Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Serf
KiloMeater έγραψε:Για το 3 λέω που είναι συγκρίσιμο , στο Υ δεν έχω μπει
Το 3 πίσω από χώρους είναι αστείο , μέχρι 1.60 /50kgr άντε να αντέχεται
Αν θυμηθώ, θα ξανακαθησω αύριο... Λες να τα θυμάμαι τόσο λάθος (έχουν περάσει μήνες από την τελευταία φορά που κάθησα πίσω);
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#790168 Παντως κι εγω (1.92) στο 3 πισω απο μενα ηταν σχεδον οπως στο 1, δηλαδη οριακα και με τα ποδια να ακουμπανε την πλατη, ενω στο Υ καθομουν ανετα. Λιγο η πιο ορθια θεση λιγο το οτι τα καθισματα ειναι υπερυφωμενα κι εχεις επιπλεον χωρο κατω απο αυτα για τα ποδια, εχουν τελικα σημαντικη διαφορα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#790204 Εχω μπει back to back σε Υ και 3 για μικρές αστικές διαδρομές στις ΗΠΑ. Στο Υ καθομουν σαφως πιο άνετα και με περισσότερο χώρο για τα πόδια (1.83 ύψος). Στο 3 νομίζω το χαμηλό ύψος του καθίσματος σε σχεση με το πατωμα εχει επίσης επίπτωση στην άνεση των επιβατών. To S ειναι καπου στη μέση αλλα πιο κοντά στο 3 νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
kubiak έγραψε:Το μέλλον...

Σίγουρα είναι το μέλλον αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακό όταν μέχρι την προηγούμενη δεκαετία ακούγαμε διαβάζαμε για φθηνά κινέζικα αυτοκίνητα αντίγραφα suv κτλ και υπήρχε μεγάλη δυσπιστία από όλους για θέματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας ενώ τώρα με τα ηλεκτρικά όλα αυτά έχουν μπει λίγο σε δεύτερη μοίρα και πολλοί όντως καλοβλεπουν ένα πχ xpeng καλή ώρα μιας εταιρείας οκτώ ετών.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
NiTse έγραψε:
kubiak έγραψε:Το μέλλον...

Σίγουρα είναι το μέλλον αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακό όταν μέχρι την προηγούμενη δεκαετία ακούγαμε διαβάζαμε για φθηνά κινέζικα αυτοκίνητα αντίγραφα suv κτλ και υπήρχε μεγάλη δυσπιστία από όλους για θέματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας ενώ τώρα με τα ηλεκτρικά όλα αυτά έχουν μπει λίγο σε δεύτερη μοίρα και πολλοί όντως καλοβλεπουν ένα πχ xpeng καλή ώρα μιας εταιρείας οκτώ ετών.
Εδώ θα φτιάχνει αυτοκίνητα η Big Bubble και η Stimorol, στους κινέζους θα κολλήσουμε;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#791080 Είναι ακριβή μάρκα η συγκεκριμένη και δεν νομίζω πως θα έχουν αφήσει κάτι στην τύχη, αλλά θα με προβλημάτιζε να πω την αλήθεια αν δεν είχε περάσει από EuroNCAP.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
Scotch έγραψε:Καλές είναι νομίζω. Αντιστοιχούν σε μία κατανάλωση της τάξεως των 13kWh/100km για το i3 και 16kWh/100km για το Υ.

το μετέφερα σε πιο κατάλληλο θρεντ :lol:

Με τις τιμές που έχουμε στο ρεύμα εδώ στην Ελλάδα , ενώ θεωρητικά είναι μια χαρά, προ επιδότησης, παρουσιάζεται ως αυξημένο το κόστος πλέον :(

Κ πάλι βέβαια , με ένα συμβατικό ντίζελ ή βενζίνη του 6/7 λίτρα / 100 στη πόλη , η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη.
Με ένα υβριδικό τελευταίας γενιάς έχει ενδιαφέρον η σύγκριση :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By NiTse
George_Prix έγραψε:Δεν ξερω για τεστ, αλλα στο ματι μπανικο ειναι :lipsealed:

Το σουλούπι στο ασπρο με εξαίρεση τα φώτα μου φαίνεται σαν Tesla 3
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#793133 Όχι και άσχημα!

Άβαταρ μέλους
By markvag
#793244 Δεν ήξερα που να το βάλω, απλά σε ότι αφορά την αυτόνομη οδήγηση, εδώ είναι μία εταιρεία που το κάνει σωστά:

Waymo’s robotaxis are basically mobile weather stations now

Έχει ένα μεγάλο στόλο με επαγγελματίες δοκιμαστές και συλλέγει δεδομένα, από τα οποία προκύπτουν πράγματα... Και ΔΕΝ έχει κάνει τους πελάτες της πειραματόζωα...

Το bonus είναι ότι τα αμάξια της είναι κινητοί μετεωρολογικοί σταθμοί :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#793249 νεο πριους.Κουκλι :inlove:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... iaka-panel