mousatos έγραψε:Την τελευταία βδομάδα φοράω το seiko 5αρι του πατέρα μου που μας αποχαιρέτησε το 2001 σε τροχαίο και το κρατούσα ενθύμιο . Δουλεύει ρολόϊ.
To ιδιο και εγω.Παει λιγο μπροστα αλλα δεν με πειραζει.
In other news το G shock μου ξανάμεινε από μπαταρία. 2 μπαταρίες βασικά, 1 για analog και 1 για digit.
Το έχω 4 χρόνια και άλλαξα ξανά στα 2 άρα κάθε 2 το κόβει ταρίφα. Την προηγούμενη φορά το πήγα στην Casio στα κεντρικά στο Χαιδάρι, όπου και μου πήραν 30€. Αυτή τη φορά αποφάσισα να βάλω χέρι ο ίδιος. Δεν ήταν απλό, για να λυθούν τα λουράκια ήθελα...άλεν και έπειτα τα κλασικά κατσαβιδάκια για την κάσα.
2 μπαταριούλες από Γερμανό(μια σχετική δυσκολία υπάρχει για να βρεις μπαταριούλες-κουμπιά αλλά δεβαριέ) με κόστος 5€ και μισή ώρα δουλειά για λύσε-δέσε και καθαρισμό εις βάθος με βουρτσάκι τα λουράκια(στην Casio ούτε που ασχολήθηκαν βέβαια) και όλα κομπλάν. Μου είχαν πει και για έλεγχο στεγανότητας ωστώσο τις πρώτες βδομάδες θυμάμαι κάτι θολώματα μέσα από το γυαλί
Εγώ που το άλλαξα, τσεκαρίστηκε άμεσα (στην θάλασσα κιόλας) και ούτε καν υποψία.Το μόνο που μου έλειψε από τους εντιμότατους κερατάδες
είναι το χάζι που κάνεις μέσα στην μαγαζάρα
πχ μεγάλωμα στο άνοιγμα της τρύπας?
άπροπο, ένα χρήσιμο βίντεο για το δέσιμο λουριού ΝΑΤΟ:
(ο τελευταίος τρόπος με βόλεψε, για να μην φαίνεται το γύρισμα όταν κοιτάς το ρολόι)