Αλλά ίσως να είναι και ιδέα μου...
) και στατικό ποδήλατο(ή κανονικό ανάλογα τον καιρό). Πόσο και σε τι ένταση το καθενα αν ο σκοπός είναι καθαρά και μόνο η αύξηση αντοχής άντε και λίγο ενδυνάμωση; Disclaimer : σε καμιά περίπτωση σκοπός απώλεια κιλών, τουμπάνεμα επιπέδου kovathe,eddie,dimik
Mercyful_Fate έγραψε:Το θέμα είναι ότι εγώ δεν παρατηρώ ιδαίτερη διαφορά στη δύναμη, παρά μόνο λίγο στο σχήμα.

Mercyful_Fate έγραψε:Όταν έχω ίσια/κατεβασμένα τα χέρια, στην καμπύλη που αρχίζει και κάνει ο δικέφαλος στην μεριά που είναι ο αγκώνας. Μου φαίνεται ότι η καμπύλη είναι πιο έντονη (φουσκωμένη) στο αριστερό χέρι, ενώ λιγότερο έντονη (πιο γραμμική) στο δεξί χέρι.
JasonLouk έγραψε:Σφιχτομέντορες που λεει και ο eddie δώστε μια άποψη.
Πρόγραμμα περιλαμβάνει διάδρομο(ή και στίβο) για τρέξιμο,κωπηλατική () και στατικό ποδήλατο(ή κανονικό ανάλογα τον καιρό). Πόσο και σε τι ένταση το καθενα αν ο σκοπός είναι καθαρά και μόνο η αύξηση αντοχής άντε και λίγο ενδυνάμωση; Disclaimer : σε καμιά περίπτωση σκοπός απώλεια κιλών, τουμπάνεμα επιπέδου kovathe,eddie,dimik
![]()
Για αυτό μην πείτε οτιδήποτε για βάρη, τα σιχαίνομαι ιδιαίτερα για να ασχοληθώ
απλά γυμνάζομαι και τρώω.dimik έγραψε:italakias έγραψε:dimik έγραψε:QsisVTS έγραψε:τα γονατά μου γενικά είχαν αρχίσει να την ακούν, αλλά εντάξει όσο θα τα γυμνάζω δε παθαίνουν, ο ένας μου όμως είναι που με προβληματίζει λίγο, αλλά θα στρώσει
επίσης η μέση μου που με είχε πιάσει τις προηγούμενες βδομάδες και δε μπορούσα να σταθώ ευτυχώς έστρωσε
γενικά αντέχω αρκετά τον πόνο(ή μάλλον αδιαφορώ) και αντιμετωπίζω τον πόνο με περισσότερο πόνο
Είμαστε και σε σχετικά κρίσιμη ηλικία, στο μεταίχμιο νιάτων και γηρατειών και αρχίζουν να βγαίνουν οι καταχρήσεις.
Μην αδιαφορείς καθόλου για τέτοιους πόνους αν δεν θέλεις σε 10 χρονάκια να τρέχεις σε γιατρούς.
A καλα ενταξει,50αρης εισαι και σκεφτεσαι ετσι;
32 και πλέον πρέπει να προσέχω για να έχω (γόνατα, μέση κι όχι μόνο) και για τα επόμενα 32.
dimik έγραψε:JasonLouk έγραψε:Σφιχτομέντορες που λεει και ο eddie δώστε μια άποψη.
Πρόγραμμα περιλαμβάνει διάδρομο(ή και στίβο) για τρέξιμο,κωπηλατική () και στατικό ποδήλατο(ή κανονικό ανάλογα τον καιρό). Πόσο και σε τι ένταση το καθενα αν ο σκοπός είναι καθαρά και μόνο η αύξηση αντοχής άντε και λίγο ενδυνάμωση; Disclaimer : σε καμιά περίπτωση σκοπός απώλεια κιλών, τουμπάνεμα επιπέδου kovathe,eddie,dimik
![]()
Με έχεις δει και με αποκαλείς τούμπανο? γιατί αν είναι έτσι βάλε και τον Geo στην παρέααπλά γυμνάζομαι και τρώω.
Εγώ θα πρότεινα εναλλαγή ημερών μέτριας έντασης/μεγάλης απόστασης με ημέρες σπριντ.
Δεν ήθελα να σε θίξω ή να σε αποκαλέσω κάτι που δεν είσαι.
) ελαφρύ φαγητό και κίνηση! JasonLouk έγραψε:dimik έγραψε:JasonLouk έγραψε:Σφιχτομέντορες που λεει και ο eddie δώστε μια άποψη.
![]()
Με έχεις δει και με αποκαλείς τούμπανο? γιατί αν είναι έτσι βάλε και τον Geo στην παρέααπλά γυμνάζομαι και τρώω.
Εγώ θα πρότεινα εναλλαγή ημερών μέτριας έντασης/μεγάλης απόστασης με ημέρες σπριντ.
Φέρε την μύγα πίσω.Δεν ήθελα να σε θίξω ή να σε αποκαλέσω κάτι που δεν είσαι.
Απλά βλέπωντας το τοπικ εσείς γράφετε για προπονήσεις με πολλά κιλά![]()
Ωραία δεκτό σαν λογική. Πως βρίσκουμε όμως την π.χ μέτρια ένταση; Προφανώς η δικιά μου μέτρια ένταση δεν είναι ίδια με κάποιου άλλου. Να ξεκινήσω μέχρι εκεί που βλέπω ότι είμαι άνετα και να αυξάνω σταδιακά;
JasonLouk έγραψε:Αυτό είναι αμφισβητήσιμο από μερικούς και νομίζω έχει ξαναθιχτεί εδώ μέσα.![]()
π.χ http://cyclingfusion.com/fanatics/heart ... ain-wrong/
Βασικά ποιος πήρε την απόφαση να διαχωριστούν οι […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]