Θα δω βεβαια αν καλύπτομαι με την απλή μπρίζα για καθημερινή χρήση και μετά βλέπουμε...
Θα δω βεβαια αν καλύπτομαι με την απλή μπρίζα για καθημερινή χρήση και μετά βλέπουμε...
citastak έγραψε:Κοιτάζω εδώ και μερικούς μήνες για νέο όχημα. Είχα κατασταλάξει σε Rav4, AWD, hybrid αλλά είδα τις προάλλες V60 recharge και μου άρεσε πολυ. Έχω κανονίσει την επόμενη εβδομάδα να μου δώσουν για κανά 2 μέρες για τεστ ένα να δω τι παίζει…
Έχουμε κάποια εικόνα από αξιοπιστία των κινητήρων και του συνόλου; Αξίζει το plug-in (εχω υπόγειο γκαραζ) για καθημερινή χρήση;
Αν τελικά καταλήξω, θα δώσω το V40 cross country *MY2015) και το Cooper S R56…
citastak έγραψε:Πάντως αυτό που παρήγγειλα σε σχέση με το δημοσιογραφικό που οδήγησες (μου έδωσαν και εμένα το ίδιο για 2 μέρες) είναι πιο καλό σε εξοπλισμό (έχει όλα τα driving assist, έχει το google platform) και αν καταλαβαίνω καλά έχει μεγαλύτερη αυτονομία και ένα module για πιο γρήγορη φόρτιση.
vagmag έγραψε:Μια σημείωση ότι το wallbox βολεύει πολύ στην καθημερινότητα . Σταματάς , παίρνεις καλώδιο , κουμπώνεις στο αυτοκίνητο .Γιατι, δεν μπορει καποιος να εχει ριξει μπαλαντεζα στο γκαραζ και απλα να κουμπώνει; Χωρις τα αλλα στάδια;
Η εναλλακτική , ανοίγουμε πορτμπαγκάζ , βγάζουμε καλώδιο από τσάντα , απλώνουμε , συνδέουμε παροχή κ αυτοκίνητο κ φεύγοντας , βγάζουμε κ από τις δυο πλευρές , μαζεύουμε καλώδιο - πιθανόν λερωμένο γιατί ακουμπάει στο έδαφος , κ το ξαναβάζουμε σε τσάντα κ πορτμπαγκάζ , είναι πιο κουραστική από ότι ακούγεται κ είναι ένας λόγος για μα μην φορτίσεις .
Το wallbox έχει σίγουρα κόστος κ αν δεν φορτίσεις γρηγορότερα ίσως δεν έχει κ νόημα αλλά κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη

Chris έγραψε:Πως και δεν εχει υλοποιησει κανας κατασκευαστης το εξης: ανοιγεις το καπακι που βρισκεται η υποδοχη του καλωδιου, και μεσα αντι για πριζα εχει καρουλιΤο έχει το Citroen Ami.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]