Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#805797 για να δουμε,δεν εχω διαβασει κατι.

edit εδω λεει θα εχει
https://www.drive.gr/news/nea-montela/p ... nault-clio
Άβαταρ μέλους
By markvag
#805831 Έτσι όπως πάνε οι τιμές το dci θα ξεκινάει από τίποτα 25 χιλιάρικα... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
markvag έγραψε:Έτσι όπως πάνε οι τιμές το dci θα ξεκινάει από τίποτα 25 χιλιάρικα... :ninja:

Oι τιμες ειναι χαλι μαυρο σε ολες τις εταιριες σχεδον,ζητανε πολλα χρηματα για κατηγοριες που ποτε δεν φανταζομασταν οτι θα φτασουν τοσο ψηλα σε τιμες.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#807399 Ξεκινάμε απεργίες για μισθούς +50% . Πάμεεεεεε
Άβαταρ μέλους
By edmond
#810085 Μίλησα -βιαστικά- το πρωί με γνωστό μου, κάτοχο Captur 1.5dci που το πήρε μτχ εισαγωγής πριν το περασμένο καλοκαίρι, μοντ. 2015.
Όλα καλά, μοτέρ μπετόν, οικονομικό, άνετο, τα γνωστά τέλος πάντων :lol:
Ωστόσο...
Μου είπε ότι κάποια στιγμή του το έκλεψαν. Και πως το βρήκαν μετά από 1 μήνα στην Λάρισα!!!*
Η μέθοδος κλοπής -είπε- είναι να ξεκλειδώνουν ηλεκτρονικά το αμάξι και να το βάζουν μπρος με "σπασμένη" κάρτα!! Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά. Και πως το εν λόγω μονδέλο είναι ψηλά στις σχετικές...λίστες :ninja: (του είπαν στην αστυνομία)
Μου εξήγησε επίσης πως το κουσούρι αυτό το έχουν τα καπτούρ, επειδή -λέει- υπάρχει ένα "κενό αφαλείας" αν το λέω καλά.
Πόση αλήθεια μπορεί να εμπεριέχει αυτό το σενάριο;
Δίμβη;; :hmmm: :hmmm:

* Το είχε βουτήξει ένας Σύριος, για μεταφορές προς Αθήνα λαθρομεταναστών.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#810086 δεν εχω υποψιν μου κατι.Πρωτη φορα το ακουω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#810087 Παρόμοια πατέντα έπαιζε και στις BMW.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#810089 Δε νομιζω οι λιστες αυτες να ενημερωνονται αναλογα με την ευκολια κλοπης του καθε μοντελου, παρα με τη δημοφιλια του. Δηλαδη, οτι και να χεις, αν το θελει ο τζιαλοροσι, θα το παρει
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#810104 Γραφει το δελτίο τύπου για το νέο Austral ότι επιθυμεί η Renault να επανέλθει στην μεσαία κατηγορία δυναμικά. Γράφει για ένα σωρό όμορφα καλούδια. Καταλήγουμε στην τιμή από 38500.

Το καλο υβριδικό από 49700

Που βαδίζει ο κόσμος μας;

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#810106 Ο κόσμος βαδίζει στο να λέμε πάλι καλά που έχουμε το αμάξι 10+ετιας.
Είναι ασύλληπτες οι τιμές αυτές για τον πολύ κόσμο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bibendum έγραψε:Γραφει το δελτίο τύπου για το νέο Austral ότι επιθυμεί η Renault να επανέλθει στην μεσαία κατηγορία δυναμικά. Γράφει για ένα σωρό όμορφα καλούδια. Καταλήγουμε στην τιμή από 38500.

Το καλο υβριδικό από 49700

Που βαδίζει ο κόσμος μας;

< >

ο κοσμος εχει τσιμπησει σε οτιδηποτε ειναι η βαφτιζεται πρασινο και τα πληρωνει.Οποτε γιατι οχι?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Γιατί η απλή έκδοση είναι φθηνή με σχεδόν 40Κ;
:lol:

οχι πανακριβη ειναι και η απλη εκδοση,απλα ο κοσμος εχει πεισθει οτι πρεπει να πληρωσει
20-25% ακριβοτερα για την καθαροτερη πρασινη εκδοση.
καταφεραν ενα μεσο αυτοκινητο να κανει οσο ενα εβο Χ .Που και αυτο ακριβο ηταν,οχι πολλα χρονια πισω.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#810117 Για μένα δεν είναι μόνο το καθαρό. Είναι και η ύπαρξη ακριβών συστημάτων ασφαλείας που είναι ακριβά και υποχρεωτικά. Αν είναι απαραίτητα η όχι δεν έχω πεισθεί

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bibendum έγραψε:Για μένα δεν είναι μόνο το καθαρό. Είναι και η ύπαρξη ακριβών συστημάτων ασφαλείας που είναι ακριβά και υποχρεωτικά. Αν είναι απαραίτητα η όχι δεν έχω πεισθεί

< >

αυτα τα συστηματα τα εχουν και τα βρωμικα euro 6d
δεν ειναι αναγκη να πεισθεις.τα εχουν βαλει και στις φθηνοτερες εκδοσεις,οποτε πεισθεις δεν πεισθεις θα τα πληρωσεις.
Τωρα ειχα μερικες μερες στη Κρητη ενα καινουριο 208 που ειχε αυτα τα συστηματα.
Εκδοση χωρις οθονη,και χωρις χειριστηρια στο τιμονι,χειροκινητους καθρεπτες,οχι πισω ηλεκτρικα παραθυρα κλπ.
Δεν δουλευαν σωστα παντως.Αποτομες οι αντιδρασεις στο τιμονι,καποιες φορες μπερδευτηκε σε φρεσκοστρωμενο δρομο με ασφαλτο,χωρις διαγραμμιση,απο την ενωση που υπηρχε διαμηκη στο δρομο απο τις δυο φορες που περασε το μηχανημα για να στρωσει την ασφαλτο.
Πηγαινες να παρεις γραμμη για να στριψεις σε επαρχιακο δρομο,και πλησιαζες την λευκη γραμμη σε δεξια στροφη πχ,και τραβαγε ατσαλα το τιμονι αριστερα.Δλδ παιζει σε ενα απειρο οδηγο η γυναικα να την τρομαξουν κιολας αντι να την βοηθησουν.
Μαλλον θελουν δουλεια ακομα.Αν και σε καποια αλλα αυτοκινητα που ετυχε να οδηγησω ,δουλευαν πιο στρωτα οφειλω να πω.