sknipper έγραψε:George_Prix έγραψε:Λυπάμαι για την έκφραση ήταν αποτέλεσμα του σόκ που έπαθα όταν είδα το "παιδάκι". Το παιδάκι αυτό δεν ήταν παιδάκι και δεν ήταν κοριτσάκι, και δεν εννοώ αγοροκόριτσο... Και όχι δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι σύμφωνο με τη φύση, είναι παρά φύση. Όπως θα ήταν ένας ελέφαντας με ασπρόμαυρες ρίγες.NickTG έγραψε:Σκνιππερ, ο Νικ ειπε πολυ κομψα αυτο που μου κακοφανηκε κι εμενα!sknipper έγραψε:[ δίπλα του 11χρονη κόρη κραγμένη λεσβία από τα 11.... Η ομοφυλοφιλία πλασάρεται μέσα από το σχολείο σαν φυσιολογικό
Ενδιαφέρουσα επιλογή λέξεων για ένα 11χρονο παιδάκι.
Ενώ δεν είναι φυσιολογικό?
Είναι όμως αποδεκτό, απόλυτα αποδεκτό για μένα και παραφράζοντας κάτι που δεν είπε ο Βολταίρος, μπορεί να μην συμφωνώ με την άποψή σου/επιλογή σου/διαφορετικότητά σου αλλά θα πολεμήσω για το δικαίωμά σου να την έχεις. Αλλά απαιτώ το ίδιο και για τη δική μου άποψη/επιλογή.
Οι γκέυ το βροντοφωνάζουν και τους ανεχόμαστε και υπερασπίζουμε την θέση τους. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω πρόβλημα, επιλογή του καθενός και δικαίωμά του και καμάρι του. Αλλά τι θα γίνει αν τολμήσει κάποιος στρέιτ να το φωνάξει, να καμαρώσει κι αυτός τη φύση του και την επιλογή του. Η λεσβιάρα "καουμπόυ που τα σέρνω" γιατρός της γυναίκας μου κρεμούσε την ταυτότητα/κάρτα πρόσβασης σε λουράκι ουράνιο τόξο στη δουλειά της. Είναι κορέκτ αυτή; Να φορέσω κι εγώ κονκάρδες με το σήμα του φαλλού ή του αρσενικού-θηλυκού, θα σηκωθούν οι κραγμένες να κράξουν εμένα.... Αντίστοιχα το παράδειγμα που ανέφερα πιο πριν με τη μάνα με το παιδί μικτής ράτσας κοκ.
Και εκεί είναι που θέλω να καταλήξω και συγνώμη αν προέκυψα ωμός ή όχι πολιτικά ορθός, παρακαλώ να το ξεπεράσετε και να σκεφτείτε το επόμενο. Έχουμε φτάσει στο σημεία προκειμένου να είμαστε inclusive των μειονοτήτων/διαφορετικών κλπ (δε μιλάω για γκαίυ, γενικά μιλάω, χρώμα, θρησκεία, μόρφωση, όλα...) να κάνουμε διάκριση εναντίον των νορμάλ μέσων ανθρώπων. Και σίγουρα δεν είναι ούτε πολιτικά σωστό, ούτε ηθικά ούτε τίποτα. Είναι εντελώς ανώμαλο, έχουμε χάσει το μέτρο, τον μπούσουλα κι εγώ μοιάζω σαν τον ιταλάκια. Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.
2022 σχεδόν 2023 και ακόμα δεν έχουμε μάθει ότι η ομοφυλοφιλία είναι μέσα στη φύση και άρα φυσιολογική.

Μην αγχώνεσαι. Δεν προέκυψες ωμός ή όχι πολιτικά ορθός.
Ρατσιστής ίσως.

, αυτη ειναι και η διαθεση-υφος-γνωσεις εκατερωθεν dimik ολοι μαθαινουμε. Διαλεκτικη που λεει και ο Ελον.