REALZEUS έγραψε:Να πούμε για ακόμα μια φορά ότι το να αναφέρουμε απλά μια μάρκα δεν λέει τίποτα. Το μοντέλο μετράει.
Ισχυει πχ Michelin Pilot Exalto με Energy Saver στην ιδια διασταση, καμια σχεση.
REALZEUS έγραψε:Να πούμε για ακόμα μια φορά ότι το να αναφέρουμε απλά μια μάρκα δεν λέει τίποτα. Το μοντέλο μετράει.
224v έγραψε:έβαλε φίλος μτχ λάστιχα, 2 μόνο, κοίταξα τα DOT, και δεν εβγαλα άκρη με αυτά που ξέρω 40+ χρόνια. έχει αλλάξει κάτι?? Που βρίσκω τους νέους κανόνες εάν υπάρχουν.???Οχι δεν εχει αλλαξει κάτι.
.
mirage έγραψε:ευχαριστώ...224v έγραψε:έβαλε φίλος μτχ λάστιχα, 2 μόνο, κοίταξα τα DOT, και δεν εβγαλα άκρη με αυτά που ξέρω 40+ χρόνια. έχει αλλάξει κάτι?? Που βρίσκω τους νέους κανόνες εάν υπάρχουν.???Οχι δεν εχει αλλαξει κάτι.
.
https://www.kwik-fit.com/tyres/information/tyre-age
224v έγραψε:έβαλε φίλος μτχ λάστιχα, 2 μόνο, κοίταξα τα DOT, και δεν εβγαλα άκρη με αυτά που ξέρω 40+ χρόνια. έχει αλλάξει κάτι?? Που βρίσκω τους νέους κανόνες εάν υπάρχουν.???
.
diplomat έγραψε:Το χρέπι χτύπησε το quarter century mark που λέμε και στη Βόρεια Κυνουρία, οπότε είπα να του αλλάξω τα εξαιρετικά PS3, τα οποία αφενος πήγαιναν για 4ετία, αφετέρου δε μου άρεσαν σαν χάραξη, με κάτι. Τί όμως; Όπως έχω ξαναγράψει στο παρελθόν, μου αρέσει να περνάω από διαφορετικές μάρκες. Το χρέπι έχει γράψει την εξής διαδρομή στα 13 χρόνια που βρίσκεται στα χέρια μου:
Tοyo (δε θυμάμαι καν μοντέλο) -> Cinturato P1, -> RE002 (+αλλαγή ζαντών από 14" σε 15") -> PS3 και τώρα, Falken ZE310. Πρώτες γνώμες, θετικές, μου θυμίζουν τα 002. Προφανέστατα όσοι θέλετε σχολιάζετε ελεύθερα.
Giuseppe Busso έγραψε:
Πολύ ανεβασμένη η FALKEN. Καλοπάτητα...
elvet έγραψε:καλύτερα από τα Potenza720
REALZEUS έγραψε:elvet έγραψε:καλύτερα από τα Potenza720
Λαστιχάρα! Απλά δεν μπορούσες να τα ζεστάνεις με τα 900 κιλά του 106... :P
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]