Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Πράγματι φάγαμε κανόνι

Έχει περάσει κατά πολύ το χρονικό όριο ανανέωσης . 10 χρόνια το ίδιο σουλούπι.

Δεν το επιασα αυτο. Καντο ταληρακια ωρα μουσατε...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#799634 πότε έκανε face lift to model 3 ;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#799643 Τι πρόγραμμα να χει, έκανε το ντόρο του, πήρε το μερίδιο του και γεια σας.
Άβαταρ μέλους
By glf
#799644 Πούλησε στα ψηλά, είχε πρόγραμμα..
Άβαταρ μέλους
By markvag
panos2171 έγραψε:Φούσκωνε πολύ γρήγορα... :whistlink:

Εμ... Όταν λέμε ότι δεν γίνεται μία εταιρεία που φτιάχνει 500Κ αυτοκίνητα το έτος να αξίζει όσο 10 εταιρείες που μαζί φτιάχνουν 30+ εκ αυτοκίνητα το έτος, δεν το λέγαμε για πλάκα. Κλασσική φούσκα.

panos2171 έγραψε:Τι πρόγραμμα να χει, έκανε το ντόρο του, πήρε το μερίδιο του και γεια σας.

Μια χαρά είχε πρόγραμμα ο Έλον... :whistlink:

glf έγραψε:Πούλησε στα ψηλά, είχε πρόγραμμα..

Αυτό ακριβώς...

Γιατί άραγε "παρουσίαζε" αυτοκίνητα 5 χρόνια πριν να είναι έτοιμα, ρομπότ που είναι στα όρια της γελοιότητας, κτλ;; :whistlink:

Α, και ακόμα δεν έχουμε δει τα βάρη του Semi :whistlink: Γιατί κάτι μου λέει πως το ωφέλιμο φορτίο του θα είναι πολύ μικρό... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#799670 Έχει απαντήσει σ' αυτό πάντως, το ωφέλιμο φορτίο είναι το ίδιο με τα απλά. Τα EV φορτηγά επιτρέπεται να είναι βαρύτερα πάντως (κάτι όχι πολύ καλό για τους δρόμους και τις γέφυρες βέβαια).
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Έχει απαντήσει σ' αυτό πάντως, το ωφέλιμο φορτίο είναι το ίδιο με τα απλά. Τα EV φορτηγά επιτρέπεται να είναι βαρύτερα πάντως (κάτι όχι πολύ καλό για τους δρόμους και τις γέφυρες βέβαια).

Έχουν ανακοινωθεί νούμερα; :hmmm:

Το ΜΟΝΟ νούμερο που έχει ανακοινωθεί είναι το συνολικό βάρος (81Κ lbs, δηλαδή κάτι λιγότερο από 40tn). Και όχι το ωφέλιμο. Στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η Τέσλα, λέγοντας πως το Semi είναι φουλ φορτωμένο, αυτά που κουβαλούσε δεν μου φάνηκαν για 20tn... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Το ωφέλιμο είναι αυτό νομίζω, όχι το συνολικό. Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.

Δεν παίζει ωφέλιμο 40τν. Το συνολικό είναι. Δεν έχει ανακοινωθεί πως σπάει... Και αυτό είναι το μυστικό και που θα καθορίσει το αν το Semi θα πετύχει ή θα αποτύχει.

Και ξαναλέω, πως έχω κάποιες υπόνοιες πως το ωφέλιμο βάρος είναι πολύ μικρό...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#799708 Σωστός, θα πάω στοίχημα πάντως πως το full load δεν θα απέχει τόσο πολύ από τα συμβατικά.
Δεν τρελάθηκαν όλοι όσοι τα παραγγειλαν.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Σωστός, θα πάω στοίχημα πάντως πως το full load δεν θα απέχει τόσο πολύ από τα συμβατικά.
Δεν τρελάθηκαν όλοι όσοι τα παραγγειλαν.

Δεν θα έπαιρνα όρκο για κανένα από τα δύο. :lol: :lol: Αυτή η ιστορία έχει επαναληφθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια
(όχι με την Τέσλα μόνο προφανώς).

Και προφανώς και τρελάθηκαν όσοι παράγγειλαν ένα τόσο ακριβό εργαλείο χρόνια πριν βγει στην αγορά και δουν πραγματικά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του... Και εν τέλει βγήκε με 3 χρόνια καθυστέρηση. Αλήθεια, πόσα λεφτά είναι οι τόκοι για τις προκαταβολές; Το ότι πρέπει να καλύψεις αυτό το κενό των 3 ετών με κάτι άλλο; Αν δεν έβαλαν καλές ποινικές ρήτρες στα συμβόλαια, προφανώς και τρελάθηκαν. :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf