KiloMeater έγραψε:Για το 3 λέω που είναι συγκρίσιμο , στο Υ δεν έχω μπειΑν θυμηθώ, θα ξανακαθησω αύριο... Λες να τα θυμάμαι τόσο λάθος (έχουν περάσει μήνες από την τελευταία φορά που κάθησα πίσω);
Το 3 πίσω από χώρους είναι αστείο , μέχρι 1.60 /50kgr άντε να αντέχεται
kubiak έγραψε:Το μέλλον...
Σίγουρα είναι το μέλλον αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακό όταν μέχρι την προηγούμενη δεκαετία ακούγαμε διαβάζαμε για φθηνά κινέζικα αυτοκίνητα αντίγραφα suv κτλ και υπήρχε μεγάλη δυσπιστία από όλους για θέματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας ενώ τώρα με τα ηλεκτρικά όλα αυτά έχουν μπει λίγο σε δεύτερη μοίρα και πολλοί όντως καλοβλεπουν ένα πχ xpeng καλή ώρα μιας εταιρείας οκτώ ετών.
NiTse έγραψε:Εδώ θα φτιάχνει αυτοκίνητα η Big Bubble και η Stimorol, στους κινέζους θα κολλήσουμε;kubiak έγραψε:Το μέλλον...
Σίγουρα είναι το μέλλον αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακό όταν μέχρι την προηγούμενη δεκαετία ακούγαμε διαβάζαμε για φθηνά κινέζικα αυτοκίνητα αντίγραφα suv κτλ και υπήρχε μεγάλη δυσπιστία από όλους για θέματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας ενώ τώρα με τα ηλεκτρικά όλα αυτά έχουν μπει λίγο σε δεύτερη μοίρα και πολλοί όντως καλοβλεπουν ένα πχ xpeng καλή ώρα μιας εταιρείας οκτώ ετών.
Scotch έγραψε:Καλές είναι νομίζω. Αντιστοιχούν σε μία κατανάλωση της τάξεως των 13kWh/100km για το i3 και 16kWh/100km για το Υ.
το μετέφερα σε πιο κατάλληλο θρεντ
Με τις τιμές που έχουμε στο ρεύμα εδώ στην Ελλάδα , ενώ θεωρητικά είναι μια χαρά, προ επιδότησης, παρουσιάζεται ως αυξημένο το κόστος πλέον
Κ πάλι βέβαια , με ένα συμβατικό ντίζελ ή βενζίνη του 6/7 λίτρα / 100 στη πόλη , η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη.
Με ένα υβριδικό τελευταίας γενιάς έχει ενδιαφέρον η σύγκριση
George_Prix έγραψε:Δεν ξερω για τεστ, αλλα στο ματι μπανικο ειναι
Το σουλούπι στο ασπρο με εξαίρεση τα φώτα μου φαίνεται σαν Tesla 3
Waymo’s robotaxis are basically mobile weather stations now
Έχει ένα μεγάλο στόλο με επαγγελματίες δοκιμαστές και συλλέγει δεδομένα, από τα οποία προκύπτουν πράγματα... Και ΔΕΝ έχει κάνει τους πελάτες της πειραματόζωα...
Το bonus είναι ότι τα αμάξια της είναι κινητοί μετεωρολογικοί σταθμοί
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... iaka-panel