Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Ed_Poe
George_Prix έγραψε:
Ed_Poe έγραψε:Πολυφορεμενο το κόκκινο!

Σωστο. Αλλα σφανταει στο ματι το ατιμο, ενω το μαυρο "χανεται" ελαφρως...

Ωραιος και μερακλης Μπουσσε :thumbsup:

Κιτρινακι, κιτρινακι :lol:
Πέρα απ' την πλάκα, με το χρώμα του αυτοκινήτου, κάτι μου κάνει το μαύρο...δεν ξέρω..μου κάθεται όμορφα :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Καλορίζικα τα φρένα, λογική επιλογή νομίζω, σε χρυσαφί Cupra έβγαιναν; Θα ήταν η επιλογή μου.

Όχι και δεν θα τα προτιμούσα γιατί θα μπλέξεις μετά με άλλες μικρολεπτομέρειες σε μπρονζέ και δεν θα το ήθελα. Ευχαριστώ

Ed_Poe έγραψε:Ααααααααχ παίζεις με τον πόνο μου Μπουσεεεε!!

Καλορίζικα!
Πανέμορφο το αποτέλεσμα!
Του πάει η μαύρη δαγκάνα
Πολυφορεμενο το κόκκινο!

Συμφωνώ σε όλα. Αν και οι κόκκινες δαγκάνες έχουν ψιλοεξαφανιστεί από την αγορά και στην αρχή ξενέρωσα γιατί ως δεδομένο ότι θα βάλω κόκκινη, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που είναι μαύρη. Να 'σαι καλά.

George_Prix έγραψε:
Ed_Poe έγραψε:Πολυφορεμενο το κόκκινο!

Σωστο. Αλλα σφανταει στο ματι το ατιμο, ενω το μαυρο "χανεται" ελαφρως...

Ωραιος και μερακλης Μπουσσε :thumbsup:

Ευχαριστώ πολύ GP. Είναι μπόλικη η ζάντα και χάνεται. Τα Cupra έχουν πιο ανοιχτή οπτικά ζάντα.

ΥΓ: Κίτρινη όντως θα ήταν ωραία αλλά δεν είναι του στυλ μου για το δικό μου αμάξι.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#784672 Επίσης δείτε έναν drilled με προίκα :(

Εικόνα

Έχω σκεφτεί όταν έρθει η ώρα να περιποιηθώ τις ζάντες σε κάτι τσαμπουκάδες, να παίξει αλλαγή χρώματος σε μαύρο glossy. Καλό δεν είναι στο χρώμα μου;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#784674 Οχι
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Giuseppe Busso έγραψε:Επίσης δείτε έναν drilled με προίκα :(

Εικόνα

Έχω σκεφτεί όταν έρθει η ώρα να περιποιηθώ τις ζάντες σε κάτι τσαμπουκάδες, να παίξει αλλαγή χρώματος σε μαύρο glossy. Καλό δεν είναι στο χρώμα μου;

Εικόνα
Με γεια τα φρένα Γιάννη. Ωραία αναβάθμιση.
Για την προίκα που λες θυμάμαι πόσες φορές το είχε αναφέρει ο 21Quadra , οι τρυπητοι έχουν την τάση να ραγίζουν.

Ωραίες και οι μαύρες ζάντες!
Καλή αναβάθμιση αλλά θα είσαι συνέχεια με πανί
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#784677 Με τίποτε οι μαύρες, χάλια στα δικά μου μάτια.
Δεν επιμένω για το μπρονζέ, αν και δεν το πρότεινα να πάει σε όλο το αμάξι προφανώς...
Άβαταρ μέλους
By postruck
#784685 Busso, :s_thumbsup μόλις τα στρώσεις κάνε ενα πέρασμα απο την Επιδαύρου και πες μας εντυπώσεις.... :s_gamer
Για την ζάντα,το μαύρο το θετικό που έχει,είναι οτι δεν φαίνεται η σκόνη απο τα τακάκια.Αν οι δικές σου ζάντες δεν έχουν κάτι σοβαρό,γνώμη μου,μην μπείς στον κόπο-έξοδα για αλλαγή χρώματος.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#784687 Από μένα είναι ΟΧΙ οι μαύρες ζάντες.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:Καλό δεν είναι στο χρώμα μου;

Εικόνα

Και από εμενα όχι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Επίσης δείτε έναν drilled με προίκα :(

Εικόνα

Μαυρη με λιγο ασημι σαν αυτη της φωτο, θα ηταν ακομα καλυτερη απο την καταμαυρη στο δικο σου αμαξι που ειναι ασημι...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
George_Prix έγραψε:
Μαυρη με λιγο ασημι σαν αυτη της φωτο, θα ηταν ακομα καλυτερη απο την καταμαυρη στο δικο σου αμαξι που ειναι ασημι...

Και αυτό μόδα είναι , θα περάσει. Η εργοστασιακή ζάντα του leon είναι η καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Από μένα είναι ΟΧΙ οι μαύρες ζάντες.

φθηνοδειχνουν,την καλυτερη ζαντα να βαψεις μαυρη και ειδικα γυαλιστερη χανει πολυ.
Καποιες αποχρωσεις γκρι ματ,μπρονζε ματ,ακομα και απαλες αποχρωση σε χρυσο ειν αι οκ απο μενα.
Υποψιν οτι στη γυαλιστερη μαυρη φαινεται η βρωμια απο τα τακακια,στη ματ δεν φαινεται.

Γινανε καποια πατηματακια για τα καλοριζικα :shifty:
πριονακι το λεον,πατησε με αστρα φιλου μετρημενο 330 ροδα,και ηταν το λεον εμπρος 1,5-2 αυτοκινητα.Ο πρωην ιδιοκτητης ειχε πει οτι ειναι 310 ροδα.
Κανει θαυματα το dsg,βοηθαει πολυ.Να δουμε μεχρι ποτε βεβαια. :innocent:
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 26 Σεπ 2022, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#784705 Εγω παντως εχω παθει κοκομπλοκο με αυτη τη ζαντα. Σε αυτο το αμαξι :shifty:

Εικόνα

Αρεσει σε κανεναν ή ο μονος βιτσιοζος ειμαι παλι? :lol: