δεν ειναι τοσο χυμα......
DAP έγραψε:Συγνωμην σε ποια πολη ειναι αυτη η αναρχη σταθμευση; Βλεπω καλα η κανω λαθος; Δυο σειρες πιατσα ταξι στα δεξια...απεναντι παρκαρισμενα μηχανακια και απο εξω παλι δευτερη σειρα παρκαρισμενων.Ουτε στη Καλλιθεαδεν ειναι τοσο χυμα......
g8777 έγραψε:Κaefcey, παραδεξου το, δεν βγαινεις εξω για να οδηγησεις ετσι; Γουσταρεις να τρως ξυλο ρε παιδι μου. Ειμαι σιγουρος κατι τετοιο συμβαινει εδω περα. Το να μπαινεις στο φορουμ και να νιαουριζεις "θα κανω", "θα δειξω", "αυτο", "εκεινο" διασκεδαζει αφανταστα αυτους που εχουν στοιχειωδη λογικη.
Dimitris_P έγραψε:Πολλοί πεζοί (που δεν οδηγούν) έχουν ΑΓΝΟΙΑ του ΚΟΚ. Πιστεύουν ότι ο πεζός έχει ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα. Το έχω ακούσει. Αλήθεια.
dimitrisB έγραψε:Σήμερα πρωί, έξω απο σχολείο:
Παππούς (70+) αποβιβάζει εγγονάκι απο Yaris 5ετίας, αφού έχει ελάχιστα ανέβει στο πεζοδρόμιο για να μην εμποδίζει τη λοιπή κυκλοφορία.
Με το που βλέπει "ελεύθερο" δρόμο ξεκινάει γκαζωμένος (σαφώς λόγω άγνοιας της "πραγματικής " του ταχύτητας ) και , ... ξεχνώντας πως στο μισό μετρο απ΄τον προφυλακτήρα του, έχει κολωνάκι πεζοδρομίου 70εκ ύψος.... ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ !
Διέλυσε προφυλακτήρα, καπώ, δεξί φτερό+φανάρι , μάσκα, ενώ ποτάμι έτρεχε αντιψυκτικό απο το ψυγείο !!!![]()
Επίλογος : Πρέπει να φοβήθηκε τόσο πολύ, που ούτε κατέβηκε να δεί τι συνέβει. Εφυγε σε 5 δεύτερα σαν πύραυλος και δεν ξέρω αν έφτασε σπίτι του, με τόσο νερό που έχανε !!!
Dimitris_P έγραψε:Πολλοί πεζοί (που δεν οδηγούν) έχουν ΑΓΝΟΙΑ του ΚΟΚ. Πιστεύουν ότι ο πεζός έχει ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα. Το έχω ακούσει. Αλήθεια.
Eliaskat έγραψε:@ kacey έχεις σκεφτεί ποτέ τι θα γίνει αν πέσεις σε έναν όμοιο η χειρότερο σου ? τις συνέπειες τους ?
πόσα χρόνια οδηγάς ? και πόσο ετών είσαι?
Pitt έγραψε:Ερώτηση: Πόσο πρόθυμος νομίζετε ότι θα είναι την επόμενη φορά (ο ενήλικος πολίτης πλέον) που θα κληθεί ως μάρτυρας και μάλιστα για υπόθεση όχι δική του (που να τον αφορά άμεσα), αλλά άλλων;
kacey έγραψε:Pitt
α) τι εφαγαν?
β) να ετοιμαζεστε και για την εφεση
Eliaskat έγραψε:@ kacey έχεις σκεφτεί ποτέ τι θα γίνει αν πέσεις σε έναν όμοιο η χειρότερο σου ? τις συνέπειες τους ?
πόσα χρόνια οδηγάς ? και πόσο ετών είσαι?
35,16. Εκεινος θα το εχει ξεκινησει, τι να κανουμε.

mjacob έγραψε:Αν είναι εργαζόμενος, είναι τζάμπα άδεια που δεν μετράει στο σύνολο, οπότε παίζει και να ψήνεται
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]