Αγγελίες για όλα όσα δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#797013 Μετά από 20+ χρόνια και πάνω από 280000 χλμ ήρθε η ώρα της σύνταξης για το FIAT Punto HGT της οικογένειας.

Αρχικά είχαμε ένα μπλε σκούρο μεταλλικό, αγορασμένο καινούργιο από τον πατέρα μου ως οικογενειακό το 2000.

Το 2007 το οδήγησε φίλος για λίγα χιλιόμετρα και δυστυχώς είχαμε σοβαρό ατύχημα σε μια πατημένη που έκλεινε πολύ απότομα στην έξοδο.

Το 2008 πήραμε μεταχειρισμένο ένα κόκκινο, μη μεταλλικό με περίπου 95000 χλμ. Αυτό ουσιαστικά ήταν το αυτοκίνητο μου μέχρι σήμερα.

Το 2011, στα 22 μου, έχασα τον πατέρα μου από καρδιά, τεράστιο πλήγμα από κάθε άποψη και πολύ μεγάλο σχολείο ζωής.
Μέσα στη βαθιά κρίση και με χρέη, παρότι το κόκκινο χρώμα έκοψε, του έκανα μόνο κάποιες τοπικές βαφές λόγω τότε αφραγκιάς και πλέον έχει 40 χρώματα επάνω του.
Όμως μηχανικά το έχω σε πολύ καλή κατάσταση και απολύτως μαμά.

Επειδή ήταν το τελευταίο του πατέρα μου και επιπλέον έχοντας το από πιτσιρικάς έως σήμερα απέκτησα εξαιρετικές και δυνατές αναμνήσεις από εκδρομές, εξερευνήσεις, δυνατές ουσιαστικές συζητήσεις, προσωπικές αναζητήσεις, έρωτες.
Θέλω να το κρατήσω κάπου, ώστε σιγά σιγά με τα χρόνια να το βάψω, να το κάνω πένα και κάποτε ιστορικό.

Δυστυχώς δεν έχω πάρκινγκ.
Οι τιμές που μου ζητάνε για κανονικό είναι 75-90 ευρώ το μήνα.
Δεν έχω την πολυτέλεια να δίνω περίπου 1000 ευρώ το χρόνο, όσο και να το αγαπώ.

Οπότε αυτό που ψάχνω είναι κάποιον που να έχει διαθέσιμο χώρο με υπόστεγο ώστε να το βάλω κάπου πίσω από κάποιο άλλο όχημα, ώστε να μην του τρώω χρήσιμη θέση πάρκινγκ.
Δηλαδή αν κάποιος έχει θέση που σε πλάτος χωράει 1 αυτοκίνητο, αλλά σε μήκος 2, να το βάλω πίσω και να το αφήσω.
Αν γίνεται να το κλείσουμε στα περίπου 300-400 ευρώ ανά έτος είναι ένα λογικό κόστος για μένα.

Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#797019 Αν είναι να δώσεις 300-400 ευρώ, γιατί δε δίνεις τα 300 για τα τέλη κυκλοφορίας κι άλλα 200 για τη φθηνότερη ασφάλεια, ώστε να μπορείς νόμιμα να του κάνεις 1-2 βόλτες το μήνα;
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#797021 Γιατί το πάρκινγκ στο δρόμο είναι σχετικά δύσκολο στην περιοχή και θα έχω γκρίνιες.
Επίσης αν συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια στο δρόμο θα φθαρεί ακόμα περισσότερο.
Ο σκοπός είναι να μπει κάτω από υπόστεγο (οκ όχι σε πλήρως κλειστό) και να το βάψω όποτε μπορέσω.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#797024 Δυστυχώς όχι, είναι ένας τίμιος 50αρης με μικρό συνεργείο στο ενοίκιο, που χωράει μόνο 2 αυτοκίνητα.
Δεν είναι από αυτούς με τα μεγάλα συνεργεία που επεκτείνονται γρήγορα...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#797029 μηπως σε καποιο παρκινγκ για φορτηγα σε βιομηχανικη περιοχη(Ασπροπυργος πχ)?
αν και δεν γνωριζω εαν εχουν στεγασμενους χωρους,η και ποσα χρεωνουν.
Το στεγασμενο δεν θα με απασχολουσε πολυ,θα το επλενα και θα του φοραγα κουκουλα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Yugo_para_siempre έγραψε:Ωραία σκέψη θα το έχω στα υπόψιν.

εαν σου πεφτει μακρυα ο Ασπροπυργος,τετοια παρκινγκ θα υπαρχουν και στα Μεσογεια σιγουρα.
Κατι αλλο που μου ηρθε τωρα ειναι να ρωταγες και στα παρκινγκ περιξ του Αεροδρομιου,πολλα απ αυτα εχουν απλετο χωρο,δουλευουν 24ωρο,αρα αποκλειονται λεηλατησεις κλοπες κλπ.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Yugo_para_siempre έγραψε:Ναι Αθήνα.
Ενδιαφέρομαι για όλη την Αττική.

Δες και το Polis Park, στο Π.Άρεως λέει 40€ για αποθήκευση. Πιστεύω ότι με 50€ πάνω κάτω μπορείς να βρεις κάτι που δεν είναι κεντρικά αλλά θέλει πολύ ψάξιμο.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#797042 Επίσης έχω δει σε εμπορικά και μεγάλα sm που έχουν 2-3 επίπεδα και έχουν ελεύθερη είσοδο αρκετά παροπλισμένα.
Ίσως θα μπορούσες και σε κάποιο ξενοδοχείο αν έχεις γνωστό εκεί.