Chris έγραψε:Τελεια, τρελαινομαι για ουρες
Chris έγραψε:Τελεια, τρελαινομαι για ουρες
224v έγραψε:στη Φωκίωνος Νεγρη 18 ανοιξε ενα νέο μαγαζί μέ σαντουιτσ μπεργκερ κλπ.
Jackaroo λέγεται, πολύς κόσμος στην ουρά!!!
αυτά με το κοτόπουλο πολύ νόστιμα,....
.
Corto Maltese έγραψε:Αν περάσεις από τη ΣΘΕ μεσημεράκι που θα έχω τελειώσει το Τμήμα πέρνα για καφέ
Giuseppe Busso έγραψε:
Είναι από τον Πειραιά το μαγαζί. Είναι το παλικάρι που έφτιαξε το Μπαρ Μπε Κιου στον Πειραιά. Το πούλησε (πολλά λεφτά) και έστησε το Τζακαρού πριν μερικά χρόνια.
saxon_747 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Scotch έγραψε:Άλλο μπλέξιμο. Κάτι μπιφτέκια που είχα φάει στα Κουφάλια, κεφτέδες τα έλεγανΟ κεφτές έχει δυόσμο και είναι μικρό. Το σουτζουκάκι έχει κύμινο και είναι μακρόστενο αλλά μικρό.
Το μπιφτέκι τίποτα από τα δύο και είναι μεγάλο
Το κεμπάπ έχει πιπέρια και είναι μακρύ.
Στην Θεσσαλονίκη πες κρέας, μην τους βάζεις δύσκολα.
Σωστός, έτσι τα ξέρουμε και εδώ ρε φίλε. (Επίσης, ο κεφτές είναι τηγανητός)
Το κύμινο φυσικά είναι εκ των ων ουκ άνευ για τα σουτζούκια. Αυτά από Σμύρνη απευθείας! Για την Πόλη μπορεί να ίσχυε κάτι άλλο.
kostis20 έγραψε:έκοβε μόνη της το κρέας με σταυρωτά μαχαίρια....
Απίστευτα .
Χρήστος Λάππας έγραψε:"Βαρούλκο" απόψε. Τα ορεκτικά δεν με συγκίνησαν, αλλά η σφυρίδα ήταν καταπληκτική, εύκολα ξαναπηγαίναμε μόνο για αυτή.
Τιμές οι αναμενόμενες.
Είχαμε να πάμε πάρα πολλά χρόνια στην ακτή Κουμουνδούρου και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι πόσο ωραία έχουν διαμορφώσει την παραλία.
πήρε ελάφι και κρεμ μπρυλέ. Δεν τρελάθηκα με το ελάφι, ούτε με την κρεμ, την είχαν κάψει λίγο παραπάνω νομίζω, για τα γούστα μου.

Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]