Αν θυμάμαι καλά βέβαια έπιανε κ όλη την πλάτη όχι μονο από κάτω όπως αυτό.
Αν θυμάμαι καλά βέβαια έπιανε κ όλη την πλάτη όχι μονο από κάτω όπως αυτό.

Τελικά αυτό είναι το τρίτο κάλυμμα. Αρκετά πιο ακριβό από τα αλλά 2, αλλά πρέπει να υπάρχουν και πιο οικονομικά.
Tapatalk & XT1068
Το ταξίδι θα διαρκέσει 4 μέρες (3 βράδια), χωρίς να υπολογίζω το καράβι. Πρώτο βράδυ Bologna, δεύτερο λίγο μετά την Ελβετία, τρίτο κοντά στο Calais. Τα χιλιόμετρα σπάνε στα 500 περίπου ανά ημέρα, για τις τρεις πρώτες μέρες, και ένα 800άρι για την τελευταία.
Πως το βλέπετε οι μπαμπάδες (και μαμάδες, αν έχουμε); Να το τολμήσω ή να τον στείλω κι αυτόν αεροπορικώς με τη μαμά;
Βασικό: θα έχω και τους γονείς μου μαζί, οπότε θεωρητικά θα τον απασχολούν εκείνοι κατά την οδήγηση. Το "θεωρητικά" επειδή ποτέ δεν ήταν το παιδί που "το ξεχνάς", όπως είναι ο μικρός, αν και έχει σημειώσει άλματα προόδου σ' αυτόν τον τομέα τους τελευταίους μήνες.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Οσο και να τον απασχολουν οι παππουδες θα βαρεθει και θα σας κανει το ταξιδι μαρτυριο.
Εκτος και αν εισαι διατεθημενος να σταματας καθε 1 με 1,5 ωρα για κανενα μισαωρο να τρεξει, παιξει κλπ, αλλα και παλι κουραστικο μου φαινεται.
Fiat Panda 7,6l/100km
Η αλήθεια είναι πως είναι ζωηρός (αρκετά πάνω από το μέσο όρο) και βαριέται πολύ εύκολα και επειδή τα έχω ζήσει αυτά που περιγράφετε, μάλιστα σε πολύ μικρότερες διαδρομές, μάλλον το ξεχνάω.

Υ.γ
Παντα ήθελα να κάνω αυτή τη διαδρομή οδικώς...
). Αλλά μάλλον η δική μου (και όλων των υπολοίπων) θα γίνει συγκριτικά πολύ δυσκολότερη.Tapatalk & XT1068
Φράκαρε η καραμέλα/ζελεδάκι στο λαιμό του παιδιού και κατάφερε η μαμά και του την έβγαλε με τη λαβή heimlich (κυρίως με την ψυχή στο στόμα). Από τις περιγραφές (δεν είχα επιστρέψει από τη δουλειά) καταλαβαίνω ότι πρέπει να πέρασαν πάνω από 30" που το παιδί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα...
Τελικά το κακό δε θέλει πολύ για να γίνει. Τα μάτια μας 1014 στα παιδιά μας...
Tapatalk & XT1068
Μπραβο scotch..!!
Τις προαλλες συνοδευαμε ως προπομπος ενα ι.χ που ερχοταν απο Θηβα , ενας 3χρονος ειχε καταπιει μια λαμπα (
) , ο μπαμπας δεν ηξερε που ειναι το παιδων. Ολα καλα στο τελος...