Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#792049 Την τελευταία βδομάδα φοράω το seiko 5αρι του πατέρα μου που μας αποχαιρέτησε το 2001 σε τροχαίο και το κρατούσα ενθύμιο . Δουλεύει ρολόϊ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mousatos έγραψε:Την τελευταία βδομάδα φοράω το seiko 5αρι του πατέρα μου που μας αποχαιρέτησε το 2001 σε τροχαίο και το κρατούσα ενθύμιο . Δουλεύει ρολόϊ.

To ιδιο και εγω.Παει λιγο μπροστα αλλα δεν με πειραζει.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#792056 Να τα χαιρόσαστε. :)

In other news το G shock μου ξανάμεινε από μπαταρία. 2 μπαταρίες βασικά, 1 για analog και 1 για digit.
Το έχω 4 χρόνια και άλλαξα ξανά στα 2 άρα κάθε 2 το κόβει ταρίφα. Την προηγούμενη φορά το πήγα στην Casio στα κεντρικά στο Χαιδάρι, όπου και μου πήραν 30€. Αυτή τη φορά αποφάσισα να βάλω χέρι ο ίδιος. Δεν ήταν απλό, για να λυθούν τα λουράκια ήθελα...άλεν και έπειτα τα κλασικά κατσαβιδάκια για την κάσα.
2 μπαταριούλες από Γερμανό(μια σχετική δυσκολία υπάρχει για να βρεις μπαταριούλες-κουμπιά αλλά δεβαριέ) με κόστος 5€ και μισή ώρα δουλειά για λύσε-δέσε και καθαρισμό εις βάθος με βουρτσάκι τα λουράκια(στην Casio ούτε που ασχολήθηκαν βέβαια) και όλα κομπλάν. Μου είχαν πει και για έλεγχο στεγανότητας ωστώσο τις πρώτες βδομάδες θυμάμαι κάτι θολώματα μέσα από το γυαλί :rant: Εγώ που το άλλαξα, τσεκαρίστηκε άμεσα (στην θάλασσα κιόλας) και ούτε καν υποψία.
Το μόνο που μου έλειψε από τους εντιμότατους κερατάδες :lol: είναι το χάζι που κάνεις μέσα στην μαγαζάρα :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#792358 αυτό το μεταίχμιο, που σου 'ναι στενό το ρολόι σε μία λουρότρυπα και στην επόμενη να σου παραείναι μπόσικο, διορθώνεται με πρόχειρο μερεμέτι? :hmmm:
πχ μεγάλωμα στο άνοιγμα της τρύπας?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#792362 Το φορας στο στενο και σε μια βδομαδα χαλαρωνει και σου καθεται τελεια
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#793396 Το έβαλα την πρώτη μέρα και η ενόχληση ήταν τόση που το ξανάβαλα στο πιο χαλαρό. Τελικά με λίγη υπομονή άνοιξε σε 4-5 μέρες :s_thumbsup

άπροπο, ένα χρήσιμο βίντεο για το δέσιμο λουριού ΝΑΤΟ:

(ο τελευταίος τρόπος με βόλεψε, για να μην φαίνεται το γύρισμα όταν κοιτάς το ρολόι)
Άβαταρ μέλους
By Chris
#801052 Δεν εισαι καγκουρας φιλε, εκκεντρικος εισαι :lol:
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#801056 Εμένα ο Άγιος Βασίλης μου έφερε αυτό:
Εικόνα

...και ευχαριστώ τον φίλο πιο πανω για το βίντεο με τα NATO straps... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By otso
#801063 Α τον |λογοκρισία| τον χοντρο , για μενα το ειχε αλλά μπερδεψε τις διευθυνσεις .
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#801114 Ωραίος vagmann!

Εγώ είχα καιρό να πάρω ρολόι...
μου φερε αυτό

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#801117 Ωραιο Μιχο!

Ετσι τα θελω τα ρολογια λιτα και χωρις πολλα φρου φρου, να βλεπω ευκολα την ωρα. Το αλλο το Μπουγκατι που ποσταρισε ο Τζωρτζ, οπως και κατι αλλα που εχουν στο καντραν 5 ταχογραφους και κωλοβυθομετρα, τρομαζεις να δεις που ειναι οι δεικτες...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#801120 Ε εντάξει βρε συ, αυτό είναι dress watch.
Τα άλλα έχουν άλλες χρήσεις και styling, μου αρέσουν.

Κάπως έχω καταχωνιάσει το Seiko 5 SNK803 μου και δε μπορώ να το βρώ... :rant:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#801125 Παναθεμα σας, ΣΚΑΣΤΕ. Λουκουμακια τα βλεπω :lol:

Παντως μου κανει παντα εντυπωση ποσο πιο ωραια μου φαινονται τα ρολογια που ειναι πιο λεπτοσχεδιασμενα στο κυκλωμενο, σε σχεση με τα πιο μονοκομματα. Παιζει να ειναι το πρωτο σημειο που κοιταω

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#801128 Κρις μιλας για το "τριγωνακι" στο οποιο πιανει το μπρασελε/λουρακι? :hmmm: