Anonymous Founder έγραψε:η χρέωση θα είναι 4 φορές πάνω από αυτή που θα έχουν τα Tesla (όταν έχουν, προς το παρόν νομίζω ακόμη είναι δωρεάν).
Πράγματι, είναι ακόμη δωρεάν.
< >
Αύριο μπορεί να μην είναι (και -μεταξύ μας- δεν θα είναι)
ΕΕΠ σχεδιαστικά και νομίζω ποιοτικά κάτι ΚΙΑ ev6 ξέρω γώ φαίνονται κλάσεις ανώτερα
Ανώτερο επίσης από αυτήν την άποψη ειναι το cupra born που με αφορμή την αγορά του από κοντινό μου πρόσωπο πήγαμε και το είδαμε
(Υποθέτω ότι αυτό είναι ένα id3 με άλλο σήμα)
Πιο μαζεμένο βέβαια
Asimov έγραψε:Καλά αυτό δεν είναι κριτήριο για να κανεις τέτοια αγορά
H ύπαρξη χωριστού δικτύου ταχυφορτιστών, είναι εννοείται κορυφαίο κριτήριο επιλογής.
Τα Tesla χάρη σ'αυτό το δίκτυο φορτίζουν πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο φθηνά από τους υπόλοιπους.
< >
Anonymous Founder έγραψε:Οπωσδήποτε! Ειδικά αν μιλάμε για Ελλάδα με τις χαμηλές υποδομές. Όσο οι υπόλοιποι ταλαιπωρούνται, τα Tesla έχουν φύγει στο 20λεπτο.Asimov έγραψε:Καλά αυτό δεν είναι κριτήριο για να κανεις τέτοια αγορά
H ύπαρξη χωριστού δικτύου ταχυφορτιστών, είναι εννοείται κορυφαίο κριτήριο επιλογής.
Τα Tesla χάρη σ'αυτό το δίκτυο φορτίζουν πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο φθηνά από τους υπόλοιπους.
Με όλους τους άλλους έχω βαρεθεί να διαβάζω ιστορίες για φορτιστές που είτε δεν ήταν συμβατοί είτε απλά δεν φόρτιζαν.
Αυτή την στιγμή η Tesla είναι η ΜΟΝΗ που επενδύει στην Ελλάδα σε δίκτυο, όλοι οι υπόλοιποι βασίζονται στους φορτιστές 3ων, οι οποίοι έχουν και συνήθως ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ χρέωση.
https://carbuzz.com/news/tesla-replacing-model-y-as-a-gesture-of-goodwill-after-its-steering-wheel-came-off