- 14 Μαρ 2023, 12:53
Red Garland έγραψε:Εξέφρασα την πεποίθησή μου ότι όλα όσα έλεγαν ήταν μ α λ α κ ί ε ς ...
that escalated quickly 
Δεν κατάλαβα γιατί διέκοψαν αυτόν τον ευγενικό πρόσφυγα. Είπε ο άνθρωπος,
-You are extremely rude, so I'm going to interrupt you
-No, you are not interrupting me, because I didn't interrupt you, even though you were saying shit all four of you..
Πολύ καλά τους είπε, πώς τολμούν να λένε ό,τι θέλουν χωρίς να τον συμβουλεύονται? Αυτός ξέρει καλύτερα, καθότι είναι Ρώσος πρόσφυγας.
Πέρυσι φτάσαμε στην Ελλάδα με τη γυναίκα μου. Εγώ είμαι Ρώσος πολίτης, η γυναίκα μου είναι πολίτης της Ουκρανίας. Έφυγε από το Κίεβο μια εβδομάδα μετά την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, και εγώ έφυγα από τη Ρωσία λίγες μέρες αργότερα γιατί είναι επικίνδυνο να μείνω εκεί ενώ είμαι κατά του πολέμου. Και οι δύο κρατάμε πάντα αριστερές και αντιφασιστικές θέσεις. Στην Ελλάδα, ζούμε σε ένα πρόγραμμα προσωρινής προστασίας για οικογένειες από την Ουκρανία.
Το αστείο εδώ είναι πάντως τι ακριβώς περίμενε να γίνει, να του πουν μπράβο, βρίσε μας, ταπείνωσέ μας, λέμε όντως |λογοκρισία|;
Έλα μνι στον τόπο σου. O τυπάκος μπήκε στην εκδήλωση να τα κάνει πουτάνα, και διαμαρτύρεται που τελικά τον έδιωξαν. Προφανώς φέρει ευθύνη σ'αυτό και ο Βαρουφάκης, μην ξεχνάμε πως ψήφισε και μνημόνια και μας χρέωσε και με 937 δις (με τους τόκους).
Για το πρώτο, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση πιστεύω, αφού κάποιοι καλοί κύριοι τον έριξαν ένα γερό ξύλο για να μάθει να φέρεται. Για το δεύτερο, ρωτήστε όποιον θέλετε, όλοι το ξέρουν.
Επόμενη γραμμούλα.