Έχουμε μάθει τα πάντα για την μάνα, αλλά τίποτε για τους παιδεραστές.
Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να διαβάσουμε αυτό το πράγμα; Τι σχέση έχει με την υπόθεση;
saxon_747 έγραψε:Εγώ απορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη φόρα. Δεν είναι εμπιστευτικές πληροφορίες; Δεν υπάρχουν νομικές συνέπειες για τις διαρροές;
saxon_747 έγραψε:Έχω και άλλη απορία.
Γιατί δημοσιοποιήθηκαν οι διάλογοι θύματος - μητέρας και όχι άλλοι; Πχ πελατών, θύτη κτλ
Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να διαβάσουμε αυτό το πράγμα; Τι σχέση έχει με την υπόθεση;
Corto Maltese έγραψε:Η τσατσά παρέδωσε ένα usb με mp3 αρχεία, διάβασα.Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να διαβάσουμε αυτό το πράγμα; Τι σχέση έχει με την υπόθεση;
Βγήκε μία τσατσά στα δικαστήρια, κυριολεκτικώς τσατσά, την πρώτη μέρα. Είπε ότι έχει καταγεγραμμένο υλικό από πολιτικούς, ηθοποιούς και διάσημους. Στο "σπίτι" της γινόταν οι βιασμοί. Ακούσατε τίποτα; Είδατε να τραβάνε την τσατσά; Μάθατε (off the record of course) τελικά τί είχαν αυτές οι καταγραφές; Ακούσατε ΕΝΑ διάσημο όνομα; Μάθατε για προσαγωγές; Έκλεισε το σπίτι;
Μερικά από όλα αυτά μπορεί και να έγιναν. Μάθατε κάτι;
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν κατάλαβα καλά, ο συλλογισμός είναι ότι "αφού η τσατσά είπε ότι υπήρχαν διάσημα ονόματα και πολιτικοί και κανείς δεν αποκαλύφθηκε ακόμα, σίγουρα λέει την αλήθεια και υπάρχει συγκάλυψη". Σωστά;
Νίκος Παππάς έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν κατάλαβα καλά, ο συλλογισμός είναι ότι "αφού η τσατσά είπε ότι υπήρχαν διάσημα ονόματα και πολιτικοί και κανείς δεν αποκαλύφθηκε ακόμα, σίγουρα λέει την αλήθεια και υπάρχει συγκάλυψη". Σωστά;
Οχι. Εχουν βγει καταθεσεις, φωτογραφιες, μηνυματα κλπ αλλως εμπλεκομενων αλλα τιποτα απο οσα ειπε η τσατσα.
Επιλεκτικη διαρροη θα ελεγα εγω, προσπαθεια συγκαλυψης , μαγειρεμα, ξεπλυμμα θα ελεγε αλλος
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]