Χρήστος Λάππας έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Ακριβώς αυτό σου εξηγώ όμως. Από την μία δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, από την άλλη έχεις άποψη για τις εκφράσεις του popolaros.
Παρόμοια λοιπόν κι εγώ μπορώ να σου απαντήσω, πως η άποψή σου έχει ελάχιστη αξία, μιας και δεν σε ενδιαφέρει το θέμα.
Μπορείς να διαβάζεις λίγο πιο προσεκτικά τι γράφουν οι συνομιλητές σου;
Δεν έγραψα ότι δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Έγραψα επί λέξει:δεν έχω ιδέα για την υπόθεση (της καταδίκης του δημοσιογράφου)
Και όταν μου εξήγησες ότι πρόκειται για το σπίτι που νοικιάζει ο Τσίπρας, σου εξήγησα, πάλι επί λέξει:Φυσικά, έχω ακούσει την υπόθεση αυτή. Δεν ήξερα όμως ότι ήταν αυτός ο δημοσιογράφος που ενεπλάκη στην είδηση.
Από την στιγμή που καταδικάστηκε, γιατί ρωτάς την δική μου γνώμη; Κρίθηκε ένοχος, τελείωσε το πράγμα. Εγώ τι περιμένεις να σου πω; Είναι δουλειά μου να κρίνω την δικαιοσύνη;
Από αυτά, εσύ φτάνεις στο συμπέρασμα ότι δεν με ενδιαφέρει το θέμα και άρα δεν δικαιούμαι να εκφέρω άποψη για τα μηνύματα ένα χρήστη που δείχνει πραγματική αδυναμία να γράψει στο δημόσιο forum χωρίς να βρίζει; Ως συντονιστική ομάδα έχετε χάσει λίγο την μπάλα.
Δεν γνωρίζεις την υπόθεση, δεν γνωρίζεις τον δημοσιογράφο, δεν γνωρίζεις γιατί χρησιμοποίησε την έκφραση ο popolaros, αλλά εξανίστασαι όταν λέω πως δεν σε ενδιαφέρει το θέμα.
Οκέικ.
Αν αγνοείς όλα τα παραπάνω, προφανέστατα και κακώς κρίνεις τι έγραψε κάποιος για όλα αυτά, και κακώς επιμένεις, γιατί οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε, σαφώς και δεν παραβαίνουν κανένα κανονισμό.
Το τελευταίο στο έχουν γράψει ήδη δύο από την ομάδα των συντονιστών, αλλά εσύ ΔΕΝ το δέχεσαι και μας κατηγορείς πως έχουμε χάσει την μπάλα, επειδή δεν... δεχόμαστε αυτό που λες.
Ωραίο; Πολύ ωραίο.

γάλα για να μην ψοφήσει ο ταττυ από πείνα.

Είμαι σίγουρος ότι ο Κουρτάκης κάνει συχνότατα μπάνιο.