dimik καποια τετοια ειχα δει στον καφκα , συγκεκριμενα αυτην https://www.kafkas.gr/ktiriakos-exoplis ... .0_296403/
και αρχισα να το σκεφτομαι . Σκεφτηκα μηπως να χρησιμοποιησω τον Ξενοφων σαν παλιο τους συναδελφο να παρω και την εκπτωση ηλεκτρολογου να το περασω και σαν εξοδο μπας και παρω τον φπα πισω καποτε .
Οπως καταλαβαινεις Γρηγορη μπατζετ μηδεν , γιαυτο και διαχωριστικε σε φαση 1,2,3 , αλλά και για λογους εξοικιωσης απο το ευκολοτερο στο δυσκολοτερο .
Ο προβληματισμος ξεκινησε λογω του οτι το σπιτι θα μενει χωρις εμας καποιες φορες για αρκετες μερες οποτε πρεπει να εχω την δυνατοτητα να παρεμβαινω απο αποσταση .
και ερχομαστε στην φαση 1
HF to πρωτο που πρωτεινεις μπορει να χρησιμοποιηθει ενα και για τριπλο διακοπτη (αν υπαρχει) η εναν διπλο και εναν μονο;
Το δευτερο πρεπει να παρω τρια και να παρεμβληθουν στα τρια καλωδια που πανε στους προβολεις σωστα; κανουν για εξωτερικο χωρο η πρεπει να μπουν σε κουτια ;
Και οι 2 προτασεις επικοινωνουν με WiFi απευθειας με το κινητο η με το router του σπιτιου;
Αν επικοινωνουν με το router μετα πως εχουμε απομακρυσμενη προσβαση router κινητου ;
Για την φαση 2
Φανταζομαι φωτα η ιδια λυση ,για θυροτηλεοραση ομως θα ηθελα εικονα με προσβαση απομακρυσμενη σε κινητο η κομπιουτερ . Επισης αυτη που προτεινες Γρηγορη μου φαινεται ευκολο να την παρει κανας πιτσιρικας για πλακα .
Συγγνωμη παιδια για ολες τις παιδικες ερωτησεις αλλά απο τεχνολογια ειμαι στην πρωτη δημοτικου.