Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#78750 Υπάρχει και η διαγραφή των φόρων μετά όμως απο εξέταση απο ειδική επιτροπή εσόδων και κάτω απο ειδικούς όρους. Καλά το πιστεύουν και το λένε αυτό? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
pik. έγραψε:υποβάθμιση του ρόλου του ΠτΔ>?

γιατι με Παπουλια/GAP και Στεφανοπουλο τραβουσατε τα βυζια σας απο χαρα; :lol:

σε αλλα νεα...

http://www.protothema.gr/economy/articl ... alla-tosa/
δινεις 201 ,παιρνεις 400... :yahoo:
χρωστας 5000;
δωσε 2500 και τα αλλα ΧΧΧΧΧΧΧ :yahoo: :yahoo: :yahoo:

εχεις πληρωσει τα παντα και δεν χρωστας σε κανεναν γιατι δεν αγορασες παπουτσια,εισαι με το ιδιο μπουφαν 2 χρονια,τα παιδια σου εχουν ιδια τζιν 2 χρονια,πουλησες κατι για να μας πληρωσεις;
Εικόνα

ma che cazzo.....

Ξεφτιλισμένοι... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#78753 καλα κανουν δεν με ενδιαφερει,κανεις δεν θελει να πληρωνει φορους,ισα ισα καλο ειναι αν παρουν τα μισα απο αυτα που τους χρωστανε.

Ομως θα περιμενα μια καλυτερη αντιμετωπιση σε οσους δουλευουμε πρακτικα για να πληρωνουμε φορους.
δεν προβλεπεται προφανως κατι για εμας.

οι |λογοκρισία| παντα θα υπαρχουμε. :metalo: :ninja: :s_cool :tomato: :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By spiros
pik. έγραψε:καλα κανουν δεν με ενδιαφερει,κανεις δεν θελει να πληρωνει φορους,ισα ισα καλο ειναι αν παρουν τα μισα απο αυτα που τους χρωστανε.

Ομως θα περιμενα μια καλυτερη αντιμετωπιση σε οσους δουλευουμε πρακτικα για να πληρωνουμε φορους.
δεν προβλεπεται προφανως κατι για εμας.

οι |λογοκρισία| παντα θα υπαρχουμε. :metalo: :ninja: :s_cool :tomato: :s_sarcastic

στο λενε βρε, μπραβο μακακα, ευχαριστουμε. :lol:

οσο πιο πολλα χρωστας τοσο πιο μαγκας εισαι στην Ελλαδα. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#78758 Ε τους αλήτες να περικόπτουν φόρους/εισφορές από όσους δεν μπορούν να τους πληρώσουν. Κανονικά θα έπρεπε να τους πουλούσαν για σκλάβους, που μου θέλουν και ρυθμίσεις! Να χαρεί και ο Σόιμπλε! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By spiros
REALZEUS έγραψε:Ε τους αλήτες να περικόπτουν φόρους/εισφορές από όσους δεν μπορούν να τους πληρώσουν. Κανονικά θα έπρεπε να τους πουλούσαν για σκλάβους, που μου θέλουν και ρυθμίσεις! Να χαρεί και ο Σόιμπλε! :inlove:

αυτο το κατεβασες απο το κεφαλι σου ετσι;
Άβαταρ μέλους
By 2014
REALZEUS έγραψε:Ε τους αλήτες να περικόπτουν φόρους/εισφορές από όσους δεν μπορούν να τους πληρώσουν. Κανονικά θα έπρεπε να τους πουλούσαν για σκλάβους, που μου θέλουν και ρυθμίσεις! Να χαρεί και ο Σόιμπλε! :inlove:

Αυτό το παραπάνω στο ελλαδιστάν του σήμερα είναι τόσο μεγάλη βλακεία που δεν σηκώνει ούτε σχόλιο.

Η ουσία είναι ότι, για μια ακόμα φορά, ο κλέφτης θα πληρώσει ένα μικρό μέρος απ' τα κλεμμένα κ, παρθένος, θα μπορεί να ξαναρχίσει το γνωστό του τροπάρι.
Θα βολευτούν κ μερικοί που καλώς θα βολευτούν, σταγόνα στον ωκεανό. Όλα τριγύρω αλλάζουνε, όλα τα ίδια μένουν...
Άβαταρ μέλους
By pik.

εγω αυτο εγραψα;

ειπα μια χαρα κανουν για να παρουν εστω τα ΜΙΣΑ αλλα σε αυτους που μεχρι τωρα ειμαστε ΟΚ και δεν χρωσταμε γιατι ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ για να μην χρωσαμε,ΚΑΝΑΜΕ οικονομια σε εξοδα για να μην χρωσταμε,και αλλαξαμε τον τροπο ζωης μας για να μην χρωσταμε;

Νομιζεις οσοι δεν πληρωσαν ΔΕΝ μπορουσαν να πληρωσουν;

καταλαβα...

συντροφε... :adminpower: :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By manosky
#78766 Ποιος δεν μπορεί να πληρώσει; Υπάρχει κάποια μέριμνα ώστε να ελαφρύνεται όποιος είναι ανεχής, άνεργος, χωρίς cayenne και πισίνες, χωρίς έξοδα που δείχνουν πλούτο;
Πχ ιδιωτικά σχολεία, ταξίδια στο εξωτερικό, μπουζούκια;

Υπάρχει κάποιο πλάνο στοχευμένου ελέγχου, αντί για τον κλασικό έλεγχο που έχει κάνει πλούσιους τους εφοριακούς και άφηνε χιλιάδες "μάγκες" με χρέη εκατομμυρίων από φόρους, ΦΠΑ, θαλασσοδάνεια;

Γιατί εγώ να χρωστάω στο κράτος μηδέν (0,00) ευρώ και στους ιδιώτες άλλα τόσα, αν τυχόν ξέχναγα καμιά δόση για μια μέρα να τρώω προσαυξήσεις και τώρα να λέει το κράτος "δεν πειράζει βρε κουτά, φέρτε ό,τι θέλετε και θα σας ανταμείψουμε για την καθυστέρηση με εκπτώσεις";

Ελπίζω οι πατριώτες που θα σπεύσουν (?) να πάρουν τις εκπτωσούλες τους από την κυβέρνηση αριστεράς και τους ΑΝΕΛ να τους ψήφισαν τουλάχιστον. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#78768 Ενα break! :)
Άβαταρ μέλους
By manosky
#78770 Για την απάντηση της Γερμανίας στην πρόταση του Β φορ Βεντέτα (δανειακή ΟΚ, μνημόνιο λαστ γίαρ) ειπώθηκε τίποτα;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#78772 Πιστεύεις όλοι έχουν να πληρώσουν;
Γύρω μου έχω παραδείγματα που ΔΕΝ έχουν. Και είναι αρκετοί.
Φυσικά υπάρχουν και οι κατ' επάγγελμα σχεδόν μπαταχτσήδες, που έχουν αλλά δεν πληρώνουν.
Πρέπει κάποιος να είναι παρανοϊκός για να μην βλέπει, πραγματικά μου κάνει τρελή εντύπωση αυτή η κατάσταση! Ειδικά οι νέοι ΕΕ, με φόρο 26% από το πρώτο ευρώ και αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, το μόνον που γίνεται είναι να συσσωρεύουν χρέη!
Δεν ξέρω ο Σόιμπλε και οι υπόλοιποι τι λένε, δεν ξέρω οι εραστές της "καλύτερης εφαρμογής του μνημονίου" τι λένε, αυτό που φαίνεται ανάγλυφα είναι πως αν δεν γυρίσει η μπίλια και να μπούμε σε ανάπτυξη (κανονική όμως, όχι μούφα σαν την περσινή που είχαμε αρνητικό πληθωρισμό...) δεν σώζεται τίποτε.
Με τόση ανεργία, αν βάλεις κι άλλη λιτότητα, θα έρθει και το λουκέτο. Είναι εντελώς παράλογο από κάθε οικονομική σκοπιά. Είναι ένας απλός τσαμπουκάς, τίποτε άλλο.
Στο μόνο που υπάρχει κάποιο ψωμί ακόμη, είναι οι υψηλές συντάξεις κάποιων. Κοινώς, από την στιγμή που ένας μπορεί να ζήσει άνετα με 1500€, μια σύνταξη στα 2000€ ή και παραπάνω, είναι... πολυτέλεια. Αυτές θα μπορούσες να τις ψαλιδίσεις, αλλά και πάλι, δεν ξέρω τι μπορείς να σώσεις μόνον κόβοντας συνέχεια: στο τέλος δεν θα πληρώνει κανείς, ούτε εισφορές, ούτε φόρους.
Ας συμφωνήσουμε σε κάτι απλό: ό,τι κόπηκε κόπηκε, ΔΕΝ θα κοπούν άλλα για 1 - 2 χρόνια και ν' αφήσουν την Ελλάδα να ανασάνει και να έχει μικρά πρωτογενή πλεονάσματα του 1.5% (μικρό δεν είναι ακριβώς, αλλά σίγουρα μικρότερο του 5%!). Αν πάει καλά, θα μειωθούν και τα χρηματοδοτικά κενά: ο κόσμος θα αρχίσει να βρίσκει δουλειά, θα πληρώνονται οι εισφορές, θα πληρώνονται και οι φόροι, θα γυρίσουν κάποια χρήματα από τα στρώματα στις τράπεζες...
6 χρόνια ξύλο, δεν φτάνει; Για κάποιους δεν φτάνει φαίνεται, θέλουν κι άλλο, ή θέλουν να το φάνε όλοι με τον ίδιο τρόπο (πχ οι ΔΥ , δεν έχουν φάει αρκετό θεωρούν, παρόλες τις μειώσεις εκεί, δεν έχουν γίνει οι... 200Κ απολύσεις που ονειρεύονται και θέλουν!).
Έχει κάποιος διαφωνία σε αυτό; Πιστεύει πως είναι παράλογο αυτό έστω το λίγο; Ξεχάστε κούρεμα (θα γίνει σε βάθος χρόνου αναγκαστικά...), ξεχάστε τα υπόλοιπα, γίνεται να μην έχουμε πρόσθετα μέτρα που απαιτούνται για να έχουμε πλεονάσματα τρελά;
Αν γίνει αυτό που λέει η Γερμανία, θα είναι το τέλος. Αν δεν υποχωρήσει καθόλου, απλά θα καθυστερήσεις τον θάνατο, δεν θα τον γλιτώσεις. Θεωρεί κάποιος από εσάς λογικά τα πρωτογενή πλεονάσματα που ζητάει το μνημόνιο; Κάνω μια απλή ερώτηση.