.
.
Και γενικα το ολο αλισβερισι της ομαδας με τους οδηγους και η συζητηση για τη σωστη στρατηγικη ή για το αν θα κατσει στην ακρη ο Σαινθ να περασει ο ταχυτερος Λεκλερκ, πολυ αστεια υποθεση. Εκει πρεπει να πει το αφετνικο ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ και να μην περιμενει να συμφωνησουν οδηγοι-μηχανικοι μεταξυ τους. Αν το ιδιο το αφεντικο δεν ξερει ποιο ειναι το σωστο ή δεν εχει τα μπαλακια να διαταξει τους οδηγους του, απλα δεν κανει για το αθλημα.
He is leaving due to a lack of trust from President John Elkann, with whom the relationship has been cold for a while.
The news came from sources linked to Charles Leclerc’s entourage.
Fred Vasseur is the only realistic candidate, due to Seidl saying no.
Αν στην θεση του Τσαρλς ηταν κανας Αλο η Βερ μπορει να ακουγαμε και τπτ
Δεν ξέρω αν ο φταίχτης είναι ο Binotto, αλλά κάτι φταίει στην ομάδα.
Για να δούμε.
Απο τοτε, ουτε Ντομενικαληδες, ουτε Αριβεντερτσηδες, ουτε κανεις αλλος δεν εφτιαξε μονοθεσιο-νικητη. Μονο ο Μπινοτο. Και το εκανε δυο φορες, μία το δευτερο μισο του 2019 και μία το 2022.
Και το μπατζετ το ειχαν ολοι τους κακα τα ψεματα.
Τον βλεπω να πηγαινει ως «αποτυχημενος» σε καμια αλλη ομαδα και να χτυπαμε δυο φορες το κεφαλι μας στον τοιχο.
Εκ των υστερων δικαιωνονται οσοι ελεγαν απο την αρχη οτι στην ουσια ειναι ενας επιτυχημενος μηχανικος και μπορει να «καει» ως team principal.
Οπως εγιναν βεβαια ετσι τα πραγματα, το μονο που ηλπιζα για να μη φυγει, ηταν σε μια ντριμπλα στην ιεραρχια του αγωνιστικου τμηματος της Ferrari. Να ερχοταν δηλαδη και καποιος αλλος και να μοιραζανε καπως τις αποφασεις. Αλλα φαινεται οτι μαλλον υπαρχουν πολυ βαθυτερα προβληματα και πληρης ελλειψη επικοινωνιας.
Φυσικα, συμφωνω για τα λαθη Μπινοτο στη διαχειριση των οδηγων του, αλλα και των αγωνων, των ευθυνων του για τις στρατηγικες, αλλα και για την μετριοπαθη του σταση για αλλαγες της FIA που συμβαινουν μεσουσης της σεζον, ή για σκανδαλα που βγαινουν στη φορα.
BARHonda έγραψε:Το 2017 - 2018 δεν το λες και σκουπίδι το μονοθέσιο. Χτυπούσε άνετα τίτλοΚαι ποιος ηταν τεχνικος διευθυντης της Ferrari εκεινη την εποχη;
sparticle έγραψε:Τον βλεπω να πηγαινει ως «αποτυχημενος» σε καμια αλλη ομαδα και να χτυπαμε δυο φορες το κεφαλι μας στον τοιχο.
Εκ των υστερων δικαιωνονται οσοι ελεγαν απο την αρχη οτι στην ουσια ειναι ενας επιτυχημενος μηχανικος και μπορει να «καει» ως team principal.
Επιτελους συμφωνουμε και σε κατι!
Εκαψε το καλο χαρτι της η Φερραρι που εβαλε τοσο δυνατο μυαλο στα τεχνικα θεματα να κανει κατι που δεν κατεχει και που οπως δειχνουν τα πραγματα δεν ταιριαζει και με την ηπια ιδιοσυγκρασια του. Ειπαμε, αυτη η θεση θελει καποια δοση αλητειας και τσαμπουκα.
Ειδικα αν δεν τον γλυκανουν καπως να τον κρατησουν σε αλλο ποστο, ΚΡΑ θα κανουν οι αλλες ομαδες να τον παρουν...
sparticle έγραψε:Arrivabene. Τι σχέση έχει αυτό με το ότι το μονοθέσιο ήταν για πρωτάθλημα?BARHonda έγραψε:Το 2017 - 2018 δεν το λες και σκουπίδι το μονοθέσιο. Χτυπούσε άνετα τίτλοΚαι ποιος ηταν τεχνικος διευθυντης της Ferrari εκεινη την εποχη;
Ο Αριβεντέρτσι ήταν αρχηγός της ομάδας.

