Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
I hear voices aka υποκλοπές aka η ταφόπλακα της χούντας

Αυτή την αντίστροφη ψυχολογία της έχεις σκίσει τα πρέκια, με το συμπάθειο.
Όχι τίποτα άλλο, θα σου την πέσει και ο ΧΛ (viewtopic.php?p=63169#p63169) για τις βρώμικες τεχνικές χειραγώγησης.
(καλά ξέρω, θα φάω γλάρο :s_sarcastic )
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#794939 edit mod. Μίλα ανθρώπινα.[Admin]

Επί του θέματος μάλλον πρέπει να γίνει ένα αντίστροφο στίκι στο παρακάτω γιατί μετά την 183η φορά που ξαναποστάρεται καταντά βαρετό.

EDDIE_147 έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Εγω Μαλτεζε έκανα απλά αναφορά στον Ρούντη τον Τομjανοβης περι πρωταθλητών.

Εσυ ως μπασκετικός κάτι παραπάνω θα έχεις να πεις για τα αουτσάιντερ.
Εχεις Τσιπρα ικανό να γυρίσει τέτοιο χαμένο ματς υπέρ Κουλη;

Εικόνα

Αν θες μια προσωπική γνώμη - αν ο Τσίπρας αυτή τη στιγμή άφηνε το θέμα να βγάλει ότι είναι στον αυτόματο, παίζει και να χτύπαγε αυτοδυναμία.
Επειδή όμως είναι ο Τσίπρας - ο πρωταθλητής του Κούλη του οποίου η ψυχή θα μιλήσει στο τέλος μπας και σώσει το ματσάκι (υπέρ του Κούλη), αφήνω ένα καλό ενδεχόμενο να προσπαθήσει να το κάνει λύσσα και να καεί.

Όπως θα λεγε και ο μακαρίτης ο Συρίγος --> για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#794943 Βλέπω τον τίτλο του topic και νιώθω ότι έπρεπε να μπει στο "Memory lane - βαρταλαμίδι".
2022 και γυρνάμε 30 χρόνια πίσω στην παιδική μας ηλικία. Κατάντια... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Αν θες μια προσωπική γνώμη - αν ο Τσίπρας αυτή τη στιγμή άφηνε το θέμα να βγάλει ότι είναι στον αυτόματο, παίζει και να χτύπαγε αυτοδυναμία.

Είναι αξιοθαύμαστο το ενδιαφέρον/κάψα σου για το αν πέσει ο Κούλης και το σινάφι του από το θέμα τον υποκλοπών(ή κάθε άλλου σκανδάλου της ΝΔ) ή όχι.
Τώρα ή δεν έχει γίνει κατανοητή η ευρύτερη σημασία του ζητήματος των υποκλοπών ή ο καθείς με τα ενδιαφέροντά του στη μικροφουσκίτσα του.
Οι υπόλοιποι (άντε πλην Ποπολάρου) δεν βλέπω να έχουν καμία ζέση να βρουν το λεκέ που θα ρίξει τον Κούλη. Οι "παρεμβάσεις" σου λοιπόν, πέρα από το σε κάνουν να φαίνεσαι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα είναι και άσχετες.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#795135 παψε ρε παψε, πηγαμε και στο ναταλακι σημερα, βλεπουμε και μουντιαλ με μπυρονια.... χαμος σου λεω, χαμος

μεχρι και ο παυλαρας τα πηρε μαζι του πολλοστη φορα...

ξεχναει να περασει μια βολτα απο την βουλη αλλα για μοστρα και μαρκετινγκ, πρωτος
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Αν θες μια προσωπική γνώμη - αν ο Τσίπρας αυτή τη στιγμή άφηνε το θέμα να βγάλει ότι είναι στον αυτόματο, παίζει και να χτύπαγε αυτοδυναμία.

Είναι αξιοθαύμαστο το ενδιαφέρον/κάψα σου για το αν πέσει ο Κούλης και το σινάφι του από το θέμα τον υποκλοπών(ή κάθε άλλου σκανδάλου της ΝΔ) ή όχι.
Τώρα ή δεν έχει γίνει κατανοητή η ευρύτερη σημασία του ζητήματος των υποκλοπών ή ο καθείς με τα ενδιαφέροντά του στη μικροφουσκίτσα του.
Οι υπόλοιποι (άντε πλην Ποπολάρου) δεν βλέπω να έχουν καμία ζέση να βρουν το λεκέ που θα ρίξει τον Κούλη. Οι "παρεμβάσεις" σου λοιπόν, πέρα από το σε κάνουν να φαίνεσαι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα είναι και άσχετες.

Είναι αξιοθαύμαστο το πως προσπαθείς να βάλεις λόγια στο πληκτρολόγιο του άλλου - αυτό είναι πολύ χειρότερο από τα αντίστροφα που έσκαβες από το '15 να βρεις.
:)

Σε πολύ λιανά (για να το καταλάβει και η 2χρονη ανηψιά μου)
Υποκλοπές --> πολύ σημαντικό θέμα
Κούλης --> έχει ήδη παραδεχτεί την ανικανότητα του (δεν ήξερε ενώ λόγω θέσης που επέλεξε ο ίδιος έπρεπε να ξέρει)
Τσίπρας --> θέλει να αφήσει το πράγμα να τσουλήσει μόνο του (εις βάρος Κούλη) αλλά η ψυχή του καμπεόν δεν τον αφήνει, πρέπει να δράσει :vava:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Είναι αξιοθαύμαστο το πως προσπαθείς να βάλεις λόγια στο πληκτρολόγιο του άλλου - αυτό είναι πολύ χειρότερο από τα αντίστροφα που έσκαβες από το '15 να βρεις.
:)

Χρόνο έχεις και άπλετο μάλιστα, ξαναδιάβασε ό,τι έχεις γράψει/κάνει για το "σημαντικό θέμα" που δεν περιορίζεται σε τεράστιο ποσοστό σε αυτό που λέω, και μετά έλα ξανά να το παίξεις θιγμένος.

EDDIE_147 έγραψε:Υποκλοπές --> πολύ σημαντικό θέμα

Είναι ναι, αλλά όχι για σένα, για αυτό και η ανάλυσή σου είναι για 2χρονα.
FYI Άντεξες μόλις 5 νανοσεκόντ μέχρι να γράψεις για Κούλης, πέσιμο κυβέρνησης, Τσίπρας. Congrats για το νέο σου ρεκόρ.

axel12p έγραψε:

Πολύ ενδιαφέρον το podcast, το άκουσα χθες. Αν αληθεύει ότι το κράτος ακόμα χρωστάει χρήματα στους Ισραηλινούς για το predator από την αρχική σύμβαση νομίζω ότι το τερματίσαμε ακόμα μια φορά ως χώρα :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#795621 Σου έβαλα τι έχω γράψει για το θέμα (173η φορά ρηποστ; :lol: ) - δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Το άλλο με τα σεκοντ δεν το πιασα - στο τρανσλέιτορζ δεν βγάζει τίποτα.
:sorry:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Red Garland έγραψε:
axel12p έγραψε:

Πολύ ενδιαφέρον το podcast, το άκουσα χθες. Αν αληθεύει ότι το κράτος ακόμα χρωστάει χρήματα στους Ισραηλινούς για το predator από την αρχική σύμβαση νομίζω ότι το τερματίσαμε ακόμα μια φορά ως χώρα :lol:

Ποιος νομίζεις διέρρευσε το θέμα των υποκλοπών; :lol:
Σε κάθε περίπτωση δεν θα ήταν πολύ έξυπνο να τους αφήσουν φέσι!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#797648 Τσίπρας για υποκλοπές: Ο Μητσοτάκης δεν είναι βλάκας, είναι συνένοχος

https://www.news247.gr/politiki/tsipras ... 67446.html
«Αν είχε ξεσπάσει στο Βέλγιο η υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων η ίδια η Δικαιοσύνη -και όχι να πετάμε το μπαλάκι στους δημοσιογράφους- θα είχε απευθυνθεί στους παρόχους να βρει τα στοιχεία και αν είχε αποκαλυφθεί ότι το μισό υπουργικό συμβούλιο βρισκόταν υπό παρακολούθηση κάποιος απ' τους υπουργούς θα είχε την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να σταθεί».

:ninja:
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρώτησε πώς είναι δυνατόν να πάμε σε εκλογές με όλη αυτή την υπόθεση ανοικτή και σχολίασε ότι «το ύστατο αφήγημα της κυβέρνησης είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι συνένοχος, αλλά είναι ανεπαρκής». «Εγώ σας το λέω, πολιτικός μου αντίπαλος ειναι, καθόλου βλαξ δεν είναι, έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει ακριβώς τι γίνεται, να ελέγχει τους συνεργάτες του και να ξέρει τι κάνουν, είναι συνένοχος γι' αυτό κρύβεται όλους αυτούς τους μήνες».

Πώς τολμά ο αμόρφωτος καταληψίας να προσβάλει έτσι τον πθ; Ασφαλώς και δεν γνώριζε ο πθ μας τίποτε, κάνει λάθος ο κος Τσίπρας, πρόκειται σαφώς περί βλακός, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΛΑΙΜΑΙ.
:s_shout :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By markvag
#797659 'Ενα καλό είναι πως φαίνεται να ξύπνησε και άρχισε να κάνει αντιπολίτευση πάντως... :lol: :lol:

Αλλά, δεν ξέρω, έχει μάθει καθόλου αγγλικά; Γιατί γραβάτα ακόμα δεν φοράει... :hmmm: