Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#808629 Αν ισχύουν οσα γραφονται για αυτόν τον πύραυό, δε νομίζω πως είναι για να τον ρίξουν να σκοτώσουν 5-10 φαντάρους.
Τους αφήνουν να τουφεκομαχούν με τους δικούς τους αναλώσιμους.

ΑΝ οντως κατέστρεψαν ενα κέντρο διοίκησης, τότε ναι, είναι κάτι για το οποίο αξίζει να χρησιμοποιήσεις εναν σπάνιο και ακριβό πύραυλο.
Βέβαια οι ουκρανοί είχαν παρόμοια αποτελέσματα με ελεύθερους σκοπευτές και το "ταπεινό" πυροβολικό τους.

Λογικά αν ήθελαν οι Ρώσοι να εξοντώσουν τον Ζελένσκι θα το είχαν κάνει. Ειδικά στην αρχή του πολέμου που είχαν και το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Τωρα για τα όπλα αν ειναι πραγματικά ή φανταστικά εμεις δεν γνωρίζουμε, αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι δοκιμάζουν ολοι την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία-ανθεκτικότητα των όπλων τους σε πραγματικές συνθήκες.
Και ο κόσμος συνεχίζει να σκοτώνεται είτε απο σοφιστικέ οπλικά συστήματα είτε απο ταπεινές σφαίρες
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#808630 Εικόνα

Αν ενδιαφέρεται κάποιος άλλος pm.
Άβαταρ μέλους
By otso
#808642 Όταν ακτιβιστές φιμώθηκαν σε εκδήλωση του ΜέΡΑ25
Η μαρτυρία του Ρώσου πρόσφυγα και της Ουκρανής συζύγου του για το περιστατικό
https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/prin- ... ou-mera25/
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Red Garland έγραψε:
Εξέφρασα την πεποίθησή μου ότι όλα όσα έλεγαν ήταν μ α λ α κ ί ε ς ...

that escalated quickly :shifty:

Δεν κατάλαβα γιατί διέκοψαν αυτόν τον ευγενικό πρόσφυγα. Είπε ο άνθρωπος,
-You are extremely rude, so I'm going to interrupt you
-No, you are not interrupting me, because I didn't interrupt you, even though you were saying shit all four of you..

Πολύ καλά τους είπε, πώς τολμούν να λένε ό,τι θέλουν χωρίς να τον συμβουλεύονται? Αυτός ξέρει καλύτερα, καθότι είναι Ρώσος πρόσφυγας.
Πέρυσι φτάσαμε στην Ελλάδα με τη γυναίκα μου. Εγώ είμαι Ρώσος πολίτης, η γυναίκα μου είναι πολίτης της Ουκρανίας. Έφυγε από το Κίεβο μια εβδομάδα μετά την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, και εγώ έφυγα από τη Ρωσία λίγες μέρες αργότερα γιατί είναι επικίνδυνο να μείνω εκεί ενώ είμαι κατά του πολέμου. Και οι δύο κρατάμε πάντα αριστερές και αντιφασιστικές θέσεις. Στην Ελλάδα, ζούμε σε ένα πρόγραμμα προσωρινής προστασίας για οικογένειες από την Ουκρανία.

Το αστείο εδώ είναι πάντως τι ακριβώς περίμενε να γίνει, να του πουν μπράβο, βρίσε μας, ταπείνωσέ μας, λέμε όντως |λογοκρισία|;
:s_sarcastic
Έλα μνι στον τόπο σου. O τυπάκος μπήκε στην εκδήλωση να τα κάνει πουτάνα, και διαμαρτύρεται που τελικά τον έδιωξαν. Προφανώς φέρει ευθύνη σ'αυτό και ο Βαρουφάκης, μην ξεχνάμε πως ψήφισε και μνημόνια και μας χρέωσε και με 937 δις (με τους τόκους).
Για το πρώτο, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση πιστεύω, αφού κάποιοι καλοί κύριοι τον έριξαν ένα γερό ξύλο για να μάθει να φέρεται. Για το δεύτερο, ρωτήστε όποιον θέλετε, όλοι το ξέρουν.

Επόμενη γραμμούλα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Artem Temirov έγραψε:Εικόνα

Προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#808657 Να πω εδώ επίσης πως έχουμε γεμίσει πανάκριβα SUV Ουκρανών προσφύγων στην Αθήνα, εμ, όταν ο πρόσφυγας έχει λεφτά, δεν είναι πρόβλημα. Όπως έχουμε ξαναπεί, φτωχούς δεν γουστάρουμε, αν είναι πλούσιοι δεν έχουμε θέμα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#808658 Οι μη έχοντες ακριβά SUV φαίνεται πως φτάνουν μέχρι Πολωνία

https://en.wikipedia.org/wiki/2022%E2%8 ... gee_crisis

Η οποία Πολωνία που δεν φημίζεται για τις ανθρωπιστικές της ευαισθησίες φαίνεται να τους έχει υποδεχτεί χωρίς πρόβλημα παρότι δεν έχουν ακριβά SUV

Ukrainian refugees have the legal right to reside and work across the European Union. They are also entitled to the same benefits as Poles, including health insurance, free public education, and child allowance.[84][85][86]

Απορίας άξιο το γιατί οι άνθρωποι αυτοί κατά πλειοψηφία μένουν στην Πολωνία και δεν πάνε Νορβηγία - Σουηδία.

Άρα ή εμείς είμαστε λιγότερο ευαίσθητοι από τους Πολωνούς ή τα ακριβά SUV δεν έχουν καμία σχέση ή απλά χρειάζεται ένα καλό reality check και ευθυγράμμιση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#808659 Εμείς είμαστε ευαίσθητοι μόνον αν δεν παίζουν φράγκα, ή έρχονται τίποτις μελαμψοί. Οι Πολωνοί πάλι, πιθανόν να έχουν άλλες ευαισθησίες.
Όπως και να 'χει, η χώρα δεν έχει να φοβάται τίποτε. Αν κάνουν πως έρχονται τίποτε φτωχοί, θα τους αντιμετωπίσουμε πάλι. Το έπος του Έβρου θα επαναληφθεί.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:έρχονται τίποτις μελαμψοί

Ή Αλβανοί πριν 30 χρόνια που δεν ήταν μελαμψοί.

Α σορι λάθος αυτοί δεν είχαν ακριβά SUV, γι αυτό τους είχαμε στο κυνηγητό.
:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Anonymous Founder έγραψε: Το έπος του Έβρου θα επαναληφθεί.

Chile Is Sending Its Military to the Border to Stop Illegal Immigration
https://www.vice.com/en/article/y3pa85/ ... mmigration

Απ'ότι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνοι. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
EDDIE_147 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:έρχονται τίποτις μελαμψοί

Ή Αλβανοί πριν 30 χρόνια που δεν ήταν μελαμψοί.

Α σορι λάθος αυτοί δεν είχαν ακριβά SUV, γι αυτό τους είχαμε στο κυνηγητό.

Είναι πασίγνωστο πως και αυτούς τους υποδεχτήκαμε με ανοιχτές αγκάλες. Το ότι ποτέ δεν ισχυρίστηκαν πως είναι πρόσφυγες βέβαια, δεν μας απασχολεί, δεν θ'αφήσουμε μερικές τέτοιες ανούσιες λεπτομέρειες να μας χαλάσουν μια ωραία ιστορία.
Το βασικό είναι πως εμείς πρόσφυγες αναγνωρίζουμε μόνον τους λεφτάδες. :s_roses
Και πολύ σωστά, αν τολμήσει κάνας φτωχός να μπει, τον κάνουμε ακόμη φτωχότερο, κυρίαρχη χώρα είμαστε, ό,τι θέλουμε κάνουμε.
Επαναπροωθήσεις στον Έβρο: Η Μεγάλη Ληστεία
https://wearesolomon.com/el/mag/format- ... li-listia/

To θέμα είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία βέβαια εδώ... Έλα που όμως είναι αλλιώς να είσαι πρόσφυγας από Ουκρανία, ή Συρία ή ακόμη χειρότερα Υεμένη.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Anonymous Founder έγραψε:Είναι πασίγνωστο πως και αυτούς τους υποδεχτήκαμε με ανοιχτές αγκάλες.

Είχαμε κι εμείς οικοδόμους. δε θέλαμε(ουμε) άλλους.

Αααα και κλέφτες είχαμε.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:Το ότι ποτέ δεν ισχυρίστηκαν πως είναι πρόσφυγες βέβαια, δεν μας απασχολεί, δεν θ'αφήσουμε μερικές τέτοιες ανούσιες λεπτομέρειες να μας χαλάσουν μια ωραία ιστορία.

Αυτό έκανε όλη τη διαφορά ναι.