Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:Όλα τα σπορ , έχουν κοντό γρανάζωμα. Παρομοίως η 120i, στα 130 έχει 3000 στροφές, με κόφτη στις 7000.

Και το i30 με τον 1000αρι , αλλά δεν το λές σπορ. :hmmm:

drdino έγραψε:Έχω κι από το συμβάν φωτογραφίες, αυτά παθαίνει όποιος προσπαθει να ακολουθήσει το 307 στις στροφές

Ανέβασε να τις δούμε το απόγευμα με τον καφέ. :rtfm:

Τώρα θυμήθηκα ανάλογα περιστατικό με το Punto.

Από το ταρακούνημα κατά την έξοδο, μετατοπίστηκε ο αισθητήρας στροφών και δεν έπαιρνε μπροστά. :lol:

Σε άλλη περίπτωση, ανέβηκε πεζοδρόμιο με τα 4 χωρίς καμιά ζημιά. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#804827 Μήπως να μεταφερθούν κάπου αλλού τα off-topicz; Μπορείς τώρα να μπαίνεις στο tesla topic και να διαβάζεις για στροφές moteur, για γρήγορα κιβώτια και λοιπά θέματα άλλων δεκαετιών;

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:ΥΓ: Μάρκο μλκς όμως ήξερες να κάνεις με το 206, στην Κ12, στις Σέρρες, και να σε τραβάμε μετά από την αμμοπαγίδα. Η ευθεία σε άδεια ΕΟ σε πείραξε... :s_tongue

Εκεί ηταν σε ελεγχόμενο χώρο. :s_yes

Βασικά σε χώρο που φτιάχτηκε για να κάνεις μ@λ@κίες! :lol:

drdino έγραψε:
Ωραίες εποχές:

Όντως!

drdino έγραψε:Εικόνα
Έχω κι από το συμβάν φωτογραφίες, αυτά παθαίνει όποιος προσπαθει να ακολουθήσει το 307 στις στροφές

Μπορεί να κρίνει ο καθένας ποιος πάει να ακολουθήσει ποιον... :shifty: :shifty:

drdino έγραψε:Τον πέρασα ή μου εριξε γύρω στα επόμενα καρέ, κάπου έχω και βίντεο που κοιτάω τον εσωτερικό καθρέπτη και λέω όχι όχι όχι γιατί τον βλέπω να υποστρέφει προς το χαλίκι και να κάνει την έβγα, φοβόμουν μην φέρει καμιά τούμπα.

Ανυπόστατες φήμες... :shifty: :shifty:

George_Prix έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Μαρκο, τα μισα να μου 'λεγαν... :s_devil

Εγω αν ημουν ο Μαρκοβαγκος, επομενο ποστακι θα εγραφα "ΖΗΤΩ Ο ΠΟΥΤΙΝ", για να σιγουρεψω οτι θα παμε σε αλλο θεμα συζητησης :shifty:

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται... :shifty: :shifty:

Έχω ήδη στείλει τον Ηλία με τον φορτωτή, να πράξει τα δέοντα στα σπίτια των αναιδών :shifty: :shifty:

Πωπωωωω.... Ζημιά αυτή η κουβέντα... Μόλις θυμήθηκα πόσο μου λείπει το 206 :inlove:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#804930 Ο αδερφός μου τελικά μετά από αρκετά χρόνια με Tesla αποφάσισε να πετάξει την πετσέτα και να επιστρέψει στα γνώριμα γερμανικά χωράφια.
Ο λόγος , ότι από ποιότητα γενικά είναι ΓΤΠΚ (με το συμπάθειο ) , πολλοί συμβιβασμοί που όταν περάσει ο ενθουσιασμός δεν δικαιολογούνται .

Έτσι για μια εναλλακτική μαρτυρία
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#804931 Ποιο μοντέλο είχε και ποιας χρονιάς; Τα παλαιότερα Tesla ήταν τραγικά, με τα χρόνια έχει βελτιωθεί αρκετά. Σε ποιο γερμανικό χωράφι ακριβώς επιστρέφει; Μοντέλο; Ηλεκτρικό ή θερμικό;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
KiloMeater έγραψε:Ο αδερφός μου τελικά μετά από αρκετά χρόνια με Tesla αποφάσισε να πετάξει την πετσέτα και να επιστρέψει στα γνώριμα γερμανικά χωράφια.
Ο λόγος , ότι από ποιότητα γενικά είναι ΓΤΠΚ (με το συμπάθειο ) , πολλοί συμβιβασμοί που όταν περάσει ο ενθουσιασμός δεν δικαιολογούνται .

bmw x6 twin turbo diesel?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#804944 Ναι δεν ηταν από τα τελευταία , Model 3. Μπορεί τα νεωτέρα να είναι καλύτερα αλλά δε θέλει να ξαναδοκιμασει.
Πολύ βαβούρα (ηχομόνωση ) , ψιλό χάλια μέσα άπλοικο .
(No offence)
Είχε ένα Cayenne hybrid πριν από αυτό .

Είδε ένα Χ5 hubrid αλλά μάλλον το hybrid θα φάει άκυρο , no more .
Ένα EQS του φάνηκε καλό που οδήγησε αλλα μάλλον θα βγει λέει ένα EQE σύντομα (?) και βολεύει καλύτερα εκείνο να το περιμένει .
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
KiloMeater έγραψε:Ο αδερφός μου τελικά μετά από αρκετά χρόνια με Tesla αποφάσισε να πετάξει την πετσέτα και να επιστρέψει στα γνώριμα γερμανικά χωράφια.

Το αγόρασε και το πούλησε (αν ναι, πόσο) ή το πουλάει;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
KiloMeater έγραψε:Ναι δεν ηταν από τα τελευταία , Model 3. Μπορεί τα νεωτέρα να είναι καλύτερα αλλά δε θέλει να ξαναδοκιμασει.
(No offence)

Ένα EQS του φάνηκε καλό που οδήγησε αλλα μάλλον θα βγει λέει ένα EQE σύντομα (?) και βολεύει καλύτερα εκείνο να το περιμένει .

H διαφορά κλάσης είναι συντριπτική πάντως. Από Cayenne Hybrid σε Tesla M3, είναι 2 κλάσεις κάτω τουλάχιστον. Το αντίστοιχο είναι ένα Tesla Model X, που λογικά θα είναι πολύ καλύτερο από το Μ3 σε αυτούς τους τομείς.

Προφανώς και να πάρει ο άνθρωπος ό,τι του αρέσει, αλλά η σύγκριση δεν στέκει (όπως και το κόστος: το Μ3 είναι 2.5 φορές φθηνότερο από τα άλλα).
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#804952 Leasing
Δεν αγόρασε ποτέ αμάξι εκεί στο αμερικα , 20 χρόνια τώρα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#804956 Το ίδιο είναι. Πες το τιμή μισθώματος. Η διαφορά θα είναι παρόμοια. Όχι απαραίτητα ίδια, αλλά σε παρόμοια τάξη μεγέθους.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#804957 Συγγνωμη αλλα γιατι δεν ισχυει η συγκριση;

Καποιος αγορασε, χρησιμοποιησε και απορριψε το Μ3.

Μαλιστα πηγε σε αυτο απο αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας και το "κατηγορει" ως θορυβωδες παρολο που δεν εχει ουτε κινητηρα, ουτε κιβωτιο ταχυτητων.

Επισης γιατι να ειναι καλυτερα τα Μ S/X που ειναι παλιοτερα απο το 3; Ηξερε και απο παλια να φτιαχνει αυτοκινητα η Τεσλα;

ΥΓ. Τα ιδια ειπε κι ο Zeus οταν το οδηγησε που εχει Volvo SUV.
Άβαταρ μέλους
By mirage
Anonymous Founder έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Ναι δεν ηταν από τα τελευταία , Model 3. Μπορεί τα νεωτέρα να είναι καλύτερα αλλά δε θέλει να ξαναδοκιμασει.
(No offence)

H διαφορά κλάσης είναι συντριπτική πάντως. Από Cayenne Hybrid σε Tesla M3, είναι 2 κλάσεις κάτω τουλάχιστον. Το αντίστοιχο είναι ένα Tesla Model X, που λογικά θα είναι πολύ καλύτερο από το Μ3 σε αυτούς τους τομείς.

Προφανώς και να πάρει ο άνθρωπος ό,τι του αρέσει, αλλά η σύγκριση δεν στέκει (όπως και το κόστος: το Μ3 είναι 2.5 φορές φθηνότερο από τα άλλα).
To X δεν εχει ιδιαίτερες διαφορες από το Μ3. Παιζει μάλιστα το Μ3 να ηταν και καλύτερο πριν το τελευταίο facelift του Χ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:Συγγνωμη αλλα γιατι δεν ισχυει η συγκριση;

Καποιος αγορασε, χρησιμοποιησε και απορριψε το Μ3.

Μαλιστα πηγε σε αυτο απο αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας και το "κατηγορει" ως θορυβωδες παρολο που δεν εχει ουτε κινητηρα, ουτε κιβωτιο ταχυτητων.

Επισης γιατι να ειναι καλυτερα τα Μ S/X που ειναι παλιοτερα απο το 3; Ηξερε και απο παλια να φτιαχνει αυτοκινητα η Τεσλα;

ΥΓ. Τα ιδια ειπε κι ο Zeus οταν το οδηγησε που εχει Volvo SUV.

H σύγκριση δεν ισχύει γιατί συγκρίνουμε αυτοκίνητα διαφορετικής κατηγορίας και κόστους. Αν συγκρίνεις το Panda με το Volvo του Zeus και πεις πως "άχρηστα τα FIAT, είναι πολύ πιο θορυβώδη από τα Volvo" μου μοιάζει λάθος η σύγκριση.
Από την άλλη, γιατί όχι; Ο καθένας συγκρίνει ό,τι γουστάρει.
:s_bye