Anonymous Founder έγραψε:Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται αγαπητέ.
βρηκαμε ποιος διεγραψε τα αρχεια

Anonymous Founder έγραψε:Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται αγαπητέ.

I hear voices aka υποκλοπές aka η ταφόπλακα της χούντας
)
EDDIE_147 έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Εγω Μαλτεζε έκανα απλά αναφορά στον Ρούντη τον Τομjανοβης περι πρωταθλητών.
Εσυ ως μπασκετικός κάτι παραπάνω θα έχεις να πεις για τα αουτσάιντερ.
Εχεις Τσιπρα ικανό να γυρίσει τέτοιο χαμένο ματς υπέρ Κουλη;
EDDIE_147 έγραψε:Αν θες μια προσωπική γνώμη - αν ο Τσίπρας αυτή τη στιγμή άφηνε το θέμα να βγάλει ότι είναι στον αυτόματο, παίζει και να χτύπαγε αυτοδυναμία.
Red Garland έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Αν θες μια προσωπική γνώμη - αν ο Τσίπρας αυτή τη στιγμή άφηνε το θέμα να βγάλει ότι είναι στον αυτόματο, παίζει και να χτύπαγε αυτοδυναμία.
Είναι αξιοθαύμαστο το ενδιαφέρον/κάψα σου για το αν πέσει ο Κούλης και το σινάφι του από το θέμα τον υποκλοπών(ή κάθε άλλου σκανδάλου της ΝΔ) ή όχι.
Τώρα ή δεν έχει γίνει κατανοητή η ευρύτερη σημασία του ζητήματος των υποκλοπών ή ο καθείς με τα ενδιαφέροντά του στη μικροφουσκίτσα του.
Οι υπόλοιποι (άντε πλην Ποπολάρου) δεν βλέπω να έχουν καμία ζέση να βρουν το λεκέ που θα ρίξει τον Κούλη. Οι "παρεμβάσεις" σου λοιπόν, πέρα από το σε κάνουν να φαίνεσαι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα είναι και άσχετες.
EDDIE_147 έγραψε:Είναι αξιοθαύμαστο το πως προσπαθείς να βάλεις λόγια στο πληκτρολόγιο του άλλου - αυτό είναι πολύ χειρότερο από τα αντίστροφα που έσκαβες από το '15 να βρεις.
![]()
EDDIE_147 έγραψε:Υποκλοπές --> πολύ σημαντικό θέμα
axel12p έγραψε:
) - δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Red Garland έγραψε:axel12p έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον το podcast, το άκουσα χθες. Αν αληθεύει ότι το κράτος ακόμα χρωστάει χρήματα στους Ισραηλινούς για το predator από την αρχική σύμβαση νομίζω ότι το τερματίσαμε ακόμα μια φορά ως χώρα
«Αν είχε ξεσπάσει στο Βέλγιο η υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων η ίδια η Δικαιοσύνη -και όχι να πετάμε το μπαλάκι στους δημοσιογράφους- θα είχε απευθυνθεί στους παρόχους να βρει τα στοιχεία και αν είχε αποκαλυφθεί ότι το μισό υπουργικό συμβούλιο βρισκόταν υπό παρακολούθηση κάποιος απ' τους υπουργούς θα είχε την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να σταθεί».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρώτησε πώς είναι δυνατόν να πάμε σε εκλογές με όλη αυτή την υπόθεση ανοικτή και σχολίασε ότι «το ύστατο αφήγημα της κυβέρνησης είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι συνένοχος, αλλά είναι ανεπαρκής». «Εγώ σας το λέω, πολιτικός μου αντίπαλος ειναι, καθόλου βλαξ δεν είναι, έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει ακριβώς τι γίνεται, να ελέγχει τους συνεργάτες του και να ξέρει τι κάνουν, είναι συνένοχος γι' αυτό κρύβεται όλους αυτούς τους μήνες».

Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]