Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Chris έγραψε:Θελω να ξερω παντα πως αν χρειαστει να ξεκινησω ενα πρωι για ελλαδα επειγοντως, να μπορω. Πες το υπερβολη, πες το παρανοια :s_dunno

Μετά από αυτό βλέπω με άλλο μάτι αυτούς που θέλουν να μπορούν να πάνε οποιαδήποτε στιγμή (ακατούρητοι) Θεσσαλονίκη (από Αθήνα :lipsealed: ), κι ας έχουν να πάνε χρόνια :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By otso
Chris έγραψε:
otso έγραψε:
Chris έγραψε:Υπαρχει κι ενα ακομα πλεονεκτημα των plugin. Οι εξτρα θεσεις παρκαρισματος, ειδικα αν δεν εχεις δικη σου

Chris ολλανδια δεν ζεις; σπιτι εχεις , λεφτα εχεις, πριζες για μαστορεματα εχεις , πως και δεν εχεις παρει ακομα ηλεκτρικο;
Ποτε κατεβαινεις για πασχα;

Θελω να ξερω παντα πως αν χρειαστει να ξεκινησω ενα πρωι για ελλαδα επειγοντως, να μπορω. Πες το υπερβολη, πες το παρανοια :s_dunno

Yποθετω μενεις διπλα σε μεγαλο δρομο . Παντα ζηλευα αυτους που ζουν στο Καστρο διπλα στην εθνικη .Ακομα και οταν εμενα διπλα στον σταθμο Λαρισης ηταν φανταστηκα , εβλεπα τα τρενα να φευγουν και συχνα ταξιδευα . Ωραια ηταν και οταν ερχοντουσαν οι αυτοκινηταμαξες και ξεφορτωναν εκαντοταδες αυτοκινητα , ακομα και τα σασι για λεωφορεια με τις ξυλινες ροδες στις ζαντες , οταν ξεφορτωσαν τις πρωτες αυρες αναρωτιομασταν τι ειναι αυτα .
Υπερατου τα εργατικα σαντουιτς για τους εργατες του σιδηροδρομου , μιση φραντζολα γεματη με αυγα λουκανικα και ντοματα .
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#808870 Αν μπορούσα να συνθέσω το ποστ του ότσου με δυο φωτογραφίες

Εικόνα
Εικόνα

Ων τοπιξ -->
Εικόνα

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Συζήτηση τύπου μτχ 911 + Toyota Rav4 μόνο σε ξεχωριστό τοπικό
Άβαταρ μέλους
By g8777
#808871 Ρε πλεμπαιοι.

Μακάρι στη ζωή σας να μπορέσετε κάποια στιγμή να γλυψετε έστω και την πατούσα του βιοτικού επιπέδου του Κιλο.
Ο άνθρωπος το γράφει ξεκάθαρα ότι μπορεί βα ζήσει και χωρίς αυτοκίνητο και εσείς τον φλομωνετε με φληναφηματα ,λες και περιμένει το μάρκετ πας για να αγοράσει μπισκότα Favorina και κασέρι 3 Βοσκοί.

Βοσκοί. :roll:

Κιλο , εμένα θα ακούς. Ποδαρατο παντού,και αν προκύψει καμία μετακίνηση στην Ψωροκωσταινα καβαντζωνεις Αβενσις Ντριφτερ. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Chris έγραψε:
otso έγραψε:
Chris έγραψε:Υπαρχει κι ενα ακομα πλεονεκτημα των plugin. Οι εξτρα θεσεις παρκαρισματος, ειδικα αν δεν εχεις δικη σου

Chris ολλανδια δεν ζεις; σπιτι εχεις , λεφτα εχεις, πριζες για μαστορεματα εχεις , πως και δεν εχεις παρει ακομα ηλεκτρικο;
Ποτε κατεβαινεις για πασχα;

Θελω να ξερω παντα πως αν χρειαστει να ξεκινησω ενα πρωι για ελλαδα επειγοντως, να μπορω. Πες το υπερβολη, πες το παρανοια :s_dunno
Εγώ αυτό το έχω με τη Πράγα...
Σε καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#808905 Εγώ θα ρωτήσω που σταθμεύεις το αυτοκίνητο. Στο δρόμο ή σε χώρο στάθμευσης; Υπάρχει πρίζα σούκο κοντά;

Αν στην καθημερινότητα κάνεις λίγα χιλιόμετρα, με τη σούκο είσαι άρχοντας. Για ταξίδια, κτλ, υπάρχει πληθώρα DC φορτιστών (50KW) στην Χάγη (καλά θυμάμαι ότι εκεί μένεις?).

ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#809016 Όπως είπα δεν έχω αυτή τη στιγμή εδώ που μένω πρίζα …. Τώρα για το μέλλον και τι θα φέρει το real estate…. Άγνωστο
Παρκάρω μόνιμα στη θέση που φαίνεται πιο κάτω, λίγο πιο πέρα στο βελάκι έχει φορτιστη .
Φαίνεται (και είναι ) κοντά αλλά δεν έχω όρεξη να μπω σε αυτή τη διαδικασία με βροχή να πρέπει να βγω να μετακινήσω το αμάξι κτλ
Εικόνα

Τεσλα …. Δεν ξέρω
Γενικά μαρεσει η ηλεκτροκίνηση αλλά το εσωτερικό του τεσλα δεν μου κάθεται . Από όλες τις άλλες απόψεις το βρίσκω ωραίο με εξαίρεση το ότι η τεσλα δεν δίνει εκπτώσεις όποτε δεν έχω και ιδιαίτερο λόγο να την προτιμήσω
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#809844 για ριξτε μια ματια οι γνωστες και πειτε μου δυο πραγματα

1) στο τελευταιο βημα που παω να βαλω τα συστηματα ασφαλειας μερικες φορες βαζω κατι βγαζει κατι αλλο... πιστευω τα εχω βαλει ολα, εχω χασει κατι;
2) βλεπει κανεις κατι που λειπει και θα επρεπε να μπει;
3) το completecare αξιζει; για 5 χρόνια
4) βγανει facelift συντομα ή καταλαβα λάθος;
3) απο τιμη , πως το βλεπεται; (υπολογιζουμε ως τελικη μείον 35-40% του αναγραφόμενου)

https://www.mercedes-benz.nl/passengerc ... 85/summary