Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#789176 Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να διαβάσουμε αυτό το πράγμα; Τι σχέση έχει με την υπόθεση;
Έχουμε μάθει τα πάντα για την μάνα, αλλά τίποτε για τους παιδεραστές.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να διαβάσουμε αυτό το πράγμα; Τι σχέση έχει με την υπόθεση;

Ξερεις καλα οτι αυτο με βασανιζει και μενα. Που περνανε οι μερες και η υποθεση βρωμαει ολο και πιο πολυ.

Αν και αυτος ο διαλογος δεν αποδεικνυει οτι η μανα σχετιζεται με τη μαστροπεια, το ποσταρισα γιατι δειχνει τι περνουσε το κοριτσακι...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#789179 Εγώ απορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη φόρα. Δεν είναι εμπιστευτικές πληροφορίες; Δεν υπάρχουν νομικές συνέπειες για τις διαρροές;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
saxon_747 έγραψε:Εγώ απορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη φόρα. Δεν είναι εμπιστευτικές πληροφορίες; Δεν υπάρχουν νομικές συνέπειες για τις διαρροές;

Αυτο ειναι πραγματι απιστευτο!!! Αλλα μετα την υποθεση Πισπιριγκου, δε μου κανει τοσο εντυπωση πλεον. Συνηθισαμε...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#789181 Έχω και άλλη απορία.
Γιατί δημοσιοποιήθηκαν οι διάλογοι θύματος - μητέρας και όχι άλλοι; Πχ πελατών, θύτη κτλ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
saxon_747 έγραψε:Έχω και άλλη απορία.
Γιατί δημοσιοποιήθηκαν οι διάλογοι θύματος - μητέρας και όχι άλλοι; Πχ πελατών, θύτη κτλ

Πιθανοτατα βολευει να πεσει εκει η προσοχη του κοσμου. Υποθεσεις κανω :shifty:

Μακαρι να δουμε αντιστοιχες αποδειξεις για τους βιαστες και φυσικα με τα μανταλακια στα περιπτερα τις κωλοφατσες τους!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να διαβάσουμε αυτό το πράγμα; Τι σχέση έχει με την υπόθεση;

Βγήκε μία τσατσά στα δικαστήρια, κυριολεκτικώς τσατσά, την πρώτη μέρα. Είπε ότι έχει καταγεγραμμένο υλικό από πολιτικούς, ηθοποιούς και διάσημους. Στο "σπίτι" της γινόταν οι βιασμοί. Ακούσατε τίποτα; Είδατε να τραβάνε την τσατσά; Μάθατε (off the record of course) τελικά τί είχαν αυτές οι καταγραφές; Ακούσατε ΕΝΑ διάσημο όνομα; Μάθατε για προσαγωγές; Έκλεισε το σπίτι;

Μερικά από όλα αυτά μπορεί και να έγιναν. Μάθατε κάτι;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Corto Maltese έγραψε:

Βγήκε μία τσατσά στα δικαστήρια, κυριολεκτικώς τσατσά, την πρώτη μέρα. Είπε ότι έχει καταγεγραμμένο υλικό από πολιτικούς, ηθοποιούς και διάσημους. Στο "σπίτι" της γινόταν οι βιασμοί. Ακούσατε τίποτα; Είδατε να τραβάνε την τσατσά; Μάθατε (off the record of course) τελικά τί είχαν αυτές οι καταγραφές; Ακούσατε ΕΝΑ διάσημο όνομα; Μάθατε για προσαγωγές; Έκλεισε το σπίτι;

Μερικά από όλα αυτά μπορεί και να έγιναν. Μάθατε κάτι;
Η τσατσά παρέδωσε ένα usb με mp3 αρχεία, διάβασα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#789244 Αν κατάλαβα καλά, ο συλλογισμός είναι ότι "αφού η τσατσά είπε ότι υπήρχαν διάσημα ονόματα και πολιτικοί και κανείς δεν αποκαλύφθηκε ακόμα, σίγουρα λέει την αλήθεια και υπάρχει συγκάλυψη". Σωστά;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν κατάλαβα καλά, ο συλλογισμός είναι ότι "αφού η τσατσά είπε ότι υπήρχαν διάσημα ονόματα και πολιτικοί και κανείς δεν αποκαλύφθηκε ακόμα, σίγουρα λέει την αλήθεια και υπάρχει συγκάλυψη". Σωστά;

Οχι. Εχουν βγει καταθεσεις, φωτογραφιες, μηνυματα κλπ αλλως εμπλεκομενων αλλα τιποτα απο οσα ειπε η τσατσα.

Επιλεκτικη διαρροη θα ελεγα εγω, προσπαθεια συγκαλυψης , μαγειρεμα, ξεπλυμμα θα ελεγε αλλος :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#789260 Αυτό. Η τσατσά λέει εξ επαγγέλματος ψέματα. Το ότι όμως βγήκε και απείλησε δημοσίως και περπατάει ακόμα ελεύθερη ενώ τελούνταν κακουργήματα κατ εξακολούθηση στο χώρο της εμένα με προκαλεί. Εσάς μπορεί όχι, προκαλείστε από άλλα πιο σημαντικά πράματα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν κατάλαβα καλά, ο συλλογισμός είναι ότι "αφού η τσατσά είπε ότι υπήρχαν διάσημα ονόματα και πολιτικοί και κανείς δεν αποκαλύφθηκε ακόμα, σίγουρα λέει την αλήθεια και υπάρχει συγκάλυψη". Σωστά;

Οχι. Εχουν βγει καταθεσεις, φωτογραφιες, μηνυματα κλπ αλλως εμπλεκομενων αλλα τιποτα απο οσα ειπε η τσατσα.

Επιλεκτικη διαρροη θα ελεγα εγω, προσπαθεια συγκαλυψης , μαγειρεμα, ξεπλυμμα θα ελεγε αλλος :shifty:

Να, κάτι τέτοια ασόβαρα δεν μπορώ. Αποκλείεις δηλαδή η πανούργα μάνα με το τσουλάκι που έκανε για κόρη να παρέσυρε όλους αυτούς τους καλούς κυρίους; Άλλες κόρες έχει άραγε; Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι γι'αυτό; Μήπως να τις κλείσουμε κάπου για να μην παρασύρουν κι άλλους αθώους;
Το λέω με αφορμή τις δηλώσεις του κου. Μάκη Βορίδη, ενός εξαίρετου νομικού που αρέσκεται να τα λέει τσεκουράτα.
Βορίδης: Για παιδοβιαστές τα ισόβια να είναι ισόβια – Να εξεταστεί υπό προϋποθέσεις ο χημικός ευνουχισμός
https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... oychismos/

Ένας εξαίρετος νομικός, ένας επιφανής υπουργός, ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο. Που γράφει στα καλαμπαλίκια του το ευρωπαϊκό κεκτημένο και πως κάτι τέτοιο δεν θα περνούσε ποτέ από πουθενά στην Ευρώπη, αλλά για ποιο λόγο να μην ταϊσει κι αυτός σανό τους ψηφοφόρους του; Τσάμπα είναι και κανείς δεν θα τον μαλώσει.
:s_sarcastic