https://www.voria.gr/article/trohaio-sto-boykoyresti-me-leoforeio-poy-metefere-47-ellines-enas-nekros-polloi-traymaties
rafi έγραψε:Είναι εντυπωσιακό το χαμηλό ποσοστό αναβατών με κράνος στην Αθήνα, πραγματικά μου φαίνεται ακραίο..
.
panos2171 έγραψε:Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν τέτοιες δοκούς για προειδοποίηση ύψους;Και εμένα μου φάνηκε ακραία η επιλογή της μπάρας, δε θα σταματήσεις τανκς να προειδοποιησεις και να επισημάνεις θέλεις...
Επίσης ήταν και σε λάθος θέση, δε βάζεις εμπόδιο σε σημείο έναρξης αυτοκινητόδρομου. Μπορεί ο οδηγός να έκανε λάθος αλλά και από κατασκευαστικής πλευράς πάλι λάθος υπήρχε.
panos2171 έγραψε:Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν τέτοιες δοκούς για προειδοποίηση ύψους;
mousatos έγραψε:Γνήσιος Ελληναράς!!!panos2171 έγραψε:Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν τέτοιες δοκούς για προειδοποίηση ύψους;
Άκουσα οτι πιο πριν είχε και μια προειδοποιητική αλυσίδα αλλά όπως είδατε το λεωφορείο ήταν τέρμα δεξιά που οδηγούσε σε πορεία εκτός τούνελ και την παρέκαμψε και χώθηκε απότομα στη μεσαία με τη μπάρα.
edmond έγραψε:rafi έγραψε:Είναι εντυπωσιακό το χαμηλό ποσοστό αναβατών με κράνος στην Αθήνα, πραγματικά μου φαίνεται ακραίο..
.
Θα διαφωνήσω.
Με τα χρόνια έχει αναπτυχθεί έντονα η χρήση του κράνους, η υπευθυνότητα αν θες που πηγάζει από το αίσθημα ασφάλειας. Μαζί με την κατακόρυφη αύξηση των σχετικών προστίμων βέβαια.
Αν μου έλεγες για πριν 20 χρόνια ας πούμε θα σου έλεγα ναι.
Από τα ελάχιστα πράγματα που η ελληνιόλικη κουλτούρα έχει αλλάξει προς το καλύτερο.
Και δεν είναι κάτι που "υποχρεώνεσαι" σαν το μπιπ-μπιπ στις ζώνες του αυτοκινήτου. Σε δίκυκλο είσαι πιο free.
Chris έγραψε:Αναλογα και ποτε και που κυκλοφορεις. Αν ο ραφι ηρθε μες τις γιορτες απο επαρχια λογικο να πετυχαινει μεγαλυτερα παρταλια. Αν κανεις ενα πειραιας-γλυφαδα πχ σαββατοβραδο θα νομιζεις οτι η αναλογια ειναι 0-100, κανενας κρανος, ολοι tdm. Αν πιασεις την κηφισιας καθημερινη πρωι βλεπεις μονο σκουτερ και ολοι κρανωμενοι
KiloMeater έγραψε:,έχουν και καθρέπτες
`
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]