Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ακριβώς αυτό σου εξηγώ όμως. Από την μία δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, από την άλλη έχεις άποψη για τις εκφράσεις του popolaros.
Παρόμοια λοιπόν κι εγώ μπορώ να σου απαντήσω, πως η άποψή σου έχει ελάχιστη αξία, μιας και δεν σε ενδιαφέρει το θέμα.

Μπορείς να διαβάζεις λίγο πιο προσεκτικά τι γράφουν οι συνομιλητές σου;
Δεν έγραψα ότι δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Έγραψα επί λέξει:

δεν έχω ιδέα για την υπόθεση (της καταδίκης του δημοσιογράφου)

Και όταν μου εξήγησες ότι πρόκειται για το σπίτι που νοικιάζει ο Τσίπρας, σου εξήγησα, πάλι επί λέξει:

Φυσικά, έχω ακούσει την υπόθεση αυτή. Δεν ήξερα όμως ότι ήταν αυτός ο δημοσιογράφος που ενεπλάκη στην είδηση.

Από την στιγμή που καταδικάστηκε, γιατί ρωτάς την δική μου γνώμη; Κρίθηκε ένοχος, τελείωσε το πράγμα. Εγώ τι περιμένεις να σου πω; Είναι δουλειά μου να κρίνω την δικαιοσύνη;

Από αυτά, εσύ φτάνεις στο συμπέρασμα ότι δεν με ενδιαφέρει το θέμα και άρα δεν δικαιούμαι να εκφέρω άποψη για τα μηνύματα ένα χρήστη που δείχνει πραγματική αδυναμία να γράψει στο δημόσιο forum χωρίς να βρίζει; Ως συντονιστική ομάδα έχετε χάσει λίγο την μπάλα.

Δεν γνωρίζεις την υπόθεση, δεν γνωρίζεις τον δημοσιογράφο, δεν γνωρίζεις γιατί χρησιμοποίησε την έκφραση ο popolaros, αλλά εξανίστασαι όταν λέω πως δεν σε ενδιαφέρει το θέμα.
:s_biggrin
Οκέικ. :s_biggrin

Αν αγνοείς όλα τα παραπάνω, προφανέστατα και κακώς κρίνεις τι έγραψε κάποιος για όλα αυτά, και κακώς επιμένεις, γιατί οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε, σαφώς και δεν παραβαίνουν κανένα κανονισμό.
Το τελευταίο στο έχουν γράψει ήδη δύο από την ομάδα των συντονιστών, αλλά εσύ ΔΕΝ το δέχεσαι και μας κατηγορείς πως έχουμε χάσει την μπάλα, επειδή δεν... δεχόμαστε αυτό που λες.
:s_biggrin

Ωραίο; Πολύ ωραίο. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By g8777
#791457 E οχι και για το τιποτα, 50φευγα χρονια ο κυρ Χρηστος εχει ανατραφει με την εικονα των Εαμοβουλγαρων.

Πνευμα και Ηθικη.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#791459 G 8777, να χαίρεσαι που η οικογένεια σου δεν ζούσε το 40- 44 στη Θράκη, ώστε να είχε πάρει χαμπάρι τι έζησαν τότε οι κάτοικοι της από τους Βούλγαρους σε ζωντανή μετάδοση.

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#791460 Το 40 με 44 η γιαγιακαμ έσκυβε στα 4 στον τοπικό ελαιοδιαχειριστη για ενα παφιλι :s_roses γάλα για να μην ψοφήσει ο ταττυ από πείνα.

Έτσι είναι αυτά, η κρίση γεννάει ευκαιρίες αγαπητέ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#791472 Η φάση -->
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#791481 ρωταει ο Πρετεντερης ενα γλυτση με λιγδωμενο μαλλι που παριστανει τον δημοσιογραφο.
''ειναι καλο δλδ το μετρο της κυβερνησης?''
ναι γιατι εκπαιδευει τους πολιτες να αγοραζουν σε συνθηκες πληθωρισμου,που εδω και 3 δεκαετιες δεν ειχαμε.
Και επισης ενισχυει τον ανταγωνισμο μεταξυ των εταιριων σμ.

και οι τριμπουρδελοι εδω μεσα αναρωτιουνται γιατι 107.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimviii έγραψε:ρωταει ο Πρετεντερης ενα γλυτση με λιγδωμενο μαλλι που παριστανει τον δημοσιογραφο.
''ειναι καλο δλδ το μετρο της κυβερνησης?''
ναι γιατι εκπαιδευει τους πολιτες να αγοραζουν σε συνθηκες πληθωρισμου,που εδω και 3 δεκαετιες δεν ειχαμε.
Και επισης ενισχυει τον ανταγωνισμο μεταξυ των εταιριων σμ.
.

δλδ σε αυτα τα προιοντα που εχουν βαλει στο καλαθι= σχεδον ολα ιδιωτικης ετικετας αρα και με μεγαλη κερδοφορια ειχαν αυξηση πωλησεων 130% οι σουπερμαρκεταδες.

Δουλεψε το μετρο τελικα,αλλα οχι για τους καταναλωτες,αλλα για τους σουπερμαρκεταδες. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αναμενουμε ρεκορ κερδων και απο αυτους μετα τους πετρελαιαδες,ρευματαδες,αεριαδες στην Ευρωπαικη Κολομβια. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

https://www.star.gr/eidiseis/oikonomia/ ... 1667576420
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#791488 Παρατηρούσα τις πάνες στα σούπερ μάρκετ τις τελευταίες επισκεψεις. Η τιμή πρέπει να έχει 20% πάνω κ η συσκευασία πρεπει να έχει 20% λιγότερες.

Είναι στο καλάθι αυτό το αγαθό;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
dimviii έγραψε:107.

Μπήκε και το 108 στο καλαθι;
:( :(
:(
:(
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Δεν είναι η πρώτη φορά εννοείται, κάθε φορά που κάτι συμβαίνει και αποδεικνύει πως δεν έχουμε την καλύτερη κυβέρνηση σε ετούτη την γωνία από καταβολής Bing Bang, έχουμε όλο αυτό το πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By g8777
bibendum έγραψε:Παρατηρούσα τις πάνες στα σούπερ μάρκετ τις τελευταίες επισκεψεις. Η τιμή πρέπει να έχει 20% πάνω κ η συσκευασία πρεπει να έχει 20% λιγότερες.

Είναι στο καλάθι αυτό το αγαθό;

Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:

Μπορεί όποιος θέλει να διαψέυσει τον popolaro και να υποστηρίξει ότι δεν είναι άπλυτα τα κατακάθια. :roll:

Κοίτα, κι εγώ εδώ θα συμφωνήσω με τον Χρήστο Λάππα. Δεν είναι άπλυτα! :s_yes Είμαι σίγουρος ότι ο Κουρτάκης κάνει συχνότατα μπάνιο. :s_yes

Η λέξη κατακάθια βέβαια για τον Κουρτάκη προσβάλλει τα κατακάθια, αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και το θέμα θα ξεχαστεί... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
popolaros έγραψε:https://youtu.be/pwPbIWaahcc

Τι ζούμε επιτέλους....

https://www.avgi.gr/gallery/podcasts/42 ... dimitriadi
«Από την στιγμή που απομακρύνθηκε ο υπερκαλύπτων όλους, δηλαδή ο ανιψιός, αρχίζει να καταρρέει και το σύστημα Μητσοτάκης ΑΕ», σημείωσε ο Ν. Καραχάλιος
«Ο κυνικός κ. Πάτσης που όλοι ήξεραν την δράση του, καλύπτονταν από το σύστημα Δημητριάδη. Δεν είναι τυχαίο ότι από την στιγμή που απομακρύνθηκε ο υπερκαλύπτων όλους, δηλαδή ο ανιψιός,αρχίζει να καταρρέει και το σύστημα Μητσοτάκης Α.Ε.» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 επικοινωνιολόγος και πρώην γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ επί Καραμανλή, Νίκος Καραχάλιος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «έχουν όμως την ίδια μήτρα. Η μήτρα είναι ο σημιτισμός. Έχουμε μια μπάμπουσκα της Μητσοτάκης Α.Ε. που απέξω έχει τον πρωθυπουργό και όταν φτάνεις στο κέντρο της, βρίσκεις τον κ. Σημίτη και τα ανθρωπάκια τα οποία έπαιζαν τον ρόλο αυτό, εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Και έχουμε και δεύτερη επίθεση σήμερα, ποδοσφαιρική (και απείρως σημαντικότερη, αφού εδώ μιλάμε για το his master's voice αυτοπροσώπως...):
Πυρά Ολυμπιακού κατά κυβέρνησης με αιχμές για Δημητριάδη
Η ανοχή μας σήμερα λαμβάνει τέλος, προσωπική μου πρόταση είναι να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα, δηλώνει ο Γ. Βρέντζος.

https://www.euro2day.gr/news/highlights ... -dhmh.html
όπως μεταδίδει ο Sport Fm έκανε λόγο για «φασιστικό παρακράτος που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και που διέπεται από οργανωμένο έγκλημα. Είναι βέβαια λογικό, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια λειτούργησε στην κυβέρνηση καθεστώς παρανομίας, υποκλοπών με συνδέσμους και παρακλάδια σε όλο το οργανωμένο έγκλημα με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου και επικεφαλής τον Γρήγορη Δημητριάδη και την βρώμικη λαθραία ποινική παρέα του. Η ανοχή μας σήμερα λαμβάνει τέλος, προσωπική μου πρόταση είναι να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα και παράλληλα θα προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια όπου θα αναδείξει το μέγεθος της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Προφανώς και ο κος Βρέντζος δεν θα έκανε ποτέ αυτή την δήλωση αν δεν είχε το ΟΚ από τον Βαγγέλη.
:s_blush

Αυτό το τελευταίο, είναι πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.