pik. έγραψε:υποβάθμιση του ρόλου του ΠτΔ>?
γιατι με Παπουλια/GAP και Στεφανοπουλο τραβουσατε τα βυζια σας απο χαρα;![]()
σε αλλα νεα...
http://www.protothema.gr/economy/articl ... alla-tosa/
δινεις 201 ,παιρνεις 400...![]()
χρωστας 5000;
δωσε 2500 και τα αλλα ΧΧΧΧΧΧΧ![]()
![]()
![]()
εχεις πληρωσει τα παντα και δεν χρωστας σε κανεναν γιατι δεν αγορασες παπουτσια,εισαι με το ιδιο μπουφαν 2 χρονια,τα παιδια σου εχουν ιδια τζιν 2 χρονια,πουλησες κατι για να μας πληρωσεις;
ma che cazzo.....
pik. έγραψε:καλα κανουν δεν με ενδιαφερει,κανεις δεν θελει να πληρωνει φορους,ισα ισα καλο ειναι αν παρουν τα μισα απο αυτα που τους χρωστανε.
Ομως θα περιμενα μια καλυτερη αντιμετωπιση σε οσους δουλευουμε πρακτικα για να πληρωνουμε φορους.
δεν προβλεπεται προφανως κατι για εμας.
οι |λογοκρισία| παντα θα υπαρχουμε.![]()
![]()
![]()
![]()
REALZEUS έγραψε:Ε τους αλήτες να περικόπτουν φόρους/εισφορές από όσους δεν μπορούν να τους πληρώσουν. Κανονικά θα έπρεπε να τους πουλούσαν για σκλάβους, που μου θέλουν και ρυθμίσεις! Να χαρεί και ο Σόιμπλε!
REALZEUS έγραψε:Ε τους αλήτες να περικόπτουν φόρους/εισφορές από όσους δεν μπορούν να τους πληρώσουν. Κανονικά θα έπρεπε να τους πουλούσαν για σκλάβους, που μου θέλουν και ρυθμίσεις! Να χαρεί και ο Σόιμπλε!
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με το[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]