Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#804193 Καλα σιγουρα, δεν αναφερθηκα στην συγκριση μεταξυ των 2 εγω, αλλα στο απολυτο νουμερο που μου φανηκε επιπεδου μια σταγονα φαιρυ πλενει 20 σερβιτσια
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:η χρέωση θα είναι 4 φορές πάνω από αυτή που θα έχουν τα Tesla (όταν έχουν, προς το παρόν νομίζω ακόμη είναι δωρεάν).

Πράγματι, είναι ακόμη δωρεάν.

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#804197 Καλά αυτό δεν είναι κριτήριο για να κανεις τέτοια αγορά

Αύριο μπορεί να μην είναι (και -μεταξύ μας- δεν θα είναι)
ΕΕΠ σχεδιαστικά και νομίζω ποιοτικά κάτι ΚΙΑ ev6 ξέρω γώ φαίνονται κλάσεις ανώτερα
Ανώτερο επίσης από αυτήν την άποψη ειναι το cupra born που με αφορμή την αγορά του από κοντινό μου πρόσωπο πήγαμε και το είδαμε
(Υποθέτω ότι αυτό είναι ένα id3 με άλλο σήμα)
Πιο μαζεμένο βέβαια
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#804687 Πληρως ηλεκτροκινητο πλεον και το δικο μας σπιτι (οκ το i3 εχει REX). Αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος και εχω την επιλογή δεν ξαναγυρνω σε ICE.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#804698 Καλοτάξιδα!!
Once You Go Electric You Never Go Back

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Asimov έγραψε:Καλά αυτό δεν είναι κριτήριο για να κανεις τέτοια αγορά

H ύπαρξη χωριστού δικτύου ταχυφορτιστών, είναι εννοείται κορυφαίο κριτήριο επιλογής.
Τα Tesla χάρη σ'αυτό το δίκτυο φορτίζουν πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο φθηνά από τους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#804737 Μονο εγω πιστευω οτι η ποιοτητα του Τεσλα Μοντελ 3 ειναι κατι παραπανω απο οκ? Αυτο που θα με προβλημάτιζε ειναι ποσο χαμηλο ειναι και το βαρος.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#804738 Όχι, είναι μια χαρά, ειδικά τα μοντέλα που έρχονται από Κίνα-Γερμανία. Το ύψος/ground clearance ήταν ένας λόγος που με οδήγησε στο Υ. Το βάρος γιατί σε προβληματίζει;

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
Anonymous Founder έγραψε:
Asimov έγραψε:Καλά αυτό δεν είναι κριτήριο για να κανεις τέτοια αγορά

H ύπαρξη χωριστού δικτύου ταχυφορτιστών, είναι εννοείται κορυφαίο κριτήριο επιλογής.
Τα Tesla χάρη σ'αυτό το δίκτυο φορτίζουν πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο φθηνά από τους υπόλοιπους.
Οπωσδήποτε! Ειδικά αν μιλάμε για Ελλάδα με τις χαμηλές υποδομές. Όσο οι υπόλοιποι ταλαιπωρούνται, τα Tesla έχουν φύγει στο 20λεπτο.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#804794 Και εγώ νομίζω πως την μεγάλη διαφορά στο δίκτυο φορτιστών της Tesla είναι η αξιοπιστία του.
Με όλους τους άλλους έχω βαρεθεί να διαβάζω ιστορίες για φορτιστές που είτε δεν ήταν συμβατοί είτε απλά δεν φόρτιζαν. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#804797 Είναι απλούστατο: αν σου αρέσουν τα μπλεξίματα και η ταλαιπωρία, πάρε κάτι άλλο από Tesla. Δεν είναι μόνον το προϊόν (που ούτως ή άλλως είναι κορυφαίο), αλλά όλα τα υπόλοιπα. Το δικό τους δίκτυο φορτιστών, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονέκτημα, ακόμη κι αν φορτίζεις 9/10 στο σπίτι σου (ή και παραπάνω). Θα το θυμηθείς στο πρώτο ταξίδι.
Αυτή την στιγμή η Tesla είναι η ΜΟΝΗ που επενδύει στην Ελλάδα σε δίκτυο, όλοι οι υπόλοιποι βασίζονται στους φορτιστές 3ων, οι οποίοι έχουν και συνήθως ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ χρέωση.