Πραγματικά ρε συ, μην το παίρνεις τόσο βαριά, εγώ θεωρώ πως η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα, μην χάνεις το κουράγιο σου.

Anonymous Founder έγραψε:Ως γνωστόν, το φυσιολογικό σ'αυτή τη χώρα είναι να έχεις 10άδες ακίνητα, κι ακόμη περισσότερα εκατομμύρια σε χρέη. Όχι ν'αποπληρώνεις το δάνειο πρόωρα. Κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα.
![]()

markvag έγραψε:Ακριβώς. Η μ@λ@κία του Ραγκούση ήταν ότι το πλήρωσε και δεν το ρύθμισε όπως κάτι υπουργοί να πληρώσει το 2% εν τέλει.
markvag έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Ως γνωστόν, το φυσιολογικό σ'αυτή τη χώρα είναι να έχεις 10άδες ακίνητα, κι ακόμη περισσότερα εκατομμύρια σε χρέη. Όχι ν'αποπληρώνεις το δάνειο πρόωρα. Κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα.
![]()
Ακριβώς. Η μ@λ@κία του Ραγκούση ήταν ότι το πλήρωσε και δεν το ρύθμισε όπως κάτι υπουργοί να πληρώσει το 2% εν τέλει.
Ή και καθόλου.
Θα μπορούσε να είχε και αδιευκρίνηστα ποσά στο πόθεν έσχες του, είναι και αυτό μία επιλογή, δεν λέω...![]()
![]()
Πρέπει πάντως να παίζει πολύ απελπισία για να παρουσιάζεται ως σκάνδαλο το ότι ο Ραγκούσης έχει σπίτι στο booking.com, το οποίο έχτισε με δάνειο που έχει πληρωθεί κανονικά...![]()
Asimov έγραψε:

Όπως ευθέως ομολόγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης παίρνοντας τον λόγο στην Βουλή «εγώ προτιμώ η πολιτική ζωή του τόπου να γίνεται με όρους πολιτικούς, να είναι όρους ιδεολογικούς, να γίνεται με όρους αξιοπρέπειας και πολιτικής διαφοράς, που προφανώς έχουμε, καμία αντίρρηση. Εάν αυτό κάνουμε μια χαρά, εγώ είμαι υπέρ. Εάν, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει να πάμε στη «λάσπη», θα σας στεναχωρήσω. Διότι, εγώ δυστυχώς έχω ένα χαρακτήρα περίεργο. Μπαίνω και στη «λάσπη» άμα χρειαστεί». Αυτά ειπώθηκαν αμέσως αφού ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χάρης Μαμουλάκης επανέφερε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να κατατεθεί στην Βουλή το κείμενο του διακανονισμού του δανείου του υφυπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση σχετικά με δάνειο που έλαβε στο παρελθόν της τάξης του 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε θέσει το αίτημα και στην ακριβώς προηγούμενη της επιτροπής, γεγονός που οδήγησε τον υπουργό Ανάπτυξης – όπως ο ίδιος ομολόγησε- στην επιλογή της εκτόξευσης λάσπης.
Στόχος ο Αλέξης Τσίπρας
Όπως φάνηκε ένας από τους βασικούς στόχους του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν να επιτεθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Επαναφέροντας στην συζήτηση δημοσιεύματα σχετικά με την «βίλα στο Σούνιο» για τα οποία έχει υπάρξει καταδικαστική απόφαση από τον Οκτώβριο του 2022.
Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε αναφορικά με την εξοχική κατοικία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως πρέπει «να ελέγξουμε τα μισθωτήρια με τις αντικειμενικές αξίες της περιοχής, με παρεμφερείς γειτονικές κατοικίες του καθενός τι δηλώνει, για να δούμε αν μπορεί να νοικιάσει άλλος Έλληνας στην Ελλάδα 500 ευρώ το μήνα ενοίκιο στο Σούνιο πάνω στη θάλασσα, όπως ο κύριος Τσίπρας. Εγώ ισχυρίζομαι ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων το έχω ψάξει ο ίδιος. Όλες οι γειτονικές κατοικίες του Σουνίου, κάτω από 3.500 ευρώ δεν έχω βρει να νοικιάζεται. Κατά έναν περίεργο τρόπο, τρεισήμισι χιλιάρικα από τη μια, τρεισήμισι χιλιάρικα από την άλλη, τρεισήμισι από το πλάι, όμως στον κύριο Τσίπρα 500 ευρώ».
Επίσης επανέφερε αντίστοιχης ποιότητας δημοσιεύματα παλιότερων ετών για ένα δάνειο του Γιάννη Ραγκούση όπως και για την επιχειρηματική δραστηριότητα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη την οποία επιχείρησε να συμψηφίσει με την αποκάλυψη της επιδότησης έγκρισης 4 εκατομμυρίων ευρώ για την σύζυγο του βουλευτή της Ν.Δ, Κώστα Μαραβέγια. Οι καταγγελίες αυτές απαντήθηκαν δημόσια από τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Anonymous Founder έγραψε:στεγαστικό δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, που αφορά δικαιούχους με μεγάλες κοινωνικές ανάγκες

) ερωτήματα για το ragussi.
).Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]