Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Πήγαινε πάρε με 15.5Κ το Clio του dimviii, ήμαρτον τι τιμές είναι αυτές για βασικές εκδόσεις; Πάμε καλά;

για μελος απο το φορουμ θα γινει καλο ψαλιδι. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#786322 Μα αν δεις τι συζητάμε εδώ, είναι μονόδρομος η επιλογή για μένα. Πολύ ανώτερο αυτοκίνητο στα πάντα σε σχέση με τα υπόλοιπα στα ίδια λεφτά. Και full extra.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Πήγαινε πάρε με 15.5Κ το Clio του dimviii, ήμαρτον τι τιμές είναι αυτές για βασικές εκδόσεις; Πάμε καλά;

για μελος απο το φορουμ θα γινει καλο ψαλιδι. :s_drinks

Ψαλιδι = Κερασμα μια βαρελισα μπυρα :s_drinks

Μην ανοιγεσαι Ντιμη γιατι ο ΧαιΦαι ενδεχεται να ζητησει το κατιτις του με τοση διαφημηση που κανει :shifty:

Περα απο την πλακα, δε θα βρεις τετοιο αμαξι σε αγγελια. Ο αλλος εψαχνε το "τελειο" και μαλιστα στο εξωτερικο για πολυ καιρο μεχρι να το χτυπησει :s_yes

Ντιμη να ξερεις οτι εγω τα εχω μεγαλυτερη αναγκη απο τον αδμιν :lol:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#786372 Υπαρχει κι αλλο ενα Μade in Japan, με κλειδωμενη τιμη , και μαλλον θα το παρω κι εγω , σε αντικατασταση του 207 rallye
(βεβαια καμια σχεση με το Peugeot)
Mazda 2 , τελικη τιμη 16,500€
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
alexandros.K έγραψε:Υπαρχει κι αλλο ενα Μade in Japan, με κλειδωμενη τιμη , και μαλλον θα το παρω κι εγω , σε αντικατασταση του 207 rallye
1.5 με 75 άλογα ε; Σε αυτό το φανταστικό βύσσινί χρώμα;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
alexandros.K έγραψε:Περιπου :s_biggrin
Με 90 και σε αυτο το χρωμα :s_yes
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... 88-mazda-2
Με το καλό! Ωραίο χρώμα!
Ίδια έκδοση σε προσφορά ή άλλη;
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#786380 Ευχαριστω !!! :)
Μπα, δεν υπαρχουν προσφορες πλεον .... Σε φθηνοτερη εκδοση , την challenge .
Σε σχεση με αυτο της αγγελιας , εχει χειροκινητο a/c και δεν εχει ζαντες αλουμινιου
Και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι
Δεν ηθελα να δωσω παραπανω χρηματα
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#786383 Δεν ξερω αν το ξερετε, αλλά αυτο φτιαχνεται στην Τουρκια :sorry:
Για μενα ειναι λογος απορριψης
Άβαταρ μέλους
By bebes
alexandros.K έγραψε:Υπαρχει κι αλλο ενα Μade in Japan, με κλειδωμενη τιμη , και μαλλον θα το παρω κι εγω , σε αντικατασταση του 207 rallye

Ωραίο το Mazda, αλλά δεν υπάρχει αντιπροσωπία στη Λάρισα :(
Βέβαια η κόρη ζει και εργαζεται στη Θεσσαλονικη τωρα, ισως παμε να το δούμε αν καταλήξει σε καινούριο.

alexm έγραψε:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/33630448-hyundai-i-20

Αυτό πως σου φαίνεται; δε ξέρω βέβαια αν το χει ακόμη

Δεν ήξερα οτι η Hyundai εχει εργοστάσιο στην Τουρκία, θεωρούσα μεγαλο πλεονεκτημα της το made in Korea

παρεμπιπτόντως, αυτη η αγγελία παιει καιρό, την ειχα "παρκαρει" κι εγω παλαιοτερα...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#786399 To mazda είναι άσπαστο αυτοκινητάκι, μου έλεγε ο μηχανικός μου ότι του έχει τύχει να του φέρουν (συνήθως κοπέλες) mazda 2 χωρίς λάδι κινητήρα ή χωρίς λάδι στο αυτόματο κιβώτιο και τα θηρία όχι μόνο κυκλοφορούσαν δεν είχαν πάθει και τίποτα, γενικότερα τρελή αξιοπίστία και παίζει να έχει καμια κατοστή πελάτες με τέτοια.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#786401 Ωραίο το mazda2, το είδα τις προάλλες στον δρόμο, όπως και η νέα corolla, έρωτας με την πρώτη ματιά :inlove:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
bebes έγραψε:Δεν ήξερα οτι η Hyundai εχει εργοστάσιο στην Τουρκία, θεωρούσα μεγαλο πλεονεκτημα της το made in Korea

Και Τσεχία