Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
sknipper έγραψε:
George_Prix έγραψε:
NickTG έγραψε:
sknipper έγραψε:[ δίπλα του 11χρονη κόρη κραγμένη λεσβία από τα 11.... Η ομοφυλοφιλία πλασάρεται μέσα από το σχολείο σαν φυσιολογικό

Ενδιαφέρουσα επιλογή λέξεων για ένα 11χρονο παιδάκι. :hmmm:

Ενώ δεν είναι φυσιολογικό?
Σκνιππερ, ο Νικ ειπε πολυ κομψα αυτο που μου κακοφανηκε κι εμενα!
Λυπάμαι για την έκφραση ήταν αποτέλεσμα του σόκ που έπαθα όταν είδα το "παιδάκι". Το παιδάκι αυτό δεν ήταν παιδάκι και δεν ήταν κοριτσάκι, και δεν εννοώ αγοροκόριτσο... Και όχι δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι σύμφωνο με τη φύση, είναι παρά φύση. Όπως θα ήταν ένας ελέφαντας με ασπρόμαυρες ρίγες.
Είναι όμως αποδεκτό, απόλυτα αποδεκτό για μένα και παραφράζοντας κάτι που δεν είπε ο Βολταίρος, μπορεί να μην συμφωνώ με την άποψή σου/επιλογή σου/διαφορετικότητά σου αλλά θα πολεμήσω για το δικαίωμά σου να την έχεις. Αλλά απαιτώ το ίδιο και για τη δική μου άποψη/επιλογή.
Οι γκέυ το βροντοφωνάζουν και τους ανεχόμαστε και υπερασπίζουμε την θέση τους. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω πρόβλημα, επιλογή του καθενός και δικαίωμά του και καμάρι του. Αλλά τι θα γίνει αν τολμήσει κάποιος στρέιτ να το φωνάξει, να καμαρώσει κι αυτός τη φύση του και την επιλογή του. Η λεσβιάρα "καουμπόυ που τα σέρνω" γιατρός της γυναίκας μου κρεμούσε την ταυτότητα/κάρτα πρόσβασης σε λουράκι ουράνιο τόξο στη δουλειά της. Είναι κορέκτ αυτή; Να φορέσω κι εγώ κονκάρδες με το σήμα του φαλλού ή του αρσενικού-θηλυκού, θα σηκωθούν οι κραγμένες να κράξουν εμένα.... Αντίστοιχα το παράδειγμα που ανέφερα πιο πριν με τη μάνα με το παιδί μικτής ράτσας κοκ.
Και εκεί είναι που θέλω να καταλήξω και συγνώμη αν προέκυψα ωμός ή όχι πολιτικά ορθός, παρακαλώ να το ξεπεράσετε και να σκεφτείτε το επόμενο. Έχουμε φτάσει στο σημεία προκειμένου να είμαστε inclusive των μειονοτήτων/διαφορετικών κλπ (δε μιλάω για γκαίυ, γενικά μιλάω, χρώμα, θρησκεία, μόρφωση, όλα...) να κάνουμε διάκριση εναντίον των νορμάλ μέσων ανθρώπων. Και σίγουρα δεν είναι ούτε πολιτικά σωστό, ούτε ηθικά ούτε τίποτα. Είναι εντελώς ανώμαλο, έχουμε χάσει το μέτρο, τον μπούσουλα κι εγώ μοιάζω σαν τον ιταλάκια. Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.

2022 σχεδόν 2023 και ακόμα δεν έχουμε μάθει ότι η ομοφυλοφιλία είναι μέσα στη φύση και άρα φυσιολογική. :help:

Μην αγχώνεσαι. Δεν προέκυψες ωμός ή όχι πολιτικά ορθός.
Ρατσιστής ίσως.
Άβαταρ μέλους
By dimik
mirage έγραψε:
dimik έγραψε:
mirage έγραψε:Ουτε και άντρα δεν θα έβαζες να κατεβασει 40κιλο server μονος του ακομα και αν μπορούσε να το κανει θεωρητικα. Εκτός και το Health and Safety, risk assessment κλπ ειναι απλα θεωρητικές έννοιες στην εταιρεία σας.

Σε εταιρείες με τεχνικό αντικείμενο πιθανότατα έχουν κάποιο αντίκρυσμα αυτές οι έννοιες, στις υπόλοιπες είναι απλά λέξεις σε έγγραφα και mail για να φαίνονται όλα εντάξει.

Health and safety officer ο οδηγός-messenger του CEO πχ απλά γιατί πρέπει κάποιος να δηλωθεί.
Αυτοφωρακιας φαση.
Αυτό προϋποθέτει να μην είναι φίλος ο CEO με πολιτικά πρόσωπα στην κορυφή της πυραμίδας
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
dimik έγραψε:
gto250swb έγραψε:@ dimik

Προχωραμε, θα ξανα-ανοιξει το θεμα εν ευθετω χρονω.
Βεβαιώς, να σημειώσω εδώ, απλά γιατί οφείλω να το πω, ότι σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους συνομιλητές εδώ μέσα με την καλλιέργεια και την μόρφωση σου να είναι παραπάνω από εμφανείς.

Όσο διαφορετικές απόψεις και να έχουμε ο τρόπος γραφής και προσέγγισης σου αν μη τι άλλο με κάνουν να σκεφτώ κι αλλιώς και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό προσόν στους άνθρωπους που συναναστρεφομαι.

:s_howdy , αυτη ειναι και η διαθεση-υφος-γνωσεις εκατερωθεν dimik ολοι μαθαινουμε. Διαλεκτικη που λεει και ο Ελον.
Άβαταρ μέλους
By mirage
dimik έγραψε:
mirage έγραψε:
dimik έγραψε:
mirage έγραψε:Ουτε και άντρα δεν θα έβαζες να κατεβασει 40κιλο server μονος του ακομα και αν μπορούσε να το κανει θεωρητικα. Εκτός και το Health and Safety, risk assessment κλπ ειναι απλα θεωρητικές έννοιες στην εταιρεία σας.

Σε εταιρείες με τεχνικό αντικείμενο πιθανότατα έχουν κάποιο αντίκρυσμα αυτές οι έννοιες, στις υπόλοιπες είναι απλά λέξεις σε έγγραφα και mail για να φαίνονται όλα εντάξει.

Health and safety officer ο οδηγός-messenger του CEO πχ απλά γιατί πρέπει κάποιος να δηλωθεί.
Αυτοφωρακιας φαση.
Αυτό προϋποθέτει να μην είναι φίλος ο CEO με πολιτικά πρόσωπα στην κορυφή της πυραμίδας
Banana Republic δλδ
Άβαταρ μέλους
By dimik
mirage έγραψε:
dimik έγραψε:
mirage έγραψε:
dimik έγραψε:

Αυτοφωρακιας φαση.
Banana Republic δλδ

Εδώ δεν είναι Βαλκάνια είναι Μεσόγειος και Μέση Ανατολή, 2 σε 1
Άβαταρ μέλους
By bill33
kubiak έγραψε:Μήπως έπεσε το δολάριο; (που μπορεί να σχετίζεται κάπως με το Σουνακ)

Σε σχέση με το ευρώ πιστευω μιλάει.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bill33 έγραψε:
kubiak έγραψε:Μήπως έπεσε το δολάριο; (που μπορεί να σχετίζεται κάπως με το Σουνακ)

Ναι για λίρα προς ευρώ μιλάω. Με δολάρια δεν έχω σχέση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
gto250swb έγραψε:
Ο φεμινισμός και η χειραφέτηση των γυναικών δεν κατάφερε ότι κατάφερε μόνο με επιχειρήματα, για τον ίδιο λόγο που και με το εργατικό κίνημα χρειάστηκε να χυθεί αίμα ώστε να μη ζούμε στο κόσμο του Όλιβερ Τουίστ. Οι γυναίκες όπως και κάθε κοινωνική ομάδα, μειονότητα κλπ. Χρειάζονται όχι μόνο ισότητα αλλά και ενίσχυση, μια αντίστροφη της αδικίας με μεροληπτική (υπέρ αυτών) "μεταχείριση". Και ναι εμείς πρέπει να πληρώσουμε για τις |λογοκρισία| των παππούδων μας. Δεν υπάρχει ισότητα όταν οι γυναίκες είναι 3000χρονια πίσω από τον ήλιο, είναι τουλάχιστον υποκρισία. Αν είσαι άντρας με παντελόνια το κάνεις τουμπεκί και βοηθάς όπως μπορείς,όχι από αστική ευγένεια αλλά από υποχρέωση. Τα κάναμε πουτανα 3000 χρόνια κύριοι. Καιρός να το ξεπληρώσουμε. Η κοινωνία να προσαρμοστεί μεροληπτικά υπέρ αυτών που δεν είχαν τη δυνατότητα να εξοπλιστούν από το καθεστώς. Αυτό είναι δικαιοσύνη. Ισότητα απλά εξασφαλίζει τα κέρδη του δυνατού.

Όπως καταλαβαίνεις φίλτατε gto250swb διαβάζοντας τις τελευταίες 5-6 σελίδες του παρόντος, το ανθρώπινο είδος έχει περίπου 800δισεκατομμύρια-τρισεκατομμυρια-δωδεκακισεκατομμύρια χρόνια εξέλιξης μπροστά του για να περάσει τον Διαφωτισμό.

Είσαι αισιόδοξος άνθρωπος και ελπίζεις, προσπαθώντας να εξηγήσεις τα αυτονόητα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

dimik έγραψε:

Ε, εντάξει... Υπάρχουν και σοβαρές, δεν είναι όλες οι εταιρείες χάπατα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mirage έγραψε:Έχουν όμως σχεση με πολλά πράγματα που καταναλώνεις.
Ναι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, επηρεάζει τη ζωή μου αλλά δεν επηρεάζει τόσο την συμπεριφορά μου. Όταν θελήσω να πάω στις ΗΠΑ τότε θα θέλω δολλάρια και τότε θα με ενδιέφερε. Μέχρι τότε λίρες σε ευρώ θα αλλάξω για να κάνω διακοπές ή να αγοράσω πράματα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
sknipper έγραψε:
bill33 έγραψε:

Ναι για λίρα προς ευρώ μιλάω. Με δολάρια δεν έχω σχέση.
Κατάλαβα λάθος τότε!