάνειο Ραγκούση
Εικόνα

Και αυτά είναι τα ΝΟΜΙΜΑ αντίστοιχα που έχουν κάνει οι βουλευτές της γαμώχουντας
Εικόνα

Η οποία βγαίνει τώρα και θέτει ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ( :s_sarcastic ) ερωτήματα για το ragussi.

Είναι όλοι ίδιοι; Αυτό μόνο εσύ το λες.

Απροπό η φάση αυτή με τις γίδες έχει γίνει η νόρμα της πολιτικής συζήτησης τα τελευταία 8 χρόνια στην Ελλάδα (όταν έληξε λίγο βίαια το θέμα εξέγερσης κατά της Κομαντατουρ των Βρυξελλών).
Αντί για αντιπαράθεση πολιτικών θέσεων έχουμε σαφάρι γίδας και μετά ζύγισμα για το ποιανού οι γίδες είναι μεγαλύτερες (προφανώς της γαμώχουντας :lol: ).

Ωραία φάση θα έλεγα γενικά.